|

Nivel: Ambasador
Inregistrat: 5/19/2008 Mesaje: 536
| noi am papat ananas dar era la borcanel(hipp}.nu am avut probleme cu scaunul.pupici |

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| fetelor, vlad nu mai vrea de vreo cateva zile sa pape fructul... am incercat mai multe combinatii si le refuza pe toate? oare din ce cauza?
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| rosenfeld_claudia wrote:fetelor, vlad nu mai vrea de vreo cateva zile sa pape fructul... am incercat mai multe combinatii si le refuza pe toate? oare din ce cauza?
s-a plicitisit de gust! e ceva trecator, o sa-si revina, important e sa nu-i substitui masa cu altceva junk |
|

Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 8/10/2008 Mesaje: 280
| mariuta wrote:
s-a plicitisit de gust! e ceva trecator, o sa-si revina, important e sa nu-i substitui masa cu altceva junk
aha... ok, mersi de ajutor. maine o sa incercam ananas, n-a mai papat inca si sper sa-i placa. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| rosenfeld_claudia wrote:
aha... ok, mersi de ajutor. maine o sa incercam ananas, n-a mai papat inca si sper sa-i placa.
sa aveti pofta |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna mamici.Am o fetita de 3luni si o saptamana , care pana acum o saptamana manca lapticul foarte bine , cam 6 mese pe zi a cate 150ml.La 3 luni , la indicatia pediatrei am inceput sa-i dau suc de mere , morcov.Apoi , dupa o saptamana , am trecut pe piure de mere.Acum , poate am eu impresia doar , dar ...fata refuza sa mai bea laptele.Plange , ii este foame , baga pumnul in gurita si il suge , ii dau lapte si refuza.Trebuie sa incerc de cateva ori , pana il ia , parca cu scarba si bea maxim 120 ml.Aaaa...lapte Nan bea de la nastere. A mai patit careva asa ceva? |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 10/17/2007 Mesaje: 1368
| Gata am rezolvat problema cu mancatul!!! Am descoperit de ce nu-i placea....pt. ca nu avea sare suficienta Am gresit acum cateva zile ciorbita (am pus mai multa sare) si am constatat ca a mancat toata canuta fara sa faca fitze. Si ieri iar am facut supa cu mai multa sare (1 linguritza) si a mancat-o toata. Cate mese au copii vostri <1 an? Alex mananca asa: - lapte - piure de fructe cu branza(pe care o mai rateaza din cauza somnului) - supa/ ciorba/ felul doi - iaurt cu cereale - lapte cu cereale
|
|

| Ok... sa inteleg ca bebeii vostrii nu ai mananca?!? Am scris acum 4 zile si nici un raspuns. Astazi Alex papa un sufleu de legume cu carnita de manzat. Sper sa aiba succes. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| adrianayo2003 wrote:Gata  am rezolvat problema cu mancatul!!! Am descoperit de ce nu-i placea....pt. ca nu avea sare suficienta Am gresit acum cateva zile ciorbita (am pus mai multa sare) si am constatat ca a mancat toata canuta fara sa faca fitze. Si ieri iar am facut supa cu mai multa sare (1 linguritza) si a mancat-o toata. Cate mese au copii vostri <1 an? Alex mananca asa: - lapte - piure de fructe cu branza(pe care o mai rateaza din cauza somnului) - supa/ ciorba/ felul doi - iaurt cu cereale - lapte cu cereale
Evita sa-i dai multa sare nu este buna pentru el,e micutz.POFTA BUNA puiut! |
|

| Inger7, multumim |
|
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 3801
| Meniul Ariciului pe ziua de azi: -la ora 8-laptic de la mami -la 11-piure de fructe cu doi biscuiti pentru bebelusi -la 14-supita plus,felul doi piure de cartofi cu ficatei(in piure trebuie sa-i pun iaurt altfel nu-l mananca ) -la 18-18.30-branzica cu banana -si intre laptic de la mami,daca cere -la 20.30-21-laptic de la mami si apoi somn:211: Pofta buna la toti piticii! Adrianayo2003,incearca sa eviti sa-i pui sare la mancare,e micut si e prea devreme pt sare!Eu nu i-am pus niciodata sare in mancare fetitei! |
|
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Multa bataie de cap e cu sarea asta in mancare... In cartile mai vechi scrie ca poti sa pui putina pentru gust, in astea noi, ca nu poti. Eu stiu ca Darius nu manca nesarat. De la inceput a refuzat mancarea nesarata. Eu am inceput diversificarea cu borcanele din comert. Cele de la Hipp majoritatea erau fara sare (cele de la varsta de 4 luni) cele de la Nestle sunt cu sare (la aceeasi varsta). Asa ca nu stiu cat adevar este in toata aceasta polemica a sarii la sugari. |
|

Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Si eu ii pun foarte putin de gust |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| petro wrote:Multa bataie de cap e cu sarea asta in mancare... In cartile mai vechi scrie ca poti sa pui putina pentru gust, in astea noi, ca nu poti. Eu stiu ca Darius nu manca nesarat. De la inceput a refuzat mancarea nesarata. Eu am inceput diversificarea cu borcanele din comert. Cele de la Hipp majoritatea erau fara sare (cele de la varsta de 4 luni) cele de la Nestle sunt cu sare (la aceeasi varsta). Asa ca nu stiu cat adevar este in toata aceasta polemica a sarii la sugari.
Sarea din borcanele era oricum in cantitate infima,asa ca nu avea cum sa-i dauneze. |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
|
Ce mai papati,bebelusilor?
Mira papa asa:
-dimineata - prima masa - 200 ml lapte Humana 3 cu aroma de mar
- gustare - mar cu biscuite sau alte combinatii de fructe
- pranz - supica (de taietei,de legume,de cartofi,de fasole - dar nu boabe,doar zeama cu painica)/sau/ piept de pui cu legume,spanac,macaroane cu branza - 1 Danonino ,pentru ca felul doi nu mai accepta
- gustare - kiwi,banane,pufuleti,mere,Danonino,etc
- cina - 230 ml lapte Humana 3 cu aroma de mar
Bea ceai,sucuri de fructe,apa mai putin.
|
|
|