Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Multumim Miri, si noi suntem f multumiti de ea si de aceea probabil vom lua tot un peugeot ... si spor a condus mami si la parcat
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Miri wrote:Acum ne-am cumparat un monovolum, un Renault Scenic ,roshu, sper ca pe asta o sa reusesc sa-l conduc! Despre parcari laterale, cu spatele....sa ma intrebati anul viitor!
Ai un renault Scenic si nu-l conduci? Si mai este si rosul pe deasupra? Stai sa vezi ca dupa ce o sa ai curaj sa-l conduci o sa-ti para tare rau ca nu te-a prins curajul de mai demult. Pai masinile straine se conduc oricum, nu conteaza ca ai bagat in a doua si nu a 3-a, merge acolo, se taraie pana invata soferul sa se descurce cu ea. Curaj Miri, iti dai seama cum ar fi numai tu cu fata in masina sa mergeti in parc? |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Cris, multumesc pentru urari! Nico, sper sa-mi fac rodajul pe autobanda, daca va avea Manu curaj sa-mi dea masina pe mana! |
|

| Am adus masina acasa! Ia uitati ce masina imi place mie!

si se pare ca-i place si Sarei!
 |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miri, sa o stapaniti sanatosi! La cat mai multe plimbari cu masinutza! |
|

Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Felicitari pt masinuta, e minunata si va sta grozav in si pe langa ea Sa o folositi mult si cu muuulta placere |
|

| Kiki , Sousourel , va multumesc ! |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Super !!! Eu imi doresc enorm o masina mare de genul:

Dar pana voi avea bani de asa ceva, probabil imi voi lua o Dacie Van, desi mi-am promis ca nu voi avea vreodata aceasta marca de masina. |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Stie cineva: Dacia Van, parca asa o cheama, cea cu 8 locuri, i se poate rabata si doar unul din scaunele din spate sau doar toate? Ma gandeam ca ar fi misto sa ramana unul si din restul locului sa avem portbagaj. |
|

| fdianamaria wrote:Stie cineva: Dacia Van, parca asa o cheama, cea cu 8 locuri, i se poate rabata si doar unul din scaunele din spate sau doar toate? Ma gandeam ca ar fi misto sa ramana unul si din restul locului sa avem portbagaj. Diana, gasesti detalii aici
mai, dar nu are scaune Dacia Van
|
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| cris22tyna wrote:Diana, dar nu are scaune Dacia Van
Cred ca Diana se referea la Logan MCV. |
|

| Alina wrote:Cred ca Diana se referea la Logan MCV.
Asa cred si eu, pt. ca MCV are scaune .... tot acolo gaseste detalii
|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Miri, foarte frumoasa si masina si culoarea si .... posesoarele soferitze ! Sa o stapaniti sanatosi ! Si ..... spor la condus !
Si sa aduc informatiile la zi, noi de la Craciun conducem un BMW seria 3 , din 2004 , negru , sport ! E ...... hidramata , step tronic ( adica trece si pe manual ) , cu senzor de parcare , TomTom , etc..... muuuulte si ..... misto !
Si totusi nu renuntz la visul meu : BMW seria 1 ! :001: |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Hmmm...eu am un Citroen C3 verde-verde...daca ar fi sa luam alta, as prefera una cu motorul mai mare. Ca si masini prefer Nissan camioneta si Nissan Micra.Cel putin Micra bej cu tapitzerie bej cu grena mi s-a parut o bijuterie, nu alta, mai ales sa o conduci singurica, numai tu si casetofonul !La capitolul masini mici imi mai place Lancia, dar nu stiu modelul, tot unul cocosat ca Micra si C3 ! |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| waw ce va pricepeti la masini Si eu abia astept sa schimbam chishchirica noastra cu ceva mare si cu multe locuri, eventual un autobuz .In curand n-o sa mai incapem ,deh, familion mare Pe aici de la doi copii in sus familiile trec la masini gen microbus asa ca ne vine si noua randul |
|
|