Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Eu sunt foarte mandra de Ali, pentru ca ieri (dupa parerea mea) am mancat super : ora 8 : laptic de la mami ora 11 : un castronel de Nestle Orez. (care l-am preparat cu lapte de la mine). ora 14 : niste supica si piure de pastarnac cu cartofi (e o reteta pe care am luat-o de pe QBebe). ora 16 : 200 ml, laptic. (lapte de la mine, dar i-am dat cu bibe) ora 19 : jumatate de bananuta cu 3, 4 biscuitei ora 22 : dupa baita, numai lapte de la mami. ora 2 : lapte de la mami Iar astazi de dimineata : Ora 8 sau 8:30 : lapte de la mami
Oricum...Orele de papa sunt cam aceleasi. Sunt foarte bucuroasa, pentru ca, spre mirarea mea, Ali mi-a acceptat diversificarea foarte bine, mai ales lingurita. Eram foarte speriata la inceput, si inca sunt. Parca e umpic bizar ca a acceptat asa usor... Pofta buna, bebei !
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu incerc sa ii dau bebelusului meu alimente cat mai naturale, printre care si lactate, ca branzica si iaurt. |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/19/2012 Mesaje: 181
| Acum ca am mai crescut facem si noi un update. So..Ali a mancat astazi asa : Ora 9:45 (mic-dejun) - laptic de la mami (inca mai avem multttt ) Ora 12 - mar cu branzica de vaci, foarte putin...vreo 6 lingurite. Ora 13:28 (pranzicul) - supica de pui cu pireu de legume (cartofi, morcovi, dovlecei, telina, etc.) si galbenus de ou. Ora 15 - budinca de casa. Ora 17 - jumatate de iaurt de banane. Ora 22 (cina) - gris cu lapte, iar apoi tzitzi. Chiar daca am papat gris cu lapte, tot trebuie sa completam cu tzitzi, inainte de somn. |