Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| LilianaD wrote:Daaa...multumim  ,dar parca e prea mare pt. mine, la condus ma refer, ... parca tot vechiul Opel ma atrage si ramane masina mea de suflet. 
Dupa ce o conduci mai mult pe cea noua, te vei obisnui/acomoda si cu ea. La fel am patit si eu... tot la cea mica alergam, ca o cunosc bine si eram sigura pe ea. Acum sunt ok si cu cea noua; nu mai simt diferenta. Si imi place din ce in ce mai mult.
Nici eu nu sunt pasionata de masini. Conteaza sa-mi ofere confort si sentiment de siguranta, ca in rest... |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Liliana sa o stapaniti sanatosi.Sa aveti drumuri bune si fara incidente.E o masina super,mai ales la drum lung.In oras nu e practica,dar cand ai multe de carat,e ideala.
Carla sa ti se indeplineasca visul |

Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| kali wrote:Acum sunt ok si cu cea noua; nu mai simt diferenta. Si imi place din ce in ce mai mult. Sper sa ma acomodez si eu cat de curand, cred ca am nevoie de un drum mai lung, ca sa ne cunoastem mai bine. Adevarul e ca, aici nici nu conduc prea des, mai mult sunt copilot. Mirela multumim. Carla sa auzim de bine. |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Este foarte mare si incapatoare,Lili...sa o stapaniti sanatosi Eu m-am indragostit foarte,foarte tare de un Opel Astra 2012...pe care sotul meu a inchiriat-o cat am stat eu acolo....

Mi-o doresc foarte,foarte tare! |

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Liz |