Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/19/2008 Mesaje: 515
| Pai depinde, il alaptezi la san sau formula? Poti sa incepi sa-i dai piure cu unt si cu lapte si adaugi carnita o zi, o zi galbenus. De exemplu... |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| tumpika wrote:`cate luni au bebeii vostri?sunt curioasa pt ca al meu are 7 luni si eu nu ii dau decat suc de morcovi,supica si cereale, cateodata.si ma gandesc ca poate ar trebui sa ii dau mai mult de mancare.  daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cam ce ar trebui sa manance un bebe de 7 luni,as fi recunoscatoare,ca tare incalcita ma simt din punctul asta de vedere................
Uite AICI gasesti tot ce trebuie despre diversificare. Sper sa-ti fie de folos.Pofta buna la pitic. |
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| tumpika wrote:`cate luni au bebeii vostri?sunt curioasa pt ca al meu are 7 luni si eu nu ii dau decat suc de morcovi,supica si cereale, cateodata.si ma gandesc ca poate ar trebui sa ii dau mai mult de mancare.  daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mine cam ce ar trebui sa manance un bebe de 7 luni,as fi recunoscatoare,ca tare incalcita ma simt din punctul asta de vedere................
Bebeul meu are 8 luni si nu mananca foarte multa mancarica. Am inceput diversificarea propriu-zisa la 7 luni. Pana la varsta asta se stramba la absolut orice ii dadeam sa manance. Si apoi brusc a inceput sa manance! Vezi daca e pregatit si pentru mancare mai solida si dai sa manance ca e mare deja. |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| petro wrote:Bebeul meu are 8 luni si nu mananca foarte multa mancarica. Am inceput diversificarea propriu-zisa la 7 luni. Pana la varsta asta se stramba la absolut orice ii dadeam sa manance. Si apoi brusc a inceput sa manance! Vezi daca e pregatit si pentru mancare mai solida si dai sa manance ca e mare deja.
Vezi ca am avut dreptate |
|
| Acum imi dau seama cata dreptate ai avut . Dar la momentul respectiv eram disperata. Cred ca de stresata ce eram nu manca altceva copilul decat lapte |
|

| Pofta buna pitici , ce mai papati voi bun??? |
|

Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| Noi papam astazi(am trecut si noi la borcanele ) pui cu morcovi(duo de la nestle) si piure de mere cu piersici. |
|

| Mmmmm .... buuun eu nu stiu ce sa-i dau astazi la printzesa , acum la 12 cred ca ii dau iaurtel si apoi daca mai vrea niste cereale , dar nu stiu ce sa-i dau la masa cealalta de la 6...mai ma gindesc. Ieri a papat cash cu banana si ia placut foarte mult. Pofta buna Ervin. |
|

| Multumim si la fel va dorim Pofta buna Daca nu te superi ce e "cash cu banana"? |
|
| mamica23 wrote:Multumim si la fel va dorim Pofta buna Daca nu te superi ce e "cash cu banana"?
Branza proaspata de vaca cu banana
Eu i-am pregatit la darius un piure de cartof cu mazare si galbenus de ou. Si mai avem un piure de fructe de gradina de la Nestle. Inca nu m-am hotarat in ce ordine i le dau. |
|

| mamica23 wrote:Multumim si la fel va dorim Pofta buna Daca nu te superi ce e "cash cu banana"?
Brinza dulce cu banana ( o banana pasata bine , niste brinza dulce pasata bine , amestecate bine si bagate la blender turnat peste ele un pic de laptic pentru omogenizare si gata papa....) |
|

| Acum am inteles Eram si eu un pic nedumerita |
|

|
Darius pofta buna pui mic. |
|