|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2007 Mesaje: 3818
| Si eu vreau sa-i dau lui Ioan oua de prepelita in locul celor de gaina. Am citit despre ele ca sunt mult mai valoroase din punct de vedere nutritiv. Cred ca ii voi da intai un galbenus, apoi 2 si sa ajung la 3-sunt totusi prea mici pentru a-i da doar cate unul. |

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Fetelor voi dati la copilasi lapte cu orez?Copii il adorau
Va doresc pofta mare la copilasi si sa manance tot ce le preparati! |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Apropo de ouale de prepelita- cand avea Alexia aprox. 1 an, am intrebat pediatrul daca am voie sa-i dau si a zis "nu". |

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| kali wrote:Apropo de ouale de prepelita- cand avea Alexia aprox. 1 an, am intrebat pediatrul daca am voie sa-i dau si a zis "nu". Si nu ti-a dat nicio explicatie? ca si eu as vrea sa ii dau. Am sa intreb si eu dr mea sa vad ce zice :P. |

Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| probabil sunt mai "toxice" |

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| vanina wrote: Si nu ti-a dat nicio explicatie? ca si eu as vrea sa ii dau. Am sa intreb si eu dr mea sa vad ce zice :P.
Ba mi-a explicat de ce, doar ca am uitat. Nu am dat atunci prea mare importanta subiectului pentru ca Alexia manca foarte bine oua de gaina. Intreaba si tu medicul, poate va da unda verde, cine stie... |

Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Noi maine mergem la vaccin si o sa va spun ce mi-a spus doctorul in legatura cu ouale de prepelita. Si eu vreu sa-i dau orez cu lapte (de vaca, inca nu am incercat. Maine vreau sa intreb dr. si daca pot sa incep cu lapticul de vaca. Eu vreau sa-i dau de acum 2 bibe de lapte NAN JUNIOR a cate 250 ml. si un bibe de lapte de vaca a 250 ml. Pofta buna piticilor !!! |

| adrianayo2003 wrote:Noi maine mergem la vaccin si o sa va spun ce mi-a spus doctorul in legatura cu ouale de prepelita. Si eu vreu sa-i dau orez cu lapte (de vaca, inca nu am incercat. Maine vreau sa intreb dr. si daca pot sa incep cu lapticul de vaca. Eu vreau sa-i dau de acum 2 bibe de lapte NAN JUNIOR a cate 250 ml. si un bibe de lapte de vaca a 250 ml. Pofta buna piticilor !!! Dupa un an copiii au voie sa manance aproape orice, deci poti sa ii dai si lapte de vaca, numai ca acesta nu are destul fier, asa ca e mai bine sa ii dai tot lapte pt 1-3 ani. |
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 12/25/2008 Mesaje: 85
| noi astazi am papat mere copate cu scortisoara si desert suc de portocale :):) yumyyyyy a papat tot :):) |
|

| Bravo lui! al meu nici la 1 an nu mananca tot si ii pun cantitati mici. Am intrebat dr de oua de prepelita si a zis ca pot sa ii dau ca au mai putin colesterol. |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 351
| noi, azi avem in meniu: la ora 10-10.30 piersica cu biscuti, la pranz supica cu galuste de gris( in supica ii rad si morcovel si pastarnac), apoi, la ora 17.00 iaurt cu banana... |
|

Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Pofta buna piticilor!!! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Pofta buna piticoti! |
|

Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 68
| Buna dragi mamici, sunt necajita ca bb-ii mei mi-au refuzat piureul azi (ieri au papat cu bunica si azi nu mai vor aproape deloc. De fapt care e portia normala de piure de legume, acre ar trebui sa o pape un bb de aproape 6 luni??? cate gr, lingurite, cat e maxim, minim??? ar trebui fortati? sa insist mai mult???
Ei papa dimineata la 10-11 un mar mijlociu ras cu o jum de banana si o linguritza cereale. amandoi au mancat foarte bine, eventual mai scoatem ceva si bagam branzica, dar in principiu papa bine dimineata. Dupa amiaza la dau maxim 100-120 ml supa legumne cu biberonul si la cateva ore piure (care il refuza acum )
E normal sa refuze mancare din cand in cand?
Multumesc |
|

Inregistrat: 2/10/2009 Mesaje: 68
| am mai citit ceva de iaurt? de care? cat? cum?
nu am incercat altceva decat ce am scris mai sus, in rest, dati-mi va rog idei... |
|
|
|