Ce "omoara" o casatorie si ce o face mai trainica?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
raly
Scris: Sunday, July 25, 2010 3:49 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Da Mirela,este adevarat sunt cazuri si cazuri!In cazul tau pot sa zic ca tu esti una fericita si poate ceea ce conteaza foarte mult este ca nu este timpul asa de indelungat,2 luni trec repede(cateodata da cateodata nu)si bravo tie ca stii sa intretii o familie!Si sa stii ca sunt si eu din categoriile cu barbatu mai plecat de acasa,nu asa de mult ca tine recunosc!Sotul meu pleaca luni in delegatie si vine vineri dupa-amiaza,bine sunt saptamani in care nu pleaca deci nu e o regula ca tre sa plece,insa sambata si duminica la noi e sarbatoare,e dragaleala si tot ceea ce trebuie si cum ziceai si tu in cursul saptamanii cand e plecat e la curent cu tot ceea ce se intampla in casa!Si noi avem 13 ani de casatorie dar inca nu a intervenit monotonia in viatza noastra si nici nu o sa o lasam sa intervina!
miriam
Scris: Sunday, July 25, 2010 5:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 5/17/2009
raly ai si tu dreptate, insa atunci cand am scris distanta am vrut sa scriu in paranteza temporar si bine faceam.
si eu cunosc cazuri si cazuri, nu se poate generaliza.pupici
t-mihaela
Scris: Monday, July 26, 2010 4:26 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Stiu si eu un caz cu tatal plecat ani de zile ,practic copilul a crescut doar cu mama ,bine ca s-a inventat intrnetul ca altfel uita si cum arata .Oamenii astia s-au casatorit la 18 ani din dragoste nebuna de adolescenti si asa au ramas mereu nici departarea nici timpul nu i-a despartit .El a venit acasa dupa vreo 3 ani si apoi a plecat iar pentru alti 6 ani .Nu stiu cum au rezistat, ce i-a unit ,ei sunt penntru mine lectie de viata si iubire .Unii oameni sunt legati pe viata nimic nu le sta in cale ,eu le numesc suflete pereche angel Insa trebuie sa spun ca legatura tatalui cu copilul a suferit ,ceva s-a rupt acolo , o piesa de puzzle pe care a pierdut-o( ...asa am patit si eu cu Diana , nu mai gasim piesa oricat am cauta-o trebuie sa continuam jocul fara ea si sa ne bucuram d viata si cerul albastru fara regrete).Deci se poate ,trebuie iubire angel .
geo67
Scris: Monday, July 26, 2010 8:11 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 12/3/2009
Daca nu exista dragoste si respect reciproc nu mai e casnicie,Eu cred ca trebuie sa respecti si sa fii respectat in acelasi timp,pentru ca totu sa fie ok.
mirela74chris
Scris: Monday, July 26, 2010 10:15 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Cred in sufletele pereche si cred ca cu cat se cunosc mai de tineri partenerii ,cu atat se formeaza impreuna.Eu mi-am cunoscut sotul cand aveam aproape 16 ani si el 18.Am fost prieteni 6 ani,apoi ne-am casatorit.Am stiut din primele luni de cand ne-am cunoscut ca vrem sa fim impreuna pt totdeauna.Zilele astea implinim 20 ani de cand ne cunoastem.Sunt multi,sunt putini...Mie imi pare ca au zburat si imi doresc sa fie cat mai multi.Si-acum imi zice sotul ca daca stia cat e de bine insurat se insura mai devreme.Oricum ar fi cred ca daca nu exista iubire si respect reciproc si daca nu se spune adevarul oricum ar fi el,o casnicie nu are sanse de reusita!
claudiana
Scris: Monday, July 26, 2010 8:50 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 11/30/2009
Mirela ai tare multa dreptate si sa stii ca povestea noastra seamana cu a voastra singura, diferenta e ca noi avem doar 8 ani de casnicie.sic Va doresc multi ani impreuna!!!coeur coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.