Ce ne rezerva viitorul
Subiectul anterior · Subiectul urmator
AdrianaC
Scris: Saturday, February 18, 2006 4:03 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
taki
Scris: Monday, February 20, 2006 4:04 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Voi credeti in datul in cafea, carti ?
Mie, cu multi ani in urma, adica eram inca in liceu, mi-a citit o femeie, statea in Bragadiru si era foarte recunoscuta...ei ce mi-a zis, dupa atatia ani totul s-a adeverit. Nu stiu daca este coincidenta sau nu, dar...parca m-as mai duce o data la ea.
kry
Scris: Monday, February 20, 2006 9:24 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 2/13/2006
intram intr-un subiect cam...tabu, totusi, pot sa-ti spun acelasi lucru, si mie mi s-a intamplat la fel.
Ce cred? ca fiecare are in viata un traseu dinainte stabilit, pe care, vrand-nevrand, il urmam, intr-o oarecare masura. Cred totusi ca pe langa traseul acesta, mai avem si liberul arbitru, adica avem tot timpul de ales intre mai multe variante, bune sau mai putin.
Mai cred ca atata timp cat nu ne invatam lectia primita, nu mergem mai departe, ne invartim intr-un cerc.
ingerash
Scris: Saturday, March 7, 2009 12:13 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
kry wrote:
intram intr-un subiect cam...tabu, totusi, pot sa-ti spun acelasi lucru, si mie mi s-a intamplat la fel.
Ce cred? ca fiecare are in viata un traseu dinainte stabilit, pe care, vrand-nevrand, il urmam, intr-o oarecare masura. Cred totusi ca pe langa traseul acesta, mai avem si liberul arbitru, adica avem tot timpul de ales intre mai multe variante, bune sau mai putin.
Mai cred ca atata timp cat nu ne invatam lectia primita, nu mergem mai departe, ne invartim intr-un cerc.

Ai dreptate!thumright
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.