Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/4/2009 Mesaje: 979
| koko2008 wrote:Reactii exagerate sunt multe...dar ne cerem scuze...a fost mai greu prima data. Sau chiar daca greseste ea si ne suparam nu dureaza mult, trebuie sa i arat ca mami o iubeste. Ai mei stateau suparati zile intregi si am avut mereu impresia ca nu ma iubesc....
asa a fost si la mine, cu parintii, stateau suparati pe mine cu zilele si eu eram convinsa ca sunt adoptata. nu mi se parea normal sa fie suparati pe mine fara intoarcere. |

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/26/2014 Mesaje: 5
| da,este foarte adevarat! 
si pentru copii dificili exista metode
tine de noi, parintii, sa le dam copiilor o educatie adecvata, ai dreptate :) |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Andreea78 wrote:Oamenii furio?i sunt oameni care sufera. Sufera în ei în?i?i, sufera mut pentru ca au facut un pact al tacerii atunci când erau copii.
Dar sentimentele reprimate în copilarile striga atât de tare încât ele au ecouri la maturitate. Ecouri care urla fara-ncetare "Ma aude cineva, ma aude cineva...ma aude cineva!?"
Foarte posibil sa fi asa. Si mai rau e cand nu exista resurse, interne sau externe pentru a face fata situatiei de pierdere a controlului. Si nici modelele (de care ar fi avut nevoie, ca si copii). Sunt lucruri pe care le inveti implicit sa nu le mai inveti. Nu usor, in orice caz. |