Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki wrote:Miri, cum faci tu spaghetele cu branzica? Le mesteca Sara sau i le pasezi cu furculita?
Kiki, eu le-am fiert si le-am pasat mai maruntel, inainte de a le amesteca cu brinzica!Vreau sa-ti spun ca a fost foarte incintata de ele! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce fel de branzica ai folosit? Branzica de vaci sau normala? |
|
| Kiki wrote:Ce fel de branzica ai folosit? Branzica de vaci sau normala?
Branza cu smantana |
|
| Multam, Miri. O sa ii fac si eu |
|
| Pofta buna va doresc! Sa ne spui daca i-au placut! |
|
| Chiar maine ii voi face. Te tin la curent! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Si noi am papat paste cu branzica si unt...un deliciu |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| Miri wrote:Kiki, eu le-am fiert si le-am pasat mai maruntel, inainte de a le amesteca cu brinzica!Vreau sa-ti spun ca a fost foarte incintata de ele! am incercat si noi paste, dar fara rezultat
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Miruna a mancat ieri 170 ml lapte cu cereale 75g iaurt Campina cremos cu caise, 2/3 galbenus de ou cu miez de paine, 120 ml lapte cu cereale ciorba de sfecla rosie cu carnita de pui - cateva lingurite din castronel si 160 ml cu biberonul 75g iaurt si o bucatica de banana 200 ml lapte cu cereale in timpul zilei a mai ros 2 biscuiti si pufuleti,a baut 50ml suc de portocale si apa.
Azi 200 ml lapte cu cereale 100g iaurt Milli cu fructe 270 ml lapte cu cereale urmeaza supa de pui cu legume, compot de pere si cativa biscuiti Bebe Lezzet, 200 ml lapte cu cereale.
Am scapat de masa de noapte si acum papa cate 200 ml lapte cu cereale la 20 - 21 seara si la 5- 6 dimineata
Asa am mancat noi supica de sfecla rosie
|
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Am papat mai putin decat programat, dar bine - o para din compot cu conopida si 2 biscuiti pure si 200 ml lapte cu cereale. Ciorbita o papam maine. Somn usor piticilor! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Noi am papat f bine azi:
- dimineata: cereale cu fructe de la Hipp - pranz: pui cu legume si orez + mar+morcovi ( deci 2 borcanele ) - cina: mar+biscuiti
|
|
| Noi am papat asa
lapte 240 ml iaurt + painica mamaliguta zu branza si smantana lapte 240 ml
Pe parcursul zilei, i-am dat numai ceai (ceai de plante Humana si ceai antiraceala de la Hipp). |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Si noi:
- lapte - mere cu portocala si cereale - spanac cu broccoli, usturoi, iaurt si carne de vita - lapte |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| kali wrote:Si noi:
- lapte - mere cu portocala si cereale - spanac cu broccoli, usturoi, iaurt si carne de vita - lapte Kali, cum faci cobinatia de spanac cu brcoli si usturoi , iaurt cu carne de vita???? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| taki wrote: Kali, cum faci cobinatia de spanac cu brcoli si usturoi , iaurt cu carne de vita????
Stiu ca suna ciudat, dar Alexiei ii place. Cand am inceput sa-i dau spanac, il faceam cu usturoi (pus la fiert) si smantana, in care adaugam galbenus de ou. Cum spanacul e unul dintre putinele alimente preferate de Alexia ( la care nu face mofturi decat fooooarte rar),am inceput sa fac variatiuni pe aceeasi tema (numai sa o vad mancand), asa ca in loc de galbenus mai pun carne de pui sau vita /dovlecel/conopida sau ce-mi mai "tuna" mie. Optez pentru iaurt numai cand nu am smantana in casa si mi-e lene sa ma duc sa cumpar, cum a fost ieri...
Asadar ieri i-am facut in felul urmator: am fiert spanacul si broccoli in iaurt ( fiind la punga, congelate, fierb f. repede si ies acrisoare de la iaurt) cu doi catei de usturoi, iar la sfarsit am adaugat carnita pasata si gata. A papat 300 gr. |
|
|