Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| leut wrote:Eu am fost toaaaaaaaaaaata viata creata (ei na, de pe la 18 ani!  ) si tot asa am ramas. NU m-am vopsit niciodata si habar nu am daca o s-o fac. Cam asa arat in fiecare zi...bine, mai putin machiajul!
Leut, dupa par imi dau seama ca esti leoaica!!!
Vreau si eu parul cret, hai ca m-ai pus pe ganduri , oare mi-ar sta bine? |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Taki , exista pe undeva un program, nu stiu daca-l stii, ceva gen Cosmopolitan Makeover, unde iti puteai pune ce par vrei si ce machiaj. O sa-l caut sa vad daca-l mai am...si-atunci sa te tii! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Leut, ai o minunatie de par! Taki, se intrezareste ceva gri...! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Parul meu este saten deschis, iar acum ca e vara se duce spre blond de ma intreaba toata lumea daca m-am oxigenat ...o poza de acum vreo luna: misha attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| asadar, revin... am sa va duc prin trecutul meu, prin intermediul schimbarilor "suferite" de par... Prima experienta cu el a fost...sa-l fac cret (asta e prima noastra poza impreuna, acum aproape 6 ani, la a doua intalnire)

apoi, la un moment dat, am colaborat cu Radio Timisoara (prima emisiune acolo corespunde cu parul facut suvitze)

in fine, tot suvitze, tot suvitze, la un moment dat se face blond

iar cand te plictisesti, revi la culoarea initiala, nu??

ei, acum ce parere aveti?? |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Diana, foarte frumoasa penultima poza ! Iti statea bine cu blond suvite, dar ia spune-mi te rog, ai facut suvite de blond peste negru ? Si daca da, cum ? |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| leut wrote: Taki , exista pe undeva un program, nu stiu daca-l stii, ceva gen Cosmopolitan Makeover, unde iti puteai pune ce par vrei si ce machiaj. O sa-l caut sa vad daca-l mai am...si-atunci sa te tii!
Leut, daca il mai ai sa mi-l dai si mie sa vad cum mi-ar sta cu diverse culori, coafuri, etc. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| AdrianaC wrote:Diana, foarte frumoasa penultima poza ! Iti statea bine cu blond suvite, dar ia spune-mi te rog, ai facut suvite de blond peste negru ? Si daca da, cum  ?
Si mie tot poza asta imi place |
|

Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| AdrianaC wrote:Diana, foarte frumoasa penultima poza ! Iti statea bine cu blond suvite, dar ia spune-mi te rog, ai facut suvite de blond peste negru ? Si daca da, cum  ? la coafor...mi l-a decolorat si dupa cateva ore, l-a spalat si l-a dat cu ceva solutie mov ca sa nu fie glben strident ci blond -saten deschis. Nu e cine stie ce, dar totusi alege cu grija la cine mergi...am prietene care au "patit-o" (daca stai prea mult cu decolorantul sau daca ingredientele nu sunt in cantitati corespunzatoare poate sa se arda sau sa iasa...alb ) |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 6570
| leut wrote: Taki , exista pe undeva un program, nu stiu daca-l stii, ceva gen Cosmopolitan Makeover, unde iti puteai pune ce par vrei si ce machiaj. O sa-l caut sa vad daca-l mai am...si-atunci sa te tii!
Da, e super tare programul. Adriana, eu am dat acum un search pe oDC si l-am gasit. Se numeste Cosmopolitan Virtual Makeover. L-am avut si eu acum cativa ani. Te distrezi de minune cu el... Dupa ce m-am plictisit sa incerc toate coafurile si culorile posibile, l-am luat la rand pe Horia. Imi amintesc si acum ce fata avea cu voal de mireasa. |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| cute_baby_of_mine wrote: Taki, se intrezareste ceva gri...!
[b]Mah nu prea se vede in poza, dar peste o saptamana il vopsesc din nou si sper sa-mi iasa clar.
Uite, cateva poze cu parul gri, eram insarcinata in 2-3 luni!!! De atunci si pana cand am nascut nu l-am mai vopsit deloc!
 |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Culoarea mea naturala este saten si am incercat sa ma intorc la ea intimpul sarcinii desi in ultimii ani am fost numai blonda.Am incercat insa toate nuantele posibile de vopsea si acum abia astept sa-mi fac ceva suvite blonde poate pe saten sau un blond mai inchis,inca nu m-am hotarat . |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| a_m_a2006 wrote:Culoarea mea naturala este saten si am incercat sa ma intorc la ea intimpul sarcinii desi in ultimii ani am fost numai blonda.Am incercat insa toate nuantele posibile de vopsea si acum abia astept sa-mi fac ceva suvite blonde poate pe saten sau un blond mai inchis,inca nu m-am hotarat .
Pune pozici,sa vedem si noi |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| M-am facut neagraaaa pe cutie era visiniu...ca visina putreda si cand colo in capul meu e negru cu reflexe visinii Cum oi scoate porcaria asta nu stiu.Poate cu foarfeca In poza sunt zambareata ca eram la plimbarica cu galusca. mihaela75 attached the following image(s):

|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Mihaela, nu stiu de ce nu-ti place! Iti sta foarte bine! Mai uita-te odata in oglinda! Pune doua visine la ureche si gata! |
|
|