Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| MARGHIOALA
Si apoi Tanika, Tashika si altele asemenea, negrii astia pun niste nume de te doare capul |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Vasilica,ileana,georgeta,ghiorghita,tudora ,gherghina,florentina,ramona,stela,toate astea prea profund romanesti si antice de cand pamantul |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Pe mama mea o cheama Luminita si chiar nu i place deloc... .
Pe mine ma mai cheama Ionela dar sa nu radeti,va rog .Iulia imi place...cred ca are personalitate numele asta .Hai ca fur curent ... Nu prea gasesc nume care sa nu mi placa ...
|
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Zoita Ma mai gandesc |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Marcela, Cerasela si mai ma gandesc! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| kali wrote:. Oana mi se pare atat de plictisitor si fara personalitate!!!
Mie mi se pare ca Oana apartine unor femei cu personalitate foarte puternica |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| giulia_mamik wrote:Pe mama mea o cheama Luminita si chiar nu i place deloc...  .
Si pe mine,am doua nume ...dar unul e secret |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Miha,pai de asta cred ca nu ti place acest nume,ca l porti tu.Altfel era neintersant pt tine si doar atat Parintii mei mi au pus si Ionela fiindca se asteptau sa fie un Ionut .Si sa va mai zic ca m au strigat ani de zile asa ?Si acum cand cica ma alinta,ma striga la fel !Comunismul asta ...bata l vina |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/7/2012 Mesaje: 26
| Niciodata nu mi-a placut Cornelia si Filofteea/Filofteia ,Gabriela,Andreea (e prea des intalnit ),Mariana,Maria,Ionica ,Daniela (chiar deloc nu-mi place ) si..ar mai fi,dar nu imi vin toate in minte acum..... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Fara sa vrei asociezi numele cu persoane pe care le-ai cunoscut..
Dar, in esenta.. nu ai nimic cu numele. Sunt totusi nume care-mi plac mai putin din start. De ex. numele menite sa fie de baieti: Razvana, Bogdana, etc. si altele, mentionate mai sus.
|
|

Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Camelia, Natalia????
Am postat gresit numele imi plac ! |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 3/30/2011 Mesaje: 88
| marghioala am auzit si eu de numele asta,oare ce-o fi fost in capul parintilor |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Mie nu imi place Steliana sau chiar Stelian, suna un pic ciudat |
|
|