Ce mjloace are un parinte impotriva gradinitei?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Maria79
Scris: Tuesday, November 5, 2013 10:55 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 11/5/2013
Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o informatie si anume, unde pot sa fac o reclamatie scrisa pentru rezolvarea unor probleme la gradinita Rose Garden Kids din Popesti Leordeni. Am discutat si cu doamna director Rahela in privinta neregulilor din gradinita, dar, fara nici un rezultat. Principalele probleme sunt: apa potabila din gradinita este murdara, mancarea de proasta calitate iar foarte multi copii au probleme de varsaturi, dureri abdominale...

Vineri, 1 noiembrie 2013, am anuntat gradinita ca am fetita internata, pe perfuzii si ca are Enterocolita virala si ei imi spun ca nu au avut nici un copil cu asa ceva, cine crede asa ceva. Copil adus cu analize la zi pus pe butuci in doar 4 zile, deci clar luata de la gradinita perioada de incubatie fiind de 48h. Ioana nu iese in alta colectivitate, sa am si alte semne de intrebare. Azi am primis un raspuns de am ramas perplexa, daca sta acasa peste 2 saptamani cu avizul medicului imi fac reducere dar doar daca medicul da in scris ca trebuie sa stea acasa. Eu ce ar trebui sa zic, voi ati bagat copilul in spital, voi sa platiti cheltuielile de spitalizare?

Exista persoane din cadrul gradinitei care pot sa confirme aceste nereguli si care sunt dispuse sa depuna marturie pentru a ajuta acesti copii si parinti.
Va multumesc anticipat pentru orice informatie.
Maria
bereea
Scris: Wednesday, November 6, 2013 9:48 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
La protectia consumatorului, la sanipid, la inspectoratul scolar...
Cris-DL
Scris: Wednesday, November 6, 2013 12:26 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 10/4/2006
Din pacate, asta este colectivitatea... eu, mereu am spus, e gradinita vinovata, insa parintii care isi duc copiii bolnavi in colectivitate sunt si mai vinovati. Nu se gandesc nici macar la sanatatea copilului lor -cu mucii tarash, cu febra si plasuta de antitermice/antibiotice, ii arunca la gradi.angry Gradinita... este o afacere; lipseste copilul bolnav - pierde gradinita, asa ca-i primeste oricum ar fi...

La Sanepid, banuiesc ca se pot sesiza neregulile din gradinita... insa, ce facem cu parinii iresponsabili?!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.