Ce mananca azi bebe - 3
Subiectul anterior · Subiectul urmator
dya
Scris: Tuesday, January 6, 2009 4:24 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
adrianayo2003 wrote:
Dya i-am dat cam 3-4 muscaturi de paine cu gem...cca. 1 lingurita.

Pai in cazul asta poti considera ca ai testat daca este predispus sau nu la o alergie. Daca ar fi fost sa faca in nici un caz nu facea ceva nasol doar de la o linguritza asa ca stai linistita.pupici computerlove
adrianayo2003
Scris: Tuesday, January 6, 2009 4:27 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
Dya, ca de obicei esti saritoare la problemele celorlalti.pupici pupici pupici Multumesc
Sfefania_Johansson
Scris: Tuesday, January 6, 2009 4:41 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
tocmai mi-a citit Tony un articol dintr-o revista de sanatate. cica s-a facut un test pe bebeluisi, care a inceput la sfarsitul anilor 70 si pana acum. au hranit o parte din bebelusi sanatos, iar la alta parte le-au dat si mancare ce contine zahar. pe langa sanatatea net superioara a celor hraniti sanatos, s-a constatat si inteligenta superioararas
biskita
Scris: Wednesday, January 7, 2009 2:54 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 12/25/2008
pf ..am fost la doctor si o spus ca e perfect sanatos ...eu merg la pediarrul meu si la unul particular in fiecare luna i-am facut un control sumar si nu are nimik..
vad ca o inceput sa mai manace dar cu chiu si vai ...si multa rabdare uff
eu ii dau cereale fara gluten din orez sau gris ..le primeste ...foarte bine ..
are 7500g si 68 cm ....ultimile masurari!!m-am speriat si dc cum erau in concediu am inceput sa ii dau cate un pik de mancare fiinca mie era frica sa nu scada in greutate!!!!ras ras
laptele mi-e frica sa il schimb fiinca si de la milumil o fost constipat timp de 1 sap si jumatate!!!un chin ...!!!!
SPERAM sa is revina si sa fie iar povticios ...
biskita
Scris: Wednesday, January 7, 2009 2:59 PM
Nivel

sunt la doctorita BARBU CAMELIA ..dar nu e prea profesionista in ceea ce face !!!!
eu cred ca am inceput difersificarea bine si corecta ...!!!am inceput usor si nici acuma nu ii dau foarte multa mancare in jur de 90g de cereale(cu sau fara danoniniosau fruct pisat) sau un pik de morcov cu supica ...
si am fost la PATACHIE si el mi-aspus sa incep cu sucurile la 2 luni si jumatate ...!!pupici pupici
oanalaurisa
Scris: Wednesday, January 7, 2009 4:00 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
biskita wrote:
sunt la doctorita BARBU CAMELIA ..dar nu e prea profesionista in ceea ce face !!!!
eu cred ca am inceput difersificarea bine si corecta ...!!!am inceput usor si nici acuma nu ii dau foarte multa mancare in jur de 90g de cereale(cu sau fara danoniniosau fruct pisat) sau un pik de morcov cu supica ...
si am fost la PATACHIE si el mi-aspus sa incep cu sucurile la 2 luni si jumatate ...!!pupici pupici

Si? Pana acum era profesionista si aveai incredere in ea,ce s-a intamplat? Te-ai razgandit pe neasteptate? N-ai citit nici o carte despre diversificare,daca tu iti faci impresia ca ai inceput diversificarea corect si la varsta corecta. Se pare ca si al doilea medic e la fel de profesionist ca primul...Deci,noi discutam la acest subiect despre meniul zilnic al copiilor,nu despre medici,ca sunt sau nu profesionisti,nici despre greutatea copiilor. Aceste subiecte se discuta la alte topicuri si te-as ruga sa scrii acolo despre asta.Si inca ceva: Scrie intr-o singura postare ce ai de scris! Nu de 10 ori!
Sfefania_Johansson
Scris: Wednesday, January 7, 2009 4:16 PM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
biskita eu in locul tau as schimba amandoi medicii..daca astea sunt sfaturile lor, sa manace bebe ceea ce-i dai tu de mancare, atunci mai bine ii schimbi..citeste putin pe net, ca sa te convingi..tu faci cum vrei, eu asa as proceda..
carla
Scris: Wednesday, January 7, 2009 4:36 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/8/2007
Nu trebuie neaparat sa schimbe medicii ca nu ei hotarasc ce sa dam copilului sa manance.Mamele pot lua informatii despre diversificarea alimentatiei de pe net si pot hotara singure ce sfaturi asculta si ce nu.
Si ca sa vorbim la subiect,Bogdanel a mancat azi mar ras,banana,supica de pui cu galuste de gris,a ros o bucatica de carnatz,a supt o mandarina si a baut vreo600 ml lapte,sa vedem ce mai urmeaza ca am facut o ciorbitza de cartofi.
biskita
Scris: Wednesday, January 7, 2009 4:44 PM
Nivel

draga mea oana ....eu cred ca ai ceva cu mine asa ca daca te uiti mai sus m-a intrebat dya la ce medic sunt asa ca eu i-am raspuns ...
in legatura cu diversificarea eu iau decizia cand incep sau nu sa ii dau sa manace asa ca te rog frumos fi mai indulgenta fiinca pana la urma u ai chef de cearta ...
Robert astazi a mancat cum trebuie cam 180mil de lapte si acuma ii dau un pik de supa strecurata cu putin morcov cartof si telina..
oanalaurisa
Scris: Wednesday, January 7, 2009 5:28 PM
Nivel

biskita wrote:
draga mea oana ....eu cred ca ai ceva cu mine asa ca daca te uiti mai sus m-a intrebat dya la ce medic sunt asa ca eu i-am raspuns ...
in legatura cu diversificarea eu iau decizia cand incep sau nu sa ii dau sa manace asa ca te rog frumos fi mai indulgenta fiinca pana la urma u ai chef de cearta ...
Robert astazi a mancat cum trebuie cam 180mil de lapte si acuma ii dau un pik de supa strecurata cu putin morcov cartof si telina..

Te-a intrebat cine e medicul,nu daca medicul e profesionist sa nu...nu-mi plac oamenii care toata ziua buna-ziua cer parerea altora si la cati ml de apa sa dea la copil si cand li se raspunde la intrebare,iar raspunsul nu este ceea ce vor ei sa auda,se ofenseaza si incep sa se certe cu cei care le-au raspuns dorindu-le binele.Iar daca tu iei deciziile si nu te intereseaza parerea nimanui de aici,atunci,pur si simplu,descrie meniul copilului si cu asta basta,iar daca nu-ti place raspunsul primit,ignora-l si nu te certa cu o lume-ntreaga care are mai multa experienta decat tine.
Au mai fost pe aici multe ca tine,iar ulterior,dupa ce si-au dat seama cat rau le-au facut copiilor lor cu diversificarea precoce si dupa ce au gasit un pediatru ca lumea,care le-a zis la fel,ne-au multumit ca le-am avertizat.Insa de la tine care le stii pe toate nu ma astept la asa ceva!
Am incheiat orice discutie pe acest subiect si ar fi mai bine sa nu continui tu discutia asta!
biskita
Scris: Wednesday, January 7, 2009 5:43 PM
Nivel

closedtopic vezi ca si u esti off-topic asa ca daca vrei sa vb cu mine bine daca nu ignora mesajele mele asa cum o sa fac eu de acum incolo ...!!!si foarte urat o suntat ca or fost lume ca mine ...si nu ma cert u te bagi pe o probleme cu care nu te-o bagat nimeni in seama asa!!!! ai inlegatura cu cearta u esti prima persona decan scriu pe topicuri cu care ma cert asa ca ...!!!eu nu regret nimik,,,eu fac ce vreau !!!cer sfaturi si daca imi plac le aplic ...nu ma consider ca am experiienta .hai ca nu am chef sa explic ...daca ai chef de cearta ceartate singura ca eu am incheiat ..closedtopic closedtopic closedtopic rog un operator sa stearga mesagele precedente in care ne contazicem ...!!!daca se poate :*:*
morcovul este latativ??
si le cer sucuze celorlante mamici care din pacate au asistat la cearta asta ridicola ...!!!
va pup si astept meniuri si ideei pentru copilasi mici ...!!computerlove computerlove computerlove computerlove
oanalaurisa
Scris: Wednesday, January 7, 2009 7:22 PM
Nivel

biskita wrote:
closedtopic vezi ca si u esti off-topic asa ca daca vrei sa vb cu mine bine daca nu ignora mesajele mele asa cum o sa fac eu de acum incolo ...!!!si foarte urat o suntat ca or fost lume ca mine ...si nu ma cert u te bagi pe o probleme cu care nu te-o bagat nimeni in seama asa!!!! ai inlegatura cu cearta u esti prima persona decan scriu pe topicuri cu care ma cert asa ca ...!!!eu nu regret nimik,,,eu fac ce vreau !!!cer sfaturi si daca imi plac le aplic ...nu ma consider ca am experiienta .hai ca nu am chef sa explic ...daca ai chef de cearta ceartate singura ca eu am incheiat ..closedtopic closedtopic closedtopic rog un operator sa stearga mesagele precedente in care ne contazicem ...!!!daca se poate :*:*
morcovul este latativ??
si le cer sucuze celorlante mamici care din pacate au asistat la cearta asta ridicola ...!!!
va pup si astept meniuri si ideei pentru copilasi mici ...!!computerlove computerlove computerlove computerlove

Si eu sunt moderator si rog si ceilalti moderatori sa citeasca de la cap la coada tot si sa faca ce cred de cuviinta!

"si nu ma cert u te bagi pe o probleme cu care nu te-o bagat nimeni in seama asa!!!!" - si termina cu atacurile la persoana,aici am dreptul sa scriu pe orice topic vreau fara sa ma intereseze daca ma bagi tu in seama,caci restul fetelor iti spun SIGUR ca ma baga in seama ,pentru ca sunt prietenele mele si pentru ca stiu ce vorbesc.

Sper sa nu mai vorbesti si cu ceilalti moderatori,NU operatori,asa cum ai vorbit cu mine!
biskita
Scris: Wednesday, January 7, 2009 7:49 PM
Nivel

deci este morcovul laxativ????
si am auzit ca poate sa coloreze pielia!!!
pup fete si astept meniuri de copii mici ..!!
azi robert o papat laptica dimineata dupamasa laptica iar la 6 un pik de supa strecurata cu legume iar acuma seara am sa ii dau lapte cu cereale ..
pupici .....
oanalaurisa
Scris: Wednesday, January 7, 2009 8:00 PM
Nivel

biskita wrote:
deci este morcovul laxativ????
si am auzit ca poate sa coloreze pielia!!!
pup fete si astept meniuri de copii mici ..!!
azi robert o papat laptica dimineata dupamasa laptica iar la 6 un pik de supa strecurata cu legume iar acuma seara am sa ii dau lapte cu cereale ..
pupici .....

Sucul de morcov e laxativ,coloreaza pielea daca se foloseste in cantitati mari si des.
Iar piureul de morcov se poate folosi in caz de diaree,pentru ca ,paradoxal,constipa.
Kiki
Scris: Wednesday, January 7, 2009 8:06 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Va rog sa evitati discutiile of topic. Aici se discuta despre meniurile zilnice ale copiilor, nu despre profesionalismul medicilor pediatri, nu despre "regulile" diversificarii alimentatiei. Sunt "n" topicuri despre medici si diversificare, pastrati-l pe acesta numai pentru meniuri, pentru a da idei mamicilor atunci cand duc lipsa.

Si de asemenea, va rog sa luati in calcul (si Biskita, aici pe tine te am in vedere), ca un anume meniu poate fi deloc pe gustul altor mamici si atunci cand se posteaza un astfel de meniu poate isca controverse. Suntem toate aici sa cerem ajutor sau sa oferim ajutor si nu o facem ca unele sunt mai proaste sau altele mai destepte, asa cum s-a precizat in posturile anterioare, ci pentru ca vrem sincer o alimentatie sanatoasa pentru copiii nostri.

Multumesc pentru intelegere!

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.