Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Toyota Prius Hybrid are mama. Chiar ca e plictisitor sa o conduci! |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce haios! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Super tare,Lily |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/25/2013 Mesaje: 175
| Adriana si Oanamaria , sa le stapaniti sanatoase! Eu am Renault si daca ar fi sa imi schimb masina si nu mi-as permite una nemteasca (categoric sunt cele mai bune), tot Renault as cumpara (in ciuda multor controverse este fiabila si sunt extrem de multumita de ea, e din 2005 si de-abia acum incepe sa ma lase -o bujie si o planetara- ). |
|

| Multumesc frumos . Mie mi-a sosit masina ,merg luni sa o iau de la reprezentanta si am emotii de zici ca -mi iau un avion . |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| Mari_S wrote:Adriana si Oanamaria , sa le stapaniti sanatoase! Eu am Renault si daca ar fi sa imi schimb masina si nu mi-as permite una nemteasca (categoric sunt cele mai bune), tot Renault as cumpara (in ciuda multor controverse este fiabila si sunt extrem de multumita de ea, e din 2005 si de-abia acum incepe sa ma lase -o bujie si o planetara-  ).
Chestia asta cu masina nemteasca care este categoic cea mai buna mi se pare demult depasita de realitate. Prima mea masina a fost japoneza si....m-a lasat in drum. Am zis ca-n viata mea nu-mi mai trebuie nimic japonez, dar asta doar pentru ca eu am avut o experienta proasta. Nu inseamna ca si altii au patit la fel. Apoi am avut Renault Laguna, o masina care nu mi-a dat nici cea mai mica problema. Si pentru ca am fost atat de multumita urmatoarea masina a fost tot un Renault Laguna, masina care mi-a facut un sac de probleme, am cheltuit mii de euro sa o tot repar si m-a lasat in drum stricandu-mi vacanta. Asta inseamna ca toate renaulturile sunt rele? Acum am masina suedeza si in 4 ani nu mi-a facut nici o problema. Fratele meu este fan BMW. A avut vreo 4/5 pana acum.Unele au functionat perfect, cu altele a avut numai probleme. In ziua de azi toate masinile sunt bune, in alegerea ei e doar o chestie de preferinta , de gusturi. Mie personal nu-mi plac masinile mici , de oras....prefer masinile puternice, cu multi cai putere.... in ele ma simt in siguranta.Nu-mi pac jeep-urile pentru ca sunt incomode la drumurile lungi. Idem masinile sport. Am fost chiar si cu Ferrari, un drum mai lung te omoara.
Oanamaria, ma bucur pentru tine. Sa ne povestesti cum se conduce. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Oana si Adriana sa le stapaniti sanatoase! Circumstantele ma forteaza sa imi iau si eu o masina dar ma hit dupa Una la mana a doua, nu imi permit una noua si nici nu ma incumet la Una noua ca softer ne-experimentat. Caut una in 4 usi, automata si care sa nu consume mult....cu alte cuvinte caut masina ideala....
|
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Oana, e tare frumoasa si masinutza ta! Sa o stapanesti cu mare drag si fara incidente!!! Si eu am spus initial ca e in doua usi, dar dupa ce ai mentionat treaba cu manerele, am observat! Super! Chiar imi place! |
|

| Da Anelise e o bijuterie . Cel mai mult imi place ca mi-am conectat tel la bord si vorbesc asa maini libere .cand ma urc in masina daca ma suna cineva imi apare direct pe display la radio acolo si vad cine ma suna ,raspund pe volan ,sunt super incantata ,de!daca n-am mai avut pana acum.:) Asta cu tel mi se pare cea mai tare chestie .Navigatia nu ma tenteaza inca . |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Da, Oana, si mie mi-ar fi placut pentru ca evit sa vorbesc la telefon in timpul mersului. Sotul meu are pe masina de serviciu. Inca o data, sa o stapanesti cu mare, mare drag!!! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Oana, sa o conduci cu drag!! |
|

| Da si cu ce drag o conduc .O iau incet-incet ,nu ma aventurez in locuri superaglomerate si unde nu sunt locuri de parcare ,o iau asa usor-usor. Va multumesc ! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sa o conduci sanatoasa!
|
|

| Multumesc Mari! |
|

| Ce-a mai tare faza cu telefonul din masina este ca am lasat tel pe birou si am coborat sa ma uit la ceva in masina care-i parcata sub geam la mine (eu stau la et 2) si cand imi suna tel in masina si am vorbit fara sa am tel .cu mine .Deci super tare !Nu?! |
|
|