Ce mananca astazi copilul meu? III
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Roxie
Scris: Saturday, November 22, 2008 12:31 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 8/1/2007
Noi am scos biberonul de dimineata, pentru ca le tinea foarte mult timp de foame, si nu mai mancau si altceva pana la pranz. Mihnea mananca cam asa:
- la 8.30-9: unul sau doi crenwursti si una sau doua felii de paine cu almette (alternez, ziua urmatoare le dau cereale cu miere sau cu cacao, un bol intreg)
- la 12.30-13 ori un bol de ciorba de vacuta cu multa carne si legume, ori 2-3 ciocanele de pui, ori snitel, ori spaghette, depinde ce e facut in casa. Dupa masa de pranz, daca mananca, au si ciocolata sau negresa. In rest intre mese nu le dau nimic, nici biscuiti, nici pufuleti, nimic altceva.
- la 17 un fruct, banana sau struguri, mar, sau ce e in sezon
- la 20 iaurt plin cu fulgi de porumb, sau daca nu le-am dat de dimineata cereale cu lapte, le dau atunci. Uneori mai mananca si branza cu smanatana.
Iar la 9 (sau 9.30 sau 8.30 dupa caz, cand se culca) un biberon de 250 ml lapte. E ca un somnifer pentru ei. ras

La mine amandoi mananca cam la fel, desi Denisa care are 3 ani luna viitoare. Cu mentiunea ca Denisa nu mananca la pranz decat ciorba fara carne ca domnisoara nu serveste carne gatita banghead , sau cartofi prajiti sau spaghette din care trebuie sa ii scot bucatelele de kaizer sau ce carne pun. Si nici unul dintre ei nu vrea sa manance oua, indiferent cum le prepar. banghead
mariutza_mea
Scris: Saturday, November 22, 2008 9:52 PM
Nivel

Inregistrat: 10/5/2008
Roxie wrote:

La mine amandoi mananca cam la fel, desi Denisa care are 3 ani luna viitoare. Cu mentiunea ca Denisa nu mananca la pranz decat ciorba fara carne ca domnisoara nu serveste carne gatita banghead , sau cartofi prajiti sau spaghette din care trebuie sa ii scot bucatelele de kaizer sau ce carne pun. Si nici unul dintre ei nu vrea sa manance oua, indiferent cum le prepar. banghead

cu ou fiert taiat pe jumatate si decorat ca soricel, pisica sau alte idei trasnite cu legume colorate, masline, ati incercat? nici fetita mea nu manca ou sub nici o forma si i-am facut asa si a inceput sa manance..ce e drept ca acum daca ii dau nedecorat nici nu se atinge de el
Roxie
Scris: Monday, November 24, 2008 11:24 AM
Nivel

Inregistrat: 8/1/2007
O sa incerc, nu m-am gandit pana acum sa le fac mancarea mai prezentabila, desi parca vad ca in loc sa manance, or sa se joace cu ea. ras Pe Denisa mai incerc sa o atrag cu mancare roz (rozul e culoarea ei preferata) ii mai ofer cate o sunca, o carnita de culoare cat de cat roz... si uneori o mai tenteaza. Am incercat sa ii fac sandwichuri tricolore, galben roz si verde (cascaval, sunca si ardei) dar nu a percutat. Chiar sunt deschisa la orice sugestii de mancare decorativa, ca eu nu prea am inspiratie.
ANA MARIA STROE
Scris: Monday, November 24, 2008 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 10/16/2008
Copilul meu nu prea mai mananca. Am incercat diverse,in ultima perioada nu mai vrea decat piureul de cartofi cu carnita tocata si supa, ah si bineinteles laptele praf de la nestle.Alex are 1 an si 3 luni si ii ies maselutele, sper sa fie doar de la dinti si sa nu aibe altceva.
Sanatate pentru bebei si voua multa putere si rabdare ca sa aveti grija de ei.
mitzulina1984
Scris: Saturday, January 10, 2009 11:16 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 5/4/2008
bebe al meu de cand l-am intarcat mananca intruna.Mai ca ne si sperie cateodata.Si stiu ca nu este prea bine dar cel mai mult ii place mancarea gatita si mananca chiar bine.dimineata o incepe neaparat cu oua batute dupa care la pranz mancarea gatita,pe la ora 5 mar cu biscuite sau iaurt si la masa de seara piure cu carne sau ficatei de ex iar intre mese mai rontaie cate ceva.Are sanse sa ajunga obez nu?hohot
adrianayo2003
Scris: Monday, January 26, 2009 10:26 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 10/17/2007
Hai ca am avansat si noi si am ajuns si aici sa va stresam
Alex trebuie sa tina regim inca o saptamana (gastroenterocolita) si nu stiu ce pot sa-i mai dau.
Mi-a scris pe externare :Nan fara lactoza, OP (orez pasat), BV(branza de vaci), SM(supa de morcovi), CM(carne mixata) si PM nu mai stiu ce mi-a spus ca inseamna.
Ce pot sa-i mai dau sa pape? Oare ou are voie?
Kiki
Scris: Monday, January 26, 2009 10:30 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Adriana, cand am vut si noi enetroviroza am macat un meniu foarte plictisitor: orez cu morcov, fara sare, fara delikat, branza de vaci, lapte (fara lactoza, din intamplare, tot Nan), banana, mar copt, carne fiarta (cam dupa o saptamana de la inceperea regimului si introdusa progresiv, ca la diversificare), aveam voie sticksuri pentru ca refac flora intestinala, ceai de menta...
Va dorim sa treaca repede perioada asta de restrictii alimentare! Sanatate!
adrianayo2003
Scris: Wednesday, January 28, 2009 10:06 AM
Nivel

Astazi Alex papa asa:
- lapte
- mar copt cu branzica de vaci
- supa de legume
- pilaf cu piept de pui
- lapte cu cereale
Am inceput de o saptamana sa-i dau sa manance pasat cu furculita, nu-i mai fac totul cu blenderul.
Dar "problema" e ca nu vrea sa manace singur. A avut o perioada cand vroia sa manance singur(7-8 luni), si eu ca proasta nu-l lasam ca se murdarea tot. Acum nu mai vrea el.nervi
petro
Scris: Wednesday, January 28, 2009 12:16 PM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
Rabdare mami! Abia dupa 18 luni isi formeaza abilitatea de a manca singur! Darius mananca singur, dar numai cu manuta. Dupa fiecare masa schimbam hainele!
adrianayo2003
Scris: Thursday, January 29, 2009 11:06 AM
Nivel

petro wrote:
Dupa fiecare masa schimbam hainele!

duel duel duel
Ieri nu a vrut sa manance decat branzica cu mar copt si lapte. A luat 2-3 linguri de supa si la fel si de pilaf.
Oare sa nu-i mai fie foame la 3-4 ore?
adrianayo2003
Scris: Monday, February 9, 2009 1:27 PM
Nivel

Gata s-a rezolvat si cu mancarea. Mananca acum foarte bine.
Ieri i-am dat ardei umplut(piept de pui, ceapa, morcov, orez, pesmet) si a mancat foarte bine.
Azi o sa manace supa de pui cu taitei.
Cate mese au copii vostri?
Alex mananca asa:
- lapte
- piure de fructe cu branza
- masa principala (ciorba, sufleu de legume, piure cu ficatel, etc)
- iaurt cu cereale
- lapte

Oare e prea putina macare pentru 1 an? Asa manca si acum cateva luni.
myha84
Scris: Wednesday, February 11, 2009 1:19 PM
Nivel

Inregistrat: 2/6/2009
Alessia mananca mancare inca de la 4 luni.I-am dat cate putin din toate si bineinteles lapte. ieri a papat-dimineata o sticluta de lapte
-o portocala
-o sarmaluta cu smantana si paine
-o sticluta de lapte
-branzica fina cu gem de fructe
-cartofi prajiti cu ketkup si o bucatica de carnat
- o sticluta de lapte inainte de culcare
Ar manca tot timpul cate ceva si asta in ciuda faptului ca ii ies 2 maselute.Mananca orice si nu are probleme cu stomacelul.
adrianayo2003
Scris: Wednesday, February 11, 2009 9:50 PM
Nivel

Nu vreau sa par nebuna....... dar sarmalutawhat banuiesc ca e din pui, ca doar nu-i dai carne de porc la varsta asta.stop
Si cartofi prajiti cu ketchupboing2, tu nu te gandesti la sanatatea ei?
dya
Scris: Wednesday, February 11, 2009 10:01 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Inclusiv al meu sot a ramas masca cind a vazut despre cartofii prajiti si cirnat......fool fool fool
Rody
Scris: Wednesday, February 11, 2009 10:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/10/2006
myha84 wrote:
Alessia mananca mancare inca de la 4 luni.I-am dat cate putin din toate si bineinteles lapte. ieri a papat-dimineata o sticluta de lapte
-o portocala
-o sarmaluta cu smantana si paine
-o sticluta de lapte
-branzica fina cu gem de fructe
-cartofi prajiti cu ketkup si o bucatica de carnat
- o sticluta de lapte inainte de culcare
Ar manca tot timpul cate ceva si asta in ciuda faptului ca ii ies 2 maselute.Mananca orice si nu are probleme cu stomacelul.

Nu pot de cat sa banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead nu pot sa zic nimicbanghead
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.