Ce mananca astazi copilul meu? III
Subiectul anterior · Subiectul urmator
popov liliana
Scris: Monday, April 15, 2013 1:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/15/2013
Buna fetelor.Din ce vad la voi se poate si mai bine si mai rau cu papa.Credeam ca doar noi nu prea papam.Sincer am senzatia ca nu-i place mancarea pe care i-o fac zilnic dar ma incapatanez sa fie sanatoasa.asa ca...plansete scancete rugaminti si uneori victorieeeeeeeeeeee.la 1 an si 8 luni
ora 6-7 san apoi la 9-9.30 fructe(digerabile si asimilabile doar pana in ora 14)Hilar conform cartilor de biologie dar nu ma ucideti pt asta
ora 12 putin san sa facem nani apoi la 14 ciorba (pui bio cu paste facute in casa sau galuste din kamut)vita cu legume diverse si multe sau legume fierte si carnita(peste cu broccoli sau dovlecel vita cu mei, hrisca si legume,quinoa,amarant,ficat cu cartofi etc.curcan, iepure).Asta se intinde pana la 16 desi nu ar trebui sa dureze mai mult de 30 minute masa,dar nu ma indur sa-l las flamand.
ora 18-19 iaurt cu cereale organix sau lapte hipp cu cerealele amintite sau coltunasi sau mamaliga cu branza calcica si iaurt ,binenteles completat cu biscuiti organix ca fara nu papa sa-l omori.
ora 21.30 san
Voiam sa va intreb daca ati dat ficat de vita bebeilor ca nu prea mai am de unde face rost de ficat de pui de casa.Si la uleiuri in afara de unt de cocos,ulei de rapita si de masline de care mai dati?
Deyu.
Scris: Sunday, June 23, 2013 3:12 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/19/2012
Nimeni nu mai mananca pe aici ? sic
Ali a papat ieri asa :
09 - tzitzi (mai putin decat de obicei Boredom )
10-11 - pufuleti, gustarele, biscuiti, iaur, fulgi, detoate alcool
13 - carne de curcan + piure de morcovi
S-acum somnic yes
15 - un bibe cu cioc de ceai
16 - biscuiti cu mar, banana si cu branza
ora 19 - gris cu lapte
ora 22 - tzitzi love
Ali mananca des dar putin cantitativ. Cateodata mananca mult si rar sau mult si des. N-am avut probleme.
ingerash
Scris: Saturday, August 24, 2013 12:18 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
De dimineata a vrut "anana"=banana,sa infipt cu manuta in cutia de cereale a copiilor,a mancat cateva apoi a deschis frigiderul a luat o rosie si mi-a dat-o in mana sa o spal,a mancat-o si pe aceea,apoi a cerut un "bite"=biscuite si i-am dat un baton special cu banane,cereale si stafide.....acum vrea sa plecam afara,trage de clanta sa deschida usa....independentul mamei angel coeur
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.