Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Ce nume de baieti va plac cel mai mult? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Cel mai mult imi place Matei - Matteo, Marius, Dan |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Brandusa, daca tie-ti place Dan , mie-mi place Marius Imi mai place Filip, Petru, Gabriel, Stefan, Mihai,Laurentiu, David, Eduard. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu ador numele Alessandro, Marius si Antonio. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| mie imi place tare mult andreas (cu toate ca are legatura cu andreea care imi displace din cauza persoanei cale poarta acest nume), alexandru, sergiu, alin si victor. pe baietelul meu il cheama andreas-alexandru |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Alexandru imi place foarte mult. Din pacate sunt foarte multi in familia mea cu acest nume si de aceea nu mi-am numit feciorul astfel. ... Radu, Matei... sunt multe frumoase... |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 8/1/2007 Mesaje: 636
| Mihnea, Sebastian... Vlad (inainte sau imediat dupa ce am ramas gravida prima data, am visat ca am un baietel cu ochi negri si gene lungi, si foarte cuminte , pe care-l chema Vlad ), Robert. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Ioan, Matei (evident ), Gabriel, Sebastian, Ciprian, Iustin, Daniel, Stefan dar am deja 2 in familie, Serafim...multe... |
|
 Nivel: Membru
Inregistrat: 12/6/2012 Mesaje: 1
| Buna mamici si viitoare mamici.ma numesc Tabita ,am 22 de ani si sunt insarcinata in 9 saptamani.eu si sotul meu ne dorim un baietel.suntem in cautare de nume.deocamdata mie imi place Gioel -in Italiana inseamna bijuterie.iar sotului ii place Taro-TA sunt primele doua initiale de la Numele meu,Tabita iar RO sunt primele doua initiale de la Numele lui, Robert.voua care va place mai mult?
|
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Taro inseamna ceva anume... inafara de faptul ca e compus din initialele voastre?
|
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Taro este frumos si interesant. Merge , insa, cu numele de familie? Stii tu, cand sunt prenume mai deosebite, pot aparea situatii hilare, cum ar fi Fieraru Isabelle sau Jasmine Bors. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/7/2012 Mesaje: 26
| Mie imi place numele Alex,la nebunie!! apoi.. David,Ciprian,Matei,Razvan,Robert,Mihnea,Daniel,Antonio,Cristian.. asta in romana.Iar in engleza : Joel,Dave,Collin,Sean.
Off: Taro mi se pare dragut,dar mai semnifica si altceva? ... Totusi,mi se pare mai elegant si mai frumos Gioel. E doar parerea mea ..... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| Calin - e numele meu preferat de cand eram copil.. si acum am Calinasul meu preferat si iubit Mai am un nume de baiat pregatit pt fratior si unul de fetita pt surioara dar.. stiti voi, e secret!! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| bulibuli wrote:Calin - e numele meu preferat de cand eram copil.. si acum am Calinasul meu preferat si iubit Mai am un nume de baiat pregatit pt fratior si unul de fetita pt surioara dar.. stiti voi, e secret!!
Calin si mie imi placea tare mult ca nume romanesc,aveam un prieten in copilarie pe care il chema Calin simereu am crezut ca daca vreodata voi avea un baiat Calin il va chema .D-zeu a vrut insa sa fiu in alta tara si sa-mi placa Oshry care totusi nu este prea popular pe aici dar este foarte special ptr mine. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Si eu il tot astept pe baietel... Nu mi-a iesit din prima dar mai incerc! Tot o sa-l am eu pe Ianis al meu |
|
|