Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Anael il gasesc si eu deosebit, desi toate sant frumoase.... Eu m-am oprit la Cristiana Ruth pt fetitza mea,deocamdata |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Mie imi place Miruna, Rebecca si Ariel La noi era stabilit Timeea Isabella. S-apoi nu am mai vrut sa ma razgandesc de la un al treilea prenume, asa ca am ales Alicia. Aveam de ales intre Alice, Alissa, Alessandra. Si asa am ajuns la Alicia. Nebunie, huh ? |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 6/17/2013 Mesaje: 2
| AdrianaC wrote:Ce nume de fete va plac cel mai mult?
Ana, Adela, Maia, Patri, Roberta, Iulia, Carina, Paula, Lara, Emma :) |
|

Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Aww! Lara o cheama pe pisicuta mea
Waa, si mie imi place Emma la nebunie! E un nume asa de frumos! Emanuela nu imi prea place, dar Emma da ! |
|

Inregistrat: 1/7/2013 Mesaje: 111
| eu daca as avea o fetitza... ei eu asta imi doresc... taty vrea ce o fi, sa fie sanatos/a.... mmmm mi-ar place: Maia. Maria, Ecaterina, Cezara, Karina |
|

Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| Ce spuneti de Poliana? Mie mi se pare mai deosebit |
|
Inregistrat: 11/17/2013 Mesaje: 2
| AdrianaC wrote:Ce nume de fete va plac cel mai mult? Mihaela, Bianca, Maria, Cristina, |
|
Inregistrat: 12/12/2013 Mesaje: 29
| Mie imi plac: Iolanda, Ada, Adela; |
|
Inregistrat: 9/12/2013 Mesaje: 34
| lmirele wrote:Ce spuneti de Poliana? Mie mi se pare mai deosebit Mie imi place mai mult Polina. |
|
Inregistrat: 4/2/2014 Mesaje: 76
| Davinia e superd |
|
Inregistrat: 4/2/2014 Mesaje: 76
| Eliana si Mayli sunt la fel dragute |
|
Inregistrat: 10/12/2015 Mesaje: 14
| Mie imi place Carolina, Sofia si Maia :) |
|
Inregistrat: 6/16/2016 Mesaje: 6
| Isabela, Alessia |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 6/8/2016 Mesaje: 309
| Fata mea se va numi Eveline Eleni. Ma tot gandesc sa fie Evelin fara "e"-ul ala din coada. In schimb nu-mi plac numele care contin in componenta lor "y", "K" sau 2 de "s", "l", "m" etc. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/16/2013 Mesaje: 3201
| anasstasia wrote:Fata mea se va numi Eveline Eleni. Ma tot gandesc sa fie Evelin fara "e"-ul ala din coada. In schimb nu-mi plac numele care contin in componenta lor "y", "K" sau 2 de "s", "l", "m" etc. Ce frumos ca ati ales numele ...noi inca nu, ?i nu am nici cea mai mica idee Nici mie nu mi plac alea cum ai zis și tu. Mi se pare aiurea sa stai tot timpul sa explici ca se scrie cu 7 de "s" sau cu "y"...etc |
|
|