Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17822
| Ce nume de fete va plac cel mai mult? |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Cel mai frumos si elegant nume pentru o fetita este Alessandra , apoi imi place Alessia, Ioana , Andra |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Cel mai mult mi-au placut numele pe care le-am dat fetelor mele, Ana-Simona, Patricia si Angela. Imi mai place Julieta, Cristina, Georgia,Adriana, Mihaela, iar dintre cele straine imi plac mult Sophie si Ines. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mie mi-au placut cel mai mult numele pe care le-am pus fetelor mele: Antonia-Maria si Gabriela. |
|
| Da, Sophia imi place si mie.Imi mai place Sara, Fabiana |
|
| Fabiana imi place si mie ca rezonanta, dar am citit ca inseamana "culegator de fasole" |
|
| aurishta wrote:Fabiana imi place si mie ca rezonanta, dar am citit ca inseamana "culegator de fasole"
Serios? |
|
| Da, am citit asta pe net pe vremea cand cautam nume si mi-a parut rau. Fabiana mai are care varianta si Fabiola. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/1/2011 Mesaje: 805
| Pot spune ca numele fetitei mele Iasmina Ioana, dar imi plac si sara, carina, antonia, anastasia, ana. Imi plac multe nume cand le aud e mai greu cand cunosti si o persoana cu numele respectiv......firea bate preferintele. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mie imi place Ramona ,cum i-am pus fetei mele (de 13 ani),apoi Miruna,numele fetitei mici . Mi-ar mai place Sofia,Alexandra,Denisa,Ioana,Oana,Diana,Ana si Daria. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Mie imi plac foarte multe nume de fetita: Maria, Irina, Veronica, Iustina, Anastasia, Anisia, Lidia, Teodora, Ioana, Ecaterina, Ana...
Eu astept fetita, ca numele l-am ales deja |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2010 Mesaje: 1340
| eu eram asa de bucuroasa ca vom avea o fetita ca la nume nu mai conta. SARA a vrut baiatul si RALUCA a vrut sotul. eu ramaneam cu fetita. dar acum daca stau si ma gandesc numele de SARA, RALUCA, SIBINA, SOPHIA, MADALINA CAMELIA LIGIA sunt nume frumoase. |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| eu daca as fi avut fata i-as fi pus numele maya-ioana. imi mai place alessia, gabriela, daria, bianca, anca si ana |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Irina, Raisa, Simina (ultimele doua erau pe lista mea cand ma gandeam la nume pentru Denisa). |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/7/2012 Mesaje: 26
| Pe primul loc... Bianca ,Diana ,Anastasia ,Alexandra , Ana (chiar daca e folosit cam des,si e vechi,il ador,fiindca e numele mamei mele ) , si cam atat!
|
|
|