Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu tocmai am in cuptor o prajitura cu visine, facuta ca la carte, cu zahar, unt si tot ce-i trebuie... Pot sa-i dau si lui Tudor, diseara, cu iaurt? Intreb pentru ca nu prea stiu cum e cu zaharul... DE cand se da, cum se da si cat. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Lenus, daca are faina, nu poti sa ii dai. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Noi azi am papat: - dimineata: orez cu banane - pranz: pui cu legume si desert cu fructe Am baut si putin suc si am facut kk de de 3 ori pan acum. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Kiki wrote:Lenus, daca are faina, nu poti sa ii dai.
Noua nu ne-a zis nimeni nimik de faina. Pai atunci paine cum mananca ? Sau paste ?
Eu ii dau Mariei , de la 10 luni si manancaaaaa, mama mama ! Eu zic: ok ! pofta buna !!! Tudorel ! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Sigur ca ii poti da, Lenus. Vorba Oanei, paine si paste cum mananca? Pofta mare. (As vrea si eu). |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu asa stiu, ca nu e indicat. Nici mancaruri care se fac cu faina si nici altceva. Painica eu ii dau foarte rar si acolo putin miez, nu e mult. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Si eu i-am mai dat painica graham in piure sau iaurtel, dar cateva firimituri.
Azi Kari a papat:
8.30 - 275 ml lapte cu 2 masuri cereale; 12 - 1 banana+ 1 para cu cereale 16 - piure de legume cu peste la cuptor, iaurt si perle de branzica amestecate cu putin almette 50 ml suc de mere facut de mine - si urmeaza suc de mandarine si piure de cartofi cu perle de branzica, branza topita si iaurt |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Kiki wrote:Eu asa stiu, ca nu e indicat. Nici mancaruri care se fac cu faina si nici altceva. Painica eu ii dau foarte rar si acolo putin miez, nu e mult.
kiki, ai nostri sunt supergrei si de aia nu e indicat fainos.Dar Tudor cred ca are voie ca la el nu e risc de obezitate. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Kiki wrote:Eu asa stiu, ca nu e indicat. Nici mancaruri care se fac cu faina si nici altceva. Painica eu ii dau foarte rar si acolo putin miez, nu e mult.
Poate te refereai la faptul ca faina contine gluten, da, glutenul nu e indicat pana la 6 luni. In ceea ce priveste copiii mai grasunei, nici la ei nu e tocmai bine sa le dam fainos. |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu i-am dat! ce-o fi, o fi! oricum a papat foarte putin; a lins in schimb iaurtul, pe care l-a savurat din cana! Ce bucurie pe el, mai ales cand a decoperit ca daca sufla in cana, face bule de... iaurt! Alina, inca mai am si, zice lumea, e chiar buna! Te astept! |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Kiki wrote: Miri, vad ca voi le alternati: daca mananca, nu doarme si daca doarme nu mananca.
Ai dreptate Kiki, la noi niciodata nu e totul cum ar trebui sa fie!
Si azi a mincat foarte putin, comparativ cu celelalte zile: -100 ml.laptic simplu; -2 biscuiti; -120 g fasole verde cu galbenus de ou; -1 cremwust de pui; -150 ml. suc de portocale; -100 ml.lapte cu cereale.
Tudorel, felicitari!Se pare ca iti place iaurtul! Bravo Karinuta, tine-o tot asa! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Si eu ii dau lui Miru paine (sa-i tina mainile ocupate, pana ii bag in gurita mancarea ) Azi am papat: 6.00 140 ml lapte cu cereale 9.15 160 ml lapte cu orez si banane 14.30 50g peste, 50g iaurt Milli 3,5%, 140 ml lapte cu cereale 19.00 100g iaurt si mai avem o masa de lapte cu cereale, cam 150 ml. Mai bea cam 150 ml ceai sau apa, pe parcursul zilei. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| eeee, n-a tinut minunea decat o zi.Azi iarasi post si rugaciune |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| codruta wrote:eeee, n-a tinut minunea decat o zi.Azi iarasi post si rugaciune
Rabdare, mami, rabdare! Cunoastem datele problemei! |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839