Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 4/29/2009 Mesaje: 239
| buna ,am o mare problema:oricum/orice as incerca sa fac borul palariutei se onduleaza,unde gresesc?daca cineva cunoaste limba rusa poate ma ajuta cu o traducere de pe aceasta punguta,acesta este firul folosit pentru borul palariei de rusoaice. erika attached the following image(s):
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/3/2008 Mesaje: 2197
| In mod normal daca se respecta modelul si se inmulteste conform schemei, n-ar trebui sa se onduleze. Apoi palaria se apreteaza si se calca umeda, si se lasa cu borul pe o suprafata plana ca sa poata se se usuce in voie. Eu asa am procedat la toate care le-am facut. Daca vrei sa o sustii cu ceva la marginea borului, poti incerca cu o sarma de modelat pentru confectionarea bijuteriilor, sau poate vreun fir de pescuit de dimensiune mai mare, adica mai gros..... |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 149
| erika wrote:buna ,am o mare problema:oricum/orice as incerca sa fac borul palariutei se onduleaza,unde gresesc?daca cineva cunoaste limba rusa poate ma ajuta cu o traducere de pe aceasta punguta,acesta este firul folosit pentru borul palariei de rusoaice.
ok acum am vazut punguta cu firul de plastic.acest fir se foloseste pentru masinilr de taiat iarba,e un fir de plastic f dur dar e excelent ptr bordul papariutelor,sunt o lucratoare in croset,,tricotaje....si tot ce vrei,foloseste-l cu incredere ca e perfect,deci se foloseste ptr masinile de taiat iarba100% EU AM ASA CEVA A CASA,dar aici in it.... |