Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Ce materii se fac in clasa a III-a ? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| AdrianaC wrote:Ce materii se fac in clasa a III-a ? Lb. romana, matematica, educatie plastica, educatie muzicala, educatie civica, educatie fizica, stiinte ale naturii, limbi straine (engleza, franceza, germana, scolile din Moldova au inceput cu italiana si spaniola), optional (informatica, o alta limba straina sau ramane la latitudinea inv.- Andrei a facut in clasa a II a info, in clasa a III a a facut matematica distractiva si Lectura, alternativ). |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Cosmin face un clasa a treia obtional-Literatura pentru copii. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| La Alice anul acesta are: - Romana - 7 ore / sapt - Matematica - 4 ore / sapt - Ed Fizica - 2 ore / sapt - Engleza - 2 ore / sapt - Educatie muzicala - 1 ora / sapt - Educatie civica - 1 ora / sapt - Educatie pentru sanatate - 1 ora / sapt - Stiinte ale naturii - 1 ora / sapt - Educatie tehnologica - 1 ora / sapt - Educatie plastica - 1 ora / sapt - Religie - 1 ora / sapt ____________________________________ TOTAL: 22 ore / sapt
Are 2 zile in care are cate 5 ore / zi....
Pentru clasa a 3-a mi se pare cam mult cu 5 ore pe zi. De asemenea, mi se pare inutila Religia (invata ca papagalii niste rugaciuni, fara macar sa stie ce spun acolo, ce insemnatate au....) si la fel si Educatia civica...
Educatia pentru sanatate este OK, cu matematica mi se pare ca stau cam prost, au prea putine ore de mate si prea multe de romana... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Nus tiu exact ce vor face in plus in clasa a treia, dar cu siguranta vor incepe studiul unui instrument muzical.Eu sper ca maestrele Alessandrei sa aleaga flautul si nu pianola, pentru ca Ale studiaza deja pianul si mi-ar place sa mai stie sa cante si la un alt instrument. |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Si Victor va face in clasa a III a..... -matematica,lb romana,engleza,religia,stiinte ale naturii,educatia civica,educatie muzicala.Atat! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Si pentru optional, ce ati ales??? |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2009 Mesaje: 1847
| marivic wrote:Si Victor va face in clasa a III a..... -matematica,lb romana,engleza,religia,stiinte ale naturii,educatia civica,educatie muzicala.Atat! Desen si educatie fizica nu face? |
|

| Ba da,eu ma refeream doar la materii de predare,....desen,ed fizica si optionalul,,Cum sa fiu sanatos. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Super! Vad ca la noi la scoala invatatoarele nu prea stiu sa aleaga la optional;majoritatea merg pe educatie europeana si foarte putine pe matematica distractiva sau caligrafie (rar de tot muzica vocala). |
|

| Cand profesam alegeam intotdeauna matematica distractiva ca materie optionala.Invatam jucandu-ne
Alessandra face teatru ca optional |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Noi am facut optional"In lumea povestilor". |
|

| Deci, materiile din clasa a treia sunt aceleasi din clasa a doua, dar se studiaza la un nivel mai serios(de exemplu la geografie a avut de studiat 3 pagini de caiet studentesc): -italiana -matematica -geografie -istorie -engleza -tehnologie -religie
Inca nu fac muzica sau educatie fizica sau teatru - vedem in viitor |
|

| La scoala unde l-am mutat pe Vic,face acum in clasa a treia,ca optional,Caligrafia Nu am mai auzit de ea de ani de zile,......ce ma bucur ca face Isi deformase in clasa a doua scrisul foarte rau,in clasa I scria foarte frumos,apoi se prostise,ca acum sa -si formeze din nou un scris minunat.Deja se vad rezultatele,....si asta ma bucura nespus! Mai face de acum,din clasa a treia si Lb Engleza,care ii place foarte mult! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Mari- este foarte bine ca au caligrafia optional.Chiar nu am mai auzit de ani de zile de caligrafie.Si noi avem un scris ..... La scoala la puiul meu au 2 ore de engleza pe saptamana , si optional au matematica distractiva dar pana acum au facut matematica obisnuita.(exercetii din culegeri).In plus ei mai fac si o ora de lectura pe saptamana.Le-am comandat un caiet special de lectura si ,,Lecturile copilariei,,pentru clasa a III-A. |
|
|