Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| super Miha! Sa o stapaniti sanatosi!
Cand am trecut de la Matiz la Megane Break ma simteam super gigantica si mi se parea ca nu am loc nicaieri, nicio parcare nu era suficient de lata si de lunga pt. masina mea. acum nu mai am pb. cu parcarile |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Super "otobuzu" Miha sa il stapiniti sanatosi si fara incidente. |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
|
Subscriu. |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Noi tocmai am schimbat Peugeut-ul 307 cu un Suzuki SX4. Daca ar fi sa aleg dupa inimioara mea... un Mini cred ca mi-ar placea. Daca ar fi si decapotabil... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Miha, Lenus, sa va fie de bine! "Otobuzul" e maaaaaaaaaaare da' e frumos! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Noi tocmai am schimbat Peugeut-ul 307 cu un Suzuki SX4. Daca ar fi sa aleg dupa inimioara mea... un Mini cred ca mi-ar placea. Daca ar fi si decapotabil...
sa-l stapaniti sanatosi! Multi km fara incidente! |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Daaaa, un mini galben
Eu am vazut o masina care imi place tare mult, e foarte spatioasa iar ca pret bate orice Tuareg cu full options: LEXUS LX 08.
 |
|

| Mai Katy am ramas masca ... e super |
|

Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| Katy chiar nu ai gusturi rele..... |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Miha, frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatoasa! Mie nu prea-mi place sa conduc. Chiar daca am carnet de 11 ani, nu cred ca am 5000km condusi. In primul an am avut un VW Golf, apoi am trecut pe Leganza. Cand conduc prefer masinile mari, chiar daca e greu cu gasirea locurilor de parcare. Dar in Bucuresti mi se pare ca cel mai usor e cu metroul. Daca ma grabesc, ma salveaza taxi-ul. In week-end, la plimbari sau petreceri, e de preferat masina, dar altfel, dupa mine, te imbolnavesti de nervi cu traficul de aici. Stiu ca la tine, Miha, nu e cazul. Acolo fara masina nu se poate. |
|

Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Miha sa o stapaniti sanatosi!!!  Este o masina suuupeeerrr!!!!! :023: |
|
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Multumesc , mamici .
Sa va mai zic ca otobuzu meu prinde radio romanesc Ieri se juca Daria si butona la radio unde se caute frecventele si numai ce aud vorbind in romaneste .Zic, hopa stai ca am otobuz cu parabolica .Si ascult as avreo 10 minute ca sa-mi dau seama ca e un post romanesc din State cred ca nu cred in Canada sa fie , dar e bun si asa , se aude perfect , tanti aia vorbeste cam cu accent ca probabil e venita de copil pe aici .Si vroiam sa mai zic , fetelor, ori sunt eu dar la curba tot am senzatia ca ma duc pe-o parte si ma rastorn, si parca si la drum intins mi-e frica sa merg prea tare ,eu care devenisem de-a dreptul vitezomana .Acum cu asta nu mai pot ca-mi cam tremura genunchii. |
|

Inregistrat: 1/14/2008 Mesaje: 5944
| Mihaela, ai grija la curbe, cu astea mari nu e de joaca, daca nu iei curba cum trebuie te poti rasturna. De asemenea unghiul care se formeaza e altfel decat la o masina normala, trebuie sa iei curba cat mai larg dinspre exterior...nu stiu daca intelegi ce vreau sa spun. Cat despre viteza...soatza tuna si fulgera daca ii dau talpa. Mereu imi zice ca eu scap ca e ditamai tancul insa daca ma urc pe cineva il strivesc ca pe clatita. Te vei obisnui, e super de la inaltime! |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Super tare otobuzu, Miha Imi place mult ! .... cat de curand va trebui sa dam si noi "trotineta" pe o "bicla" mai incapatoare |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| Miha,super tare masina!!S-o folositi sanatosi Masina mea preferata e....un BMW din 86 ,pe care vrem sa-l cumparam de la nasii nostri Cum nu avem bani de una mai buna si avem mare nevoie de ea....eu zic ca merge pentru o perioada de timp.Daca ar fi sa am bani de una noua,mi-as lua o masina de teren..o Toyota sau un BMW.
Aaa...sper sa iau permisul auto pe 4 aug,ca sa pot conduce |
|
|