Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Ce materii se fac in clasa a II-a ? |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/19/2007 Mesaje: 147
| romana ,matematica ,educatie plastica ,abilitati practice , cunoasterea mediului ,religie, muzica, sport ,o limba straina(engleza ,in cazul nostru) |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fetita mea este in clasa a doua d eacum.sunt curioasa daca va avea ceva materii in fata de anul trecut |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2009 Mesaje: 1038
| Si noi tot in clasa a 2 trecem.Am inteles ca vor face aceleasi materii ca si in clasa I.Romana ( sau abecedar de clasa a 2 cum zice baiatul meu ) matematica , religie, cunoasterea mediului, abilitati practice,desen, muzica, sport si engleza.Cred ca acestea vor fi.Oricum de ajuns zic eu. |
|
| Ieri ale a primit manualele: matematica, italiana, stiinte, geografie, istorie, tecnologie, engleza, religie, constitutie ...si parca mai era ceva. Oricum am ramas socata vazand manualul de matematica.Daca in clasa intai s-au jucat cu numerele pana la 20 , anul acesta invata adunarea si scaderea pana la o suta cu trecere si fara trecere peste ordin, inmultirea si impartirea, precum si notiuni de geometrie.Mi se pare cam multisor. La italiana incep sa studieze si gramatica, au manuale aparte...sper sa ne descurcam.
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Succes la scoala , scolarilor ! Ale , sigur te vei descurca de minune !!!! |
|
| Multumim Mult succes si Mariucai |
|
| Ce materii se mai fac acum in clasa a 2-a? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 7/29/2013 Mesaje: 2806
| Comunicare în limba româna (CLR), Matematica si explorarea mediului (MEM), Dezvoltare personala (DP), muzica si miscare (MM), educatie fizica (EF), arte vizuale si abilitati practice (AVAP), religie, limba engleza (sau o limba moderna). Nr.minim de ore pe saptamâna -20.Daca parintii si dascalul opteaza si pt curriculum la decizia scolii - CDS- Disciplina optionala, copiii vor avea o zi cu cinci ore... |
|
| Programa scolara pentru Comunicare in Limba Romana - Clasa a II-a |
|
| Programa scolara pentru Matematica si Explorarea Mediului - Clasa a II-a |
|
|