Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Voi credeti in datul in cafea, carti ? Mie, cu multi ani in urma, adica eram inca in liceu, mi-a citit o femeie, statea in Bragadiru si era foarte recunoscuta...ei ce mi-a zis, dupa atatia ani totul s-a adeverit. Nu stiu daca este coincidenta sau nu, dar...parca m-as mai duce o data la ea. |
 Nivel: Ambasador
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 504
| intram intr-un subiect cam...tabu, totusi, pot sa-ti spun acelasi lucru, si mie mi s-a intamplat la fel. Ce cred? ca fiecare are in viata un traseu dinainte stabilit, pe care, vrand-nevrand, il urmam, intr-o oarecare masura. Cred totusi ca pe langa traseul acesta, mai avem si liberul arbitru, adica avem tot timpul de ales intre mai multe variante, bune sau mai putin. Mai cred ca atata timp cat nu ne invatam lectia primita, nu mergem mai departe, ne invartim intr-un cerc.
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| kry wrote:intram intr-un subiect cam...tabu, totusi, pot sa-ti spun acelasi lucru, si mie mi s-a intamplat la fel. Ce cred? ca fiecare are in viata un traseu dinainte stabilit, pe care, vrand-nevrand, il urmam, intr-o oarecare masura. Cred totusi ca pe langa traseul acesta, mai avem si liberul arbitru, adica avem tot timpul de ales intre mai multe variante, bune sau mai putin. Mai cred ca atata timp cat nu ne invatam lectia primita, nu mergem mai departe, ne invartim intr-un cerc.
Ai dreptate! |