Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Dupa cum v-am promis m-am gandit muuult la o tema de concurs dificila pentru ai nostri copilasi. De mica Alex iubea masina de spalat, sunetul blanderului si a mixerului si banuiesc ca si ai vostri copii au avut manifestari de atasament fata de anumite aparate casnice. De exemplu dormea excelent in scaunul auto pus pe masina de spalat in timpul programelor, se oprea din plans daca puneam blanderul la mixat. Acum este absolut indragostita de frigider. Ar locui acolo daca mami ar lasa-o.
Pozele se vor atasa pana vineri 19 mai la ora 24, votarea se va face sambata si duminica iar luni dimineata promit sa afisam castigatorii. Premiul cel mare este format dintr-o felicitare si doua formate foto in care sa va tineti pozele cu puiutii. Sa va vedem ce puteti!!!! g_nicoleta2000 attached the following image(s):

|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| EU am o poza dar cand baga mainile in vailingul de cozonac de craciun in bucatarie e buna? |
|

| Foarte buna! sa o vedem Yubi Tica! Haideti mamicilor, nu aveti poze cu copii decat stand frumos pe pat? |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Alfonso cand aude blanderul incepe sa plescaie din gurita ca stie ca o sa pape.. |
|

| Laura&Alfonso wrote:Alfonso cand aude blanderul incepe sa plescaie din gurita ca stie ca o sa pape..
Vrem si poza cu uitatul la blander |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Fi-miu e topit dupa TV...il butoneaza, ca ajunge la butoane, noroc cu desteptii care au inventat "Child lock" pe Tv ca altfel cred ca schimbam mai multe TV-uri pana acum...Cealalta pasiune e masina de spalat. Cand e in functiune nu se misca de langa hublou...poti sa il lasi acolo, nu vrea mancare, nu merge, sta si se uita cum se invart hainele acolo... |
|
| Acuma vine si BRIANA patisera care framanta cozonac si papa aluat yuby_tica attached the following image(s):

|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 3/24/2006 Mesaje: 103
| Ne cerem scuze, dar la noi akasica, laptopul a devenit aparatul cel mai casnic, daca ne permiteti exprimarea; asa ca, iata-ne! dianhana attached the following image(s):

|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17817
| Hop si noi, dar numai cu Alice la acest concurs. Andrei are si el pasiuni, dar deocamdata numai pentru laptop .
Deci, Alice
AdrianaC attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Ne inscriem si noi cu laptopul... leut attached the following image(s):

|
|

| Ce copii indragostit de tehnica. Briana, am sa te chem la facut cozonaci ca eu nu prea ma pricep. |
|
| A zis ca vine ca ii place mult aluatul ! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Si al nostru tot cu tehnica...
Ce de taste...oare daca le scot pe toate, mai stie tati sa le puna la loc?
 |
|
| Cred ca putem vota mie imi place ALEX e leit fetita mea nu pot pune eu poza ca nu ma pricep dar zici ca sunt surori! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Vulturashul, vulturashul, aici Nevastuica! Repet: aici Nevastuica! OVER! Vulturashul, intoarcerea la cuib! repet: intoarcerea la cuib! OVER! Hai, vulturash, te rog... OVER AND OUT!
Noi o votam pe Alice! E super tare faza cu vulturul! |
|
|