|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2389
| Pentru ca exista multe topicuri de genul "copiii spun lucruri trasnite", haideti sa vedem si ce lucruri nu veti auzi nici o data de la copilul dumneavoastra. Aveti o lista cu 20 de astefel de lucruri aici. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Multe dintre lucrurile scrise acolo eu le-am auzit de la copiii mei O sa ma gandesc totusi....
|
|
Evident ca fiecare copil este diferit, si deci fiecare parinte va avea alta lista. Ar fi interesant de vazut care sunt totusi punctele comune. |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| De exemplu, fiica mea,Patricia, niciodata nu a spus :"vreau sa intru in casa", nici "nu vreau sa ies afara". Ea are un apetit inepuizabil pentru timpul din afara casei. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Astea le-am auzit Pot sa ma duc la culcare acum? Pot sa ma apuc de facut temele? Nu vreau din nou la McDonals(prefera Burger King ) Cand mergem la cumparaturi? Te rog, mai vreau broccoli Chiar imi iubesc fratele/sora Cine vrea o ceasca de ceai? Chestia asta e interesanta Legume la cina? Yummy Ai dreptate, chiar pute. Lasa-ma sa curat. Multumesc pentru ca m-ai pupat de ramas bun mama. Vreau ca toata clasa sa stie cat de mult ma iubesti. Eu am facut asta.
|
| ingerash wrote: Multumesc pentru ca m-ai pupat de ramas bun mama. Vreau ca toata clasa sa stie cat de mult ma iubesti.
Wow, asta chiar nu credeam sa o zica vreun copil. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Fii-mea la varsta de 0-1 an nu a zis nik, doar gangurea A inceput sa vorbeasca in fraze asa logice mult mai tarziu...Deci, subiectul e plasat intr-o categorie de varsta gresita... Pana la o anumita varsta nici n-o sa spuna prea multe lucruri gandindu-se la altcineva, pt ca ei nu percep lumea inconjuratoare decat raportata la ei, ei sunt centrul...
In fine, faza cu legumele si fii-mea o zice acum la 4 ani, e inebunita dupa legume si in special brocolli, porumb si pastai, la fel cu fructele, nu stie McDonalds ci Olive Garden, nah e un restaurant unde mananca bine creveti cu paste...
Faza cu cumparaturile o intreaba daca e special pt ceva ce-i trebuie ei, jucarii, creioane etc, mai putin altele.
"Am mancat destula ciocolata azi" a zis-o dar urmata de "Acum vreau si inghetata"
"Cine vrea o ceasca de ceai?" am auzit, dar cand se joaca si are tea party cu papusile si jucariile plusate.
"Eu am facut asta" cu voce tare cand e mandra de ea, si mai timid cand a facut ceva rau si o spune doar intrebata.
Restul intrebarilor depasesc varsta fii-mii, sunt pt un copil mai marisor sau f. precoce.
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Pot sa ma duc la culcare acum?
Asta o aud destul de des, pentru ca se culca inaintea noastra, iar ea cere voie pentru orice
Pot sa ma apuc de facut temele?
Si asta o aud mereu .De exemplu e in vacanta de 3 zile si a lucrat deja mai bine d e 15 pagini din cartea de vacanta fara sa o pun eu
Cand mergem la cumparaturi?
Ehehe, aici seamana cu ma-sa.Toata ziua la cascat gura
Mai spune-mi o data ce jocuri jucai cand erai copil?
Da, si asta o auzim, ba l-a intrebat chiar si pe bunica-su.Si-i place sa ne auda povestind
Chestia asta e interesanta
La fiica-mea tot ce e nou e interesant, deci o auzim si pe asta De ce nu? Hai sa incercam.
Nu e o noutate pentru noi Eu am facut asta
...si urmeaza parerile de rau sau asteapta laudele noastre.Depinde de situatie
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Eu cam asta am auzit:
- Hai sa ne uitam la ce vrei tu la televizor (pentru ca mai tarziu sa iesim) - Pot sa ma duc la culcare acum? - Pot sa ma apuc de facut temele? - Cand mergem la cumparaturi? - Chiar imi iubesc fratele/sora - Mai spune-mi o data ce jocuri jucai cand erai copil? - Chestia asta e interesanta - De ce nu? Hai sa incercam. - Multumesc pentru ca m-ai pupat de ramas bun mama. Vreau ca toata clasa sa stie cat de mult ma iubesti. (sunt foarte fericiti, daca o fac in prezenta cuiva) - Eu am facut asta.
|
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Tzepii wrote:
Wow, asta chiar nu credeam sa o zica vreun copil.
O zic ai mei foarte des si ma prezinta colegilor/colegelor de clasa....multi copii sunt adusi la scoala de persoane calificate,platite sa-i supravegheze,dadaceasca pe perioada zilei ....si ii vad tristi fata de cei care sunt in grija bunicilor si parintilor |
|
|