Nivel: Membru
Inregistrat: 9/30/2011 Mesaje: 74
| Multumesc pentru raspuns |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| alexa_ayana wrote:dar cum sa fac sa il pot tine ? Il congelez? Sau trbuie sa fac in fiecare zi? Ca nu pot sa bag numai o piersica in robot....
faci prin sita, nu prin robot si atunci faci cat papa bebe odata. biscuitii ii poti inlocui cu praful de cereale. noi asa am papat pana la 6 luni. nu faceam cerealele cu lapte ci le amestecam cu fructul
waiiii parca nu demult scriam si eu aici ..... |
|

Inregistrat: 6/9/2011 Mesaje: 28
| Legume pasate si putina carnita de pui |
|

Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| deea29 wrote:baietelul meu are 8 luni si nu vrea ss manance deloc fructe in schimb mananca legume cu carne ,iaurt si laptic,voi ce retete mai stiti ?voi cum ati reusit sa le dati fructe?:018: |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| Incearca sa ii pui fructe pasate in iaurt sau in cereale, intai cate putin si, daca accepta, din ce in ce mai mult. Daca nu merge nici asa, tine-l in brate cand mananci tu fructe si lasa-l sa guste din cand in cand. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| sunt eva am 8 luni si 28 de zile si pap acum ;mar, banana, iaurt si biscuiti . va pup si va spun noapte buna |
|
Inregistrat: 1/11/2012 Mesaje: 54
| buna mamicilor dati mi si mie un sfat despre alaptare am un baietel de 1 an si8 luni si il alaptez dar ii dau si hrana solida pozitia noastra favorita de alaptat este in brate dar cum am mai crescut imi este cam greut sa il alaptez in brate iar culcat refuza sa bea cand este treaz dar noaptea cand santem somnorici cu ochii mici il pot alapta linistit in pat culcata la voi care era pozitia favorita sau preferata ce ati folosit la alaptat |
|
Inregistrat: 1/11/2012 Mesaje: 54
| am cumparat din profi pentru mine sa beau lapte unguresc sole - tej ital - milk drink de 3,2% grasime dar comtine lapte 51% si restul permeat grasimi vegetale permeatul ete un preparat de origine lactata sarac in proteineprodus pentru filtrarea laptelui deci nu este lapte pasteurizat 100% |
|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 1/18/2012 Mesaje: 806
| alexa_ayana wrote:Da Mela am gasit si eu si in market si la farmacie dar doar Nestle si Hipp care contin gluten....Pff...Am luat Nestle. O avea ceva? Doar mie mama mi-a dat biscuiti populari cand eram mica...nu fara gluten si altele.... scuze ca intervin dar mamele noastre ne-au dat biscuiti si mere rase pe razatoare pt ca nu erau atatea chestii ca acum.incepand cu 6 luni se le pot da la copii cereale cu gluten nu are ABSOLUT nimic,trebuie sa mentionez ca si pastele, orezul etc au gluten.se poate da treptat cerealele cu gluten nu in fiecare zi la inceput,este recomandat de un pediatru stiu ce zic |
|

| sebita wrote:Noi avem aproape 6 lunite si am inceput sa papam de la 3 luni,acum papam orice fructe si legume.Carnita de pui,vita,peste si ficatel,noi am iceput asa devreme ca nu ne place nici un fel de lapte praf si trebuia sa luam si noi in greutate.Oare care cereale ar fi mai bune? ma bucur ca bebelul tau papa orice dar este o greseala foarte mare sa le dam la bebelusi ficatel de pui sau de oricare.se incepe de la 4 luni cu piept de pui,apoi carnita de vita alba.dimineata un pic de suc de portocale natural,mai spre seara fructe,si seara biberon cu cereale,dupa 6luni cereale cu gluten si pestele alb dupa 11 luni |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Sergiu a papat azi asa:
ora: mancarea: 08:00 laptic(cam 220ml) 10:20 pure de fructe(banana+capsuni) 12:40 biscuitei in lapte+cateva bucatele de piept pui 15:00 laptic (220ml) 18:20 un iaurtel de casa + cereale cu lapte (in bubu) 20:00 piept de pui+pure de fructe(banana+capsuni) 22:40 laptic (200ml) 00:20 laptic (2000ml)
De-acum,poate nu se mai trezeste ( dar...nu as crede) |
|

| ANA CAT TIMP ARE SERGIU?LA FATA MEA NOAPTEA NU-I MAI DAU BIBERON,DECI NU SE MAI TREZESTE. |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| dimineata la trezire:san ora 10: un sfert de para cu un sfert de banana pasate san la cerere pe tot parcursul zilei si noptii pranz: piure de legume (morcov, patrunjel, telina, conopida,cartof, dovlecel+frunze de patrunjel verde+carnita de pui de casa) gustare ora 17: fructe - o sa incerc struguri sau suc de portocala cu mar cina: mamaliguta cu branzica de vaci la culcare: san
sergiu are 10 luni :) |
|

Inregistrat: 10/14/2007 Mesaje: 3780
| Noi azi papam la pranz: mancare de dovlecel cu marar si piept de pui (dovlecelul fiert cu un pic de ingrosala facuta cu o lingurita de faina si lapte de al ei preparat) |
|

Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| mic dejun: mar cu banana -rase gustare de dimi: 40 ml suc de portocala si para pranz: piure de legume(morcov, pastarnac, cartof, brocoli,dovlecel) cu o lingura quinoa fiarta si marar verde-pasate gustare:iaurt cina: budinca de mei cu lapte de migdale si banane
dimineata la trezire, pe parcusul zilei si seara la culcare: san la cerere:) |
|
|