Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| azi, printre maraieli, a papat asa: - 2.00 170 ml lapte cu cereale - 5.20 120 ml lapte cu cereale - 6.30 30 ml lapte cu cereale - 10.00 1/2 banana cu orez si biscuiti - 12.00 paine cu unt - cateva bucatele - ii place foarte mult - 15.00 carnita de pui si un pic de ciorbita - 18.00 30 ml ciorbita, 1 biscuite, 1/2 mar ras cu 1 biscuite - 20.00 170 ml lapte cu cereale (si somnic) Mai urmeaza o masa de lapte cu cereale, pe la 23 - 24, sper. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Noi am mancat sambata asa:
lapte pufuleti tocanita de legume cu ciuperci + painica (miez) iaurt + branza de vaci + painica Tedi ceai lapte
Duminica:
lapte ceai iaurt + branzica de vaci + painica iaurt + painica banana + para lapte
Azi avem in program:
lapte supa de pui cu legume piure de cartofi + galbenus de ou + o lingura de iaurt lapte |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Andrei mananca in principiu cam la aceleasi ore si cam aceleasi tipuri de mese tot timpul, pentru ca am zis ca e bine sa se invete de acum cu 3 mese, la ore fixe, sa nu ajunga si el ca noi.
Duminica a manancat asa:
07:00 - laptic de la mami 11:00 - 1 mar cu 1/2 banana si 2 biscuiti + 100ml suc de portocale 14:30 - 200g piure de cartofi (pregatit cu unt si laptic) cu cca 50g carne de pui 18:00 - laptic mami 21:00 - 220g cereale cu iaurt 23:00 - laptic mami
Apoi peste noapte s-a mai trezit de vreo 2-3 ori dupa laptic, uneori chiar de foame, alteori doar ca sa fie sigur ca mai sunt acolo.
Azi va manca asa:
- 07:00 - laptic mami - 11:00 - mar cu biscuiti si suc de portocale - 14:30 - ciorbita de pui - 16:30 - laptic mami (asta e asa, ca sa adoarma, ca peste zi adoarme greu daca nu papa macar putin laptic de la mami) - 18:30 - spaghete cu branza calcica, putin unt si iaurt pe post de smantana - 22:00 - laptic mami |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| AdrianaC wrote:Andrei mananca in principiu cam la aceleasi ore si cam aceleasi tipuri de mese tot timpul, pentru ca am zis ca e bine sa se invete de acum cu 3 mese, la ore fixe, sa nu ajunga si el ca noi.
Duminica a manancat asa:
07:00 - laptic de la mami 11:00 - 1 mar cu 1/2 banana si 2 biscuiti + 100ml suc de portocale 14:30 - 200g piure de cartofi (pregatit cu unt si laptic) cu cca 50g carne de pui 18:00 - laptic mami 21:00 - 220g cereale cu iaurt 23:00 - laptic mami
Apoi peste noapte s-a mai trezit de vreo 2-3 ori dupa laptic, uneori chiar de foame, alteori doar ca sa fie sigur ca mai sunt acolo.
Azi va manca asa:
- 07:00 - laptic mami - 11:00 - mar cu biscuiti si suc de portocale - 14:30 - ciorbita de pui - 16:30 - laptic mami (asta e asa, ca sa adoarma, ca peste zi adoarme greu daca nu papa macar putin laptic de la mami) - 18:30 - spaghete cu branza calcica, putin unt si iaurt pe post de smantana - 22:00 - laptic mami
Adriana, mi-ai dat o idee buna cu spaghetele...
Ieri Maria a papat asa:
laptic de la mami 2 crochete ciorbita de pui banana sana laptic de la mami rasol de curcan cu cartofi si mamaliguta 2 feliute de mar laptic de la mami
Astazi: laptic de la mami 1 biscuite sana o felie de salam victoria de pui laptic de la mami...si mai vedem |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Voi aveti curaj sa le dati mezeluri ?
Eu nu prea cumpar nici pentru noi, decat de la o anumita firma si numai muschiulet sau pastrama, sau piept de pui afumat, salam iau numai Sinaia de la Cristim, dar nu pentru Andrei , si altceva nu prea iau.
Nu va e teama de mezeluri la copii sub 1 an?
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Maria mananca un fel de felii de pui , facut la cuptor, piept, cu condimente. Si vita la fel. Scrie roast chicken sau roast beef. E e fresh, fara conservanti ca tine doar o zi, doua cel mult. Si ii iau des , proaspat. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Sasha a papat in ultimele zile:
- Branza cu smantana Fagaras - Mamaliga - Ciorba acrita si in zilele urmatoare ii voi introduce si pestele.
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Eu nu i-am dat nicioadata mezel Karinei si nici cremvursti, nu cred ca sunt bune pana la 1 an si jumate.
Kari ieri a papat:
9 - 150ml laptic cu ceeale 11 - 1 banana + 1 mar + cereale 14 - piure de legume( brocoli, cartof, morcov, pastarnac, ceapa, dovlecel) _ piept de pui facute la cuptor cu unt + iuart Campina 160 ml suc de mandarine+portocale 100 ml ceai de tei+menta 18 - perle de branzica + banana + mar 22 - 180 ml laptic cu cereale nu stiu ce are de nu prea mai mananca laptic mult 4.30 dimineata - 100 ml lapte cu cereale
Azi :
10 - para+ banana+cereale ( 1 castronel ) acum ii pregatesc carnita de vitel la cuptor cu legume + iaurt |
|
| Noi am papat ieri:
lapte 240 ml piure de cartofi cu iaurtel si galbenus de ou lapte 240 ml
Atat! Pe parcursul zilei a baut o sticla mica de Tedi si un biberon de ceai de plante de la Humana.
Azi:
lapte 270 ml iaurt cu painica...
Mai are in meniu pui cu mazare sau peste cu orez si legume - depinde ce are chef sa pape si laptele de seara...
|
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Azi am papat
-lapte -o banana -piure de cartofi cu ou si unt - mar cu biscuite si la culcare lapte cu cereale
Fetelor am o nelamurire eu ii pun 2 masuri de cereale in biberonul cu lapte voi cum faceti?ca pe cutie scrie ca trebuie facut cu apa si arata un castronel in care se pune apa si cereale ca un piure
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Azi am papat:
- dimineta: mar+afine+ braza cu smantana ( combinatia asta ne place tare mult ) - pranz: curcan cu mazare - seara: mar cu biscuiti
In timpul zilei, am molfait un biscuite, am baut suc de mere si ceai digestiv Hipp...si lapte! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ely,la inceputul diversificarii, eu i-am dat Sarei cerealele facute dupa indicatiile de pe cutie.Ieseau mai grosute, ca un pireu ,astfel ca trebuia sa le administrez cu lingurita.Inchipuie-ti ca, la un moment dat, Sara nu le-a mai vrut deloc, ii era prea somn ca sa pape cu lingurita.La sfatul unei mamici de pe forum, i-am pus cereale in lapticul de seara.A functionat!De atunci, am pastrat obiceiul asta, pentru ca e bun!
Sara a papat azi: -150ml.laptic; -2 cremwursti de pui; -spaghete cu brinzica (multumesc Adriana pentru idee!) -200 ml.suc Tedy; -250ml.lapte cu cereale. |
|
| Miri, cum faci tu spaghetele cu branzica? Le mesteca Sara sau i le pasezi cu furculita? |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Miri wrote:Ely,la inceputul diversificarii, eu i-am dat Sarei cerealele facute dupa indicatiile de pe cutie.Ieseau mai grosute, ca un pireu ,astfel ca trebuia sa le administrez cu lingurita.Inchipuie-ti ca, la un moment dat, Sara nu le-a mai vrut deloc, ii era prea somn ca sa pape cu lingurita.La sfatul unei mamici de pe forum, i-am pus cereale in lapticul de seara.A functionat!De atunci, am pastrat obiceiul asta, pentru ca e bun!
Sara a papat azi: -150ml.laptic; -2 cremwursti de pui; -spaghete cu brinzica (multumesc Adriana pentru idee!) -200 ml.suc Tedy; -250ml.lapte cu cereale.
Multumesc Miri ,eu asa fac il pun in biberon,dar am vrut sa fiu sigura ca fac bine.Nu am facut cum scrie pe cutie pentru ca tot asa face si Karina ar fi prea obosita sa pape cu lingurita |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Ely, modul in care-i fac depinde de felul cerealelor: - daca sunt fara lapte i le pun pur si simplu in bibi cu lapte (vreo 3-4 masuri la 140 ml.); - daca sunt cu lapte i le prepar mai intai cu apa fierbinte -cum scrie pe cutie- dar cantitate mai mica, dupa care amestec cu lapte formula. Iese un lapte mai gros pe care-l bea fara probleme seara, la culcare. |
|
|