Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| azi am papat: dimineata - piure de mar cu morcov proaspete cu 1 lingurita de cereale si branza calcica pranz - piure din: cartof, conopida, dovlecel, gogosar, carne de pui, cu ulei de masline si putin laptic.
in rest numai laptic de mami |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumos !Pofta mare voinicel! |
|
| oanamaria wrote:Ce frumos !Pofta mare voinicel!
Ieri de ex. a papat foarte bine, la piureul de fructe nu avem probleme, se bat turcii la gura lui. Ieri chiar se nimerise un morcov putin amarui, mi-am dat seama cand am gustst din piureul lui, dar el tot cu pofta a papat tot. Piureul de legume uneori nu are chef de el, mananca bine prima jumatate sau mai putin chiar, apoi ma lasa cu ochii in soare. Nu ma agit, ii dau tzitzi in completare si toata lumea e fericita. Ieri insa a papat tot (vreo 200 ml) - prima jumatate fara probleme, a doua jumatate (se plictiseste si vrea joaca) cu uitat de pereti, vorbit, dat din maini, murdarit ca purcelusul, mami cu fesul lui pe cap si facand ca toate orataniile, avioane, etc.. asa a papat baiatul tot. Asta cand imi merge, ca daca nu mai vrea - nu vrea si gata! Tine gurita stransa si maraie la mine Atunci nu insist. |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Dragul de el! Am si eu pe cineva aici la care ma maimutaresc ca sa pape tot. Uneori avem spor dar uneori e chin! Si vorba ta: cand nu mai vreai, apai nu mai vrea!! |
|
| Azi dimineata: para + pruna + cereale + branza calcica Pranz: ficatel (beax) + conopida + dovlecel + telina + morcov + cartof
Jale cu ficatelul, nu-i place deloc, ii simte gustul orice i-as pune pe langa el. Am incercat sa-i dau cu putin lapte, cereale, putina zeama de lamaie, apoi am mai adaugat zeama de la supa sa-l diluez.. l-am mai pacalit doar cateva lingurite sa mai ia... si alea cu scandal. In schimb el era pictat pe toata fatza pana in varful capului, pe maini, urechi.. scaunul si tavita nu va mai zic.. Facea niste mutre la mine...
Cred ca-i scot ficatelul momentan, mai incerc peste 1 sapt-2.. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| multa pofta la bebici....
mie mi se pare prea devreme ficat la 7 luni....in plus, daca e de cumparat nici nu e indicat, avand in vedere ca prin ficat se metabolizeaza toate celea....
|
|
| nu-i devreme, e conform OMS.. preparat ca la carte.. si e bio de la mama din tzarc numa' gustul nu-i bun vad eu cand si cum i-l camuflez pe viitor.. |
|

| Cred ca azi a fost ceva in aer. Nici Timea nu a vrut sa manance mai nimic. Mai lasa-l pe pui vreo cateva zile si apoi da-i iara sa vezi. Poate chiar nu ii place ficatul. Nici eu nu mananc. Deloc! Poti sa il inlocuiesti cu altele. Eu ce ma fac cu a mea? Nu mananca telina, patrunjel, pastarnac, nici radacina nici frunze! |
|
| azi: 1. para cu mar, branza si cereale 2. pui cu spanac, dovlecel si conopida - papat tot-tot |
|

| Bravo puiul miiic!! Si noi azi am avut o zi buna cu papa mult si nani mult si cu bebelusa linistita. Azi a fost ziua cu ficatel |
|
| I-auzi!! Chiar ca e invers fetita ta :)) |
|

| Off topic: a stat cu fundul in sus toata sarcina! La propriu! Nu ii gaseau nimic doctorii in afara de poponeata pe care ne-o arata cu nonsalanta, asa ca... nici nu ma asteptam sa fie altfel decat invers! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Cereale dimineata,lapte... 11:00 paste fara gluten cu sos 13:00 banana,mar,biscuiti-piscot blenduite 16:30 supa de pastarnac cu morcov si paine toast |
|
| noi ieri: 1. mar + para + cerale + branzica 2. Pui + morcov + conopida + cartof + ulei de masline |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Aseara somon cu piure de legume(cartof dulce,brocoli,morcov),dimneata cereale cu rondele de banane,acum doarme linistit |
|
|