Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| shirel wrote:
Calin si mie imi placea tare mult ca nume romanesc,aveam un prieten in copilarie pe care il chema Calin simereu am crezut ca daca vreodata voi avea un baiat Calin il va chema .
Idem!!! Colegul meu de banca din clasa intai. Eram indragostita de el pt ca desena frumos si imi placea si numele lui. Bine, era si frumusel, un baiat finut si cuminte si invata f bine... Apoi.. cand am ajuns la "Calin, file din poveste" mi-am reamintit de numele lui si la fel mi-am zis, ca daca voi avea un baiat, Calin il va chema... Eu imi doream fata, bineinteles.. tot cautam nume.. dar cand mi-a zis dr. ca voi avea un baiat, primul lucru am zis "macar pt baiat am nume" |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| Si pe fiul meu il cheama Calin si-mi place foarte mult ! |
|

Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| bineinteles numele copiilor mei, dar cel mai mult imi place david dar la sot nu |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 2/18/2013 Mesaje: 1
| cele mai frumoase sunt cele romanesti |
|

Inregistrat: 2/5/2013 Mesaje: 33
| Numele Andrei este preferatul meu |
|

| Si eu am un Andrei! |
|
Inregistrat: 9/14/2013 Mesaje: 1
| DARIUS |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| Albert, Andrei, Patrick, Denis, Luca, Petru (pe fratele meu il cheama Petrut) , Flavius, Sergiu, Stefan, Serban :) |
|

Inregistrat: 3/25/2008 Mesaje: 2187
| Daca voi mai avea un baiat o sa-l cheme Gruia. |
|
Inregistrat: 8/29/2013 Mesaje: 6
| Mie-mi place mult numele Richard. Stiu ca nu e romanesc, dar cand il aud imi zboara gandul la Richard Gere si ma inveselesc instant. Sper sa mearga treaba asta cu numele inspirate, ca altfel mi-am nenorocit copilul pe viata. |
|
Inregistrat: 12/12/2013 Mesaje: 29
| Mie imi plac numele de Achim si Calin. |
|

| Tudor ? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Au inceput sa-mi placa tare mult numele romanesti - eu, cu Ericii mei. Tudor, da... Radu, Victor, Rares, Mihnea, Vlad, etc...
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Imi surade numele Horia. Imi placeau si Ovidiu sau Horatiu, dar nu-mi place si semnificatia lor. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 12/20/2012 Mesaje: 131
| dragele mele sunt multe nume frumoase de baieti ,de fete (mie imi place dragos in mod deosebit -baiatul meu se numeste asa) important este voua ca mamici sa va placa cum suna numele respectiv alaturi de numele de familie, |
|
|