Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17814
| Ce nume de baieti nu va plac deloc? |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Nu ma innebunesc dupa Vasile, Gheorghe, Arcadie, Nicolae... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Rares, Andrei,Orlando, Vasile. Imi mai displac numele cu rezonanta telenovelistica, este plin parcul de Mario, Armando, Miguel s.a. Rares nu-mi place fiindca nu-mi pot imagina decat pe cineva cu parul rar , Andrei poate pentru ca este prea folosit , Orlando mi se pare hazliu, cand eram tineri faceam multe glume pe seama acestui nume iar Vasile...nu-mi place si pace! Aaaa! si uitasem pe Gheorghe. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| bereea wrote:Nu ma innebunesc dupa Vasile, Gheorghe, Arcadie, Nicolae...
... Ilie, Jean, Romeo, Zamfir... ar mai fi din punctul meu de vedere. Si nu-mi plac nici numele biblice alea mai ciudatele si extrem de rar folosite - de-ti ia 1 min. sa le descalcesti. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mie nu-mi sunt deloc dragi numele de Robert si toate numele date copiilor luate dupa personajele din Telenovele. Nici beata nu as alege un astfel de nume. |
|
 Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 1/30/2012 Mesaje: 101
| mie nu-mi place vasile , gheorghe, marian,nichifor, ion, nicolae |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Mie nu-mi plac Gheoghe ,Ion ,Dumintru cele romanesti nu stiu dar sunt asa de depasite plus toate numele straine puse la romani John,Michael,deci toate transformarile astea luate din filme daaa telenuvele. Am si aici in Israel denumiri care nu imi plac MOIse,Rivfka,Lea deci tot astea biblice vechii care nu stiu ingreuneaza parca viatza copilului.Daca imi mai aduc aminte de cateva ma intorc sa stiti! |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| Nici eu nu sunt adepta numelor Gheorghe, Vasile si nici a celor de zei din Olimp(Aris,..)sau ale personajelor de telenovele. |
|

Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Jean, Jesiah, Jeremyah, si restul care incep cu J, toate combinatiile pe care le au negrii pe aici |
|

Inregistrat: 12/9/2009 Mesaje: 4771
| Vai multe nu imi plac .Vasile, gheorghe ,ion , raul ,andrei ,matei ,ivan,jean,dumitru,dan,costel,ilie,multe de genu daca stau sa-i caut vreau sa precizez ca ionut imi place dar nu ion sau ionel |
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu am ceva cu numele asta Marian ...cu toate ca e al doiela nume al sotului meu |
|

Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am auzit de multe ori pe la bunnicii nostri ca aveau cunostiinte - Mielu |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Nici Ghiocel nu-i mai prejos... Sau Carmen - am intalnit 2 barbati cu numele asta. |
|

Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| kali wrote: Sau Carmen - am intalnit 2 barbati cu numele asta.
|
|

Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| O intreare am!Stiam ca prin alte tari se poate sa ti schimbi prenumele din certificat.La noi e posibil asa ceva ? |
|
|