Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Mihaela, arata super bine masina voastra! Si cred ca e si utila; nu duci niciodata lipsa de spatiu, nu? Alyna, bafta la ex. de permis! Katy, super masina! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Alyna bafta |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Kali,Dya,multumesc mult .Abia astept sa iau permisul pentru ca-mi place tareeeeeeeee mult sa conduc.Daca nu-mi iau masina,o conduc pe a tatei si tot stau la volan |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Noi avem un Symbol din 2007, dar eu care sunt o fricoasa in trafic si incurc circulatia cu exces de viteza... mica imi doresc o masinuta sa ma pot strecura usor. Visez de tare mult timp la un Smart For Two ca sa nu imi mai fie frica, dar sotul zice ca aia nu e masina |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| petro wrote:Noi avem un Symbol din 2007, dar eu care sunt o fricoasa in trafic si incurc circulatia cu exces de viteza... mica imi doresc o masinuta sa ma pot strecura usor. Visez de tare mult timp la un Smart For Two ca sa nu imi mai fie frica, dar sotul zice ca aia nu e masina Scuze ca intervin. Eu am Smart For Two si sunt extrem de multumita. E usor de parcat, poti sa te strecori pe unde vrei, lumea se uita dupa masina , consuma putin si contrar asteptarilor e sigura in caz de accident. Eu nu am bebe, am doar un catel care incape in spate . Dar noi o folosim mai mult in oras. |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Mihaela felicitari pentru masina si sa conduci fara incidente  Alyna bafta la examen :801:  Katy superba masina |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Alyna multa bafta! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| petro wrote:... imi doresc o masinuta sa ma pot strecura usor. Visez de tare mult timp la un Smart For Two ca sa nu imi mai fie frica, dar sotul zice ca aia nu e masina
Si mie imi plac masinile mici in culori haioase, dar de cand cu copilul ( nu mai zic de al doilea) am renuntat la idee. Prefer sa fie practica astfel incat sa incapem toti + carut sau trici in portbagaj... altfel mersul la plimbare e un chin. Poate voi conduce una la pensie, cine stie?... oricum dupa ce cresc copiii.
On-topic: nu am masina preferata si nici nu sunt pasionata de ele. Le vad mai degaba utilitatea decat frumusetea... pentru mine prefer una fiabila, usor de condus si cat de mica se poate pentru nevoile mele.
|
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Ely,Mariuta,multumesc Sper sa iau din prima si sa nu dau ex de 3-4 ori,ca majoritatea celor pe care-i cunosc |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Alyna wrote:Ely,Mariuta,multumesc  Sper sa iau din prima si sa nu dau ex de 3-4 ori,ca majoritatea celor pe care-i cunosc
Hei ce-i pesismismul asta? Vrei bataita Eu am luat a doua oara. Si am picat pe greselile mele, la traseu |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Alyna, nici nu s epune problema sa nu iei din prima |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mihaela,frumoasa masina,sa o stapaniti sanatosi si fara accidente alyna,bafta la examen |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
|
Bafta la traseu si daca vrei sa mai stii una care a picat prima data ...hehe, c'est moi si inca cu rosu pe hartie " dangerous driving" A doua oara eram cu ochii cat cepele peste tot ,vedeam si furnica trecand la semafor .
Tocmai am venit de la o plimbarica , of, incurc lumea cu otobuzul meu , oare cand o sa-i dau de mestesug Kali, lasa Smatrul ca cu doi strumfi iti trebe spatiu nu gluma : trici, bici ,carutul cupilului , carutul lui bebe a lui cupilu' hehe , istorie lunga.Bafta fetele sa conduceti masina dorita |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miha , sa o stapanesti sanatoasa ! E super spatioasa ! Poti sa mai facui unul mic, ca e loc ! Asta da masina de familie ! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22792
| Miha , frumoasa masina! Alyna, bafta la examen!
Mie imi plac masinile mari , greoie , spatioase si cu toate utilitatile. Deocamdata avem un Renault Laguna si suntem un pic indragostiti de ea. |
|
|