Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Va invit sa continuam aici discutiile despre alimentatia zilnica a copiilor!
Pofta mare, copilasi! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| Intrucat s-au strans peste 700 de postari si este greu de citit de catre un membru nou, acest subiect va fi inchis.
Va invit sa continuam discutiile aici
dupa nr de postari s-ar spune ca avem copii foarte mancaciosi Propun si un subiect : ce NU papa bebe azi, ca sa ne mai plangem de mila una alteia de necaz ca am gatit tot felul de bunatati si bebe nu ne apreciaza... |
|
| Mancaciosi si nu prea...desi s-au strans 700 de postari cred ca cele mai multe au fost ca nu papa si ne scot peri albi |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Mi-am facut o mie de nervi.Am avut proasta inspiratie sa-i sau mancare cand era f. obosita si jumate din borcanel a ajuns pe pereti, in urechi ,nas, ochi,pe haine pana si in cap Daca am vazut asa am pus-o la san si in doua secunde a fost adormita.Oare de ce n-am facut asta de la inceput?Ca sa-mi fie invatare de minte.Oricum, obosita sau nu, a inceput sa traga de lingurita ,trebuie s-o imbrac in haine de camuflaj la masa .O sa-mi iau vreo doua bavetele cu maneci sa scap de cosmar |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| noi am papat azi: la 9- un 270ml de laptic cu cereale la 11- branzica proaspata cu un biscuite la 14-pireu de legume cu spanac si calbenus 17- o banana 19-un iaurt natural si 3 biscuiti iar pe la 22 o sa ii dau un biberon de laptic cu cereale |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| am servit: - dimineata: :403: - pranz: zarzavaturi cu piept de pui - cina: iaurt Zuzu cu cateva lingurite de piersica in el
Si de zici ca de maine nu-l mai vede.
Pofta buna copilsilor! Mihaela, de acum in colo incepe distractia . |
|
| Azi am mancat mai bine spre deosebire de alte zile.
-lapte 240 ml -2 pere mici cu 6 biscuiti -un castronel de ciorbita de pui cu painica - cam 250-300 gr -un iaurtel de 125 gr -lapte 240 ml |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Bravo David, ai facut-o fericita pe mami! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Tudor a papat ieri asa:
dimineata lapte 11.00: 3 biscuiti + 1 mar + o nectarina 16.00: pireu de cartof cu galbenus, branza topita, un cubulet de unt si un crenvusti Fortza pentru copii, iar ca supliment, putina paine cu Almette 18.00: iaurt cu cereale si 10 bobite de strugure (se constipa cumplit de la cereale, asa ca trebuie musai sa i le combin cu para, struguri sau prune) la culcare si noaptea, lapte.
Printre picaturi, bem si ceai de musetel, tot ca sa anulam efectul de constipare dat de cereale. |
|
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Lenus, Tudor papa chiar bine! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| David si Tudor, dar voi papati tare bine. |
|
| Pana la ora asta am mancat bine! Ptiu, sa nu il deochi!
-lapte 240 ml -iaurt 2 x Danone Cremoso -2 pere cu 6 biscuiti
Si mai avem in program: ciorbica + painica si lapte seara.
Ceai nu mai bea deloc, Tedi nici ala, decat asa...cate o gura, apa ioc!
Poate pofta asta de mancare a capatat-o dupa ce am schimbat tacamurile. Am cumparat o lingurita si o furculita pt copii (din acelea cu manerul putin ciudat, sunt speciale pt copii care invata sa pape singuri). Ciorbica si ce e mai zemos papam cu lingurita si restul (adica ce e mai solid cu furculita! |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Si noi am papat azi lapte dimineata, branza de vaci amestecata cu putin lapte batut 3 biscuiti si o para mare + 1 1/2 cupe cereale
La 17 papam morcov si porumb in combinatie cu carne de puiut, la 19.00 iaurt cu cereale si ceva fructe diuretice, iar diseara si la noapte, lapte.
Miri, Alinus, e adevarat ca Tudor papa foarte bine. Sper ca acest lucru sa se vada si pe cantar, peste vreo saptamana. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Astazi am papt:
- dimineata: cateva lingurite de mar cu biscuite - pranz: curcan cu mazare 3/4 dintr-un borcan mare de la Hipp - cina: 1/2 para cu brazica calcica + 1/2 para simpla
laptic si suc de piersica |
|
| Kiki wrote: Si mai avem in program: ciorbica + painica si lapte seara.
Am mancat si ciorbica si am baut si laptic, cam 270 ml. |
|
|