Ce papam dupa 1 an?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Frumusica
Scris: Tuesday, February 27, 2007 12:14 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Draga Evelina
imi pare rau ca nu am vizitat acest forum mai din timp. Sunt Georgiana, mama unei fetite de 5 ani care are, ca si baietelul prietenei tale, mucoviscidoza (fibroza chistica). Pe Irina (fetita mea) am diagnosticat-o inca de cand avea 9 luni si am o oarecare experienta in ceea ce priveste aceasta afectiune. Daca crezi ca pe prietena ta ar ajuta-o sa discute cu cineva aflat intr-o situatie similara (copil bolnav), roag-o sa ma contacteze (georgiananitu@rdslink.ro). Eu cunosc mai multi parinti cu copii bolnavi de fibroza chistica si ar fi util schimbul de informatii (lucruri practice) in acest domeniu. Toate cele bune! Georgiana
Frumusica
Scris: Tuesday, February 27, 2007 12:18 AM

Draga Evelina
imi pare rau ca nu am vizitat acest forum mai din timp. Sunt Georgiana, mama unei fetite de 5 ani care are, ca si baietelul prietenei tale, mucoviscidoza (fibroza chistica). Pe Irina (fetita mea) am diagnosticat-o inca de cand avea 9 luni si am o oarecare experienta in ceea ce priveste aceasta afectiune. Daca crezi ca pe prietena ta ar ajuta-o sa discute cu cineva aflat intr-o situatie similara (copil bolnav), roag-o sa ma contacteze (georgiananitu@rdslink.ro). Eu cunosc mai multi parinti cu copii bolnavi de fibroza chistica si ar fi util schimbul de informatii (lucruri practice) in acest domeniu. Toate cele bune! Georgiana
carla
Scris: Thursday, January 17, 2008 8:43 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
La un an si 4 luni Cristian al meu are multe feluri de mancare preferate dar cel mai bine mananca supica de carne cu taietei .Din carne,legume si supica ii fac apoi pasta care o mananca iar cu spor.Ii plac si sarmalele,cremvurstii,branza topita.Iar fructele:banane,kiwi,portocale,clementine si bineinteles merele rase nu lipsesc niciodata.Doar cu dulciurile pe care le pofteste deseori nu prea sunt eu de acord si incerc sa-i dau cat mai putine.
afrodita-elena
Scris: Friday, January 18, 2008 1:35 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/10/2007
eu ii dau file de cod (am inteles ca este salb..si intr-adevar nu are oase)
MNiko
Scris: Friday, January 18, 2008 9:42 PM

Pofta buna pitici.
mihaela75
Scris: Saturday, January 19, 2008 3:15 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Si noi suntem fan supica ,avem un castronel special pentru supa cu un pai incorporat ,papi un "caiu " ( carrot) ,tragi din pai " shup" ( soup), mai bagi labutele in castron sa pescuiesti o bucatica de " mit" ( meat) sau luam "caiu - mit" in linugra si "shup" prin pai ...ehe, variante, variante alcool
danamaria
Scris: Saturday, January 19, 2008 1:17 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/4/2007
noi mancam aproape orice, mai putin carne de porc, picanterii, fasole si mazare
mancam cu foarte multa placere pilaful, carnita si mai ales fructe. cel mai mult ne plac merele.
raly
Scris: Sunday, January 20, 2008 10:54 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Noi mancam orice gateste mami,iar din comert tot ce este sanatos,mai facem mutrite la gem,finetti,branza de vaci,dar in rest mancam cu pofta cam orice!
afrodita-elena
Scris: Monday, January 21, 2008 6:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 5/10/2007
fetelor dar le dati ciocolata deja?
eu am zis sa evit asa ceva pana dupa 2 ani..
danab
Scris: Monday, January 21, 2008 6:36 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Miru mananca kinder - (out sau hipopotam), dar controlat. Iar daca nu are chef, nici nu se uita la ciocolata.
Kiki
Scris: Monday, January 21, 2008 6:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
danab wrote:
Miru mananca kinder - (out sau hipopotam), dar controlat. Iar daca nu are chef, nici nu se uita la ciocolata.

Ciudat, dar Dav e alergic la ciocolata pentru copii, fie ea Kinder sau altceva.
Prin urmare, papa cioco de oameni mari, dar cand are mami chef sa-i dea ras adica mai deloc. Sa zicem o data pe saptamana sau la doua saptamani. Ca dupa ce papa cioco suntem activi nevoie mare si facem noaptea alba alcool alcool alcool
danab
Scris: Monday, January 21, 2008 6:51 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Kiki wrote:

Ciudat, dar Dav e alergic la ciocolata pentru copii, fie ea Kinder sau altceva.
Prin urmare, papa cioco de oameni mari, dar cand are mami chef sa-i dea ras adica mai deloc. Sa zicem o data pe saptamana sau la doua saptamani. Ca dupa ce papa cioco suntem activi nevoie mare si facem noaptea alba alcool alcool alcool

Noi am scapat de alergii, iar ciocolata i-o dau pana la somnul de amiaza sau dupa ce se trezeste, din aceleasi considerente bounce
shirel
Scris: Monday, January 21, 2008 7:20 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu lui Eden nu-i dau mai deloc coicolata doar cind se iveste la bunica o ocazie,
in schimb ca dulciuri maninca (dar nu prea des )pandispan ,chec si-i place tare
mult cozonacul dar si asta cind are chef mamy sa faca .
In rest maninca de toate(fara carna de porc,la noi nu se maninca)nu am de ce sa
ma pling dar la mincare chiar nu am avut probleme,dar in schimb maninca doar cit
vrea nu o oblig sa termine tot din farfurie .Alergii, multumesc lui Dzeu dar nu am avut deloc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.