Chestionar intrebare: Ce culoare de par aveti (cea actuala) ?
Alegere Voturi Statistici
Blond 12 16%
Saten 29 38%
Roscat 4 5%
Brunet 19 25%
Suvite 9 12%
Altceva 2 2%

Ce mamici avem pe-aici ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Thursday, June 22, 2006 2:42 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
leut wrote:
Eu am fost toaaaaaaaaaaata viata creata (ei na, de pe la 18 ani!ras ) si tot asa am ramas. NU m-am vopsit niciodata si habar nu am daca o s-o fac. Cam asa arat in fiecare zi...bine, mai putin machiajul!ras

Leut, dupa par imi dau seama ca esti leoaica!!! sic

Vreau si eu parul cret, hai ca m-ai pus pe ganduri uff oare , oare mi-ar sta bine?
leut
Scris: Thursday, June 22, 2006 6:21 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
ras Taki , exista pe undeva un program, nu stiu daca-l stii, ceva gen Cosmopolitan Makeover, unde iti puteai pune ce par vrei si ce machiaj. O sa-l caut sa vad daca-l mai am...si-atunci sa te tii!ras
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, June 22, 2006 9:05 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Leut, ai o minunatie de par!flowers
Taki, se intrezareste ceva gri...!
misha
Scris: Thursday, June 22, 2006 10:36 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 3/12/2006
Parul meu este saten deschis, iar acum ca e vara se duce spre blond de ma intreaba toata lumea daca m-am oxigenatras ...o poza de acum vreo luna:

misha attached the following image(s):
pict0095crop.jpg

fdianamaria
Scris: Thursday, June 22, 2006 10:52 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
asadar, revin...
am sa va duc prin trecutul meu, prin intermediul schimbarilor "suferite" de par...pupici
Prima experienta cu el a fost...sa-l fac cret (asta e prima noastra poza impreuna, acum aproape 6 ani, la a doua intalnire)

apoi, la un moment dat, am colaborat cu Radio Timisoara (prima emisiune acolo corespunde cu parul facut suvitze)

in fine, tot suvitze, tot suvitze, la un moment dat se face blond

iar cand te plictisesti, revi la culoarea initiala, nu??

ei, acum ce parere aveti??
AdrianaC
Scris: Thursday, June 22, 2006 10:56 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Diana, foarte frumoasa penultima poza ! Iti statea bine cu blond suvite, dar ia spune-mi te rog, ai facut suvite de blond peste negru ? Si daca da, cum ras ?
AdrianaC
Scris: Thursday, June 22, 2006 10:57 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

leut wrote:
ras Taki , exista pe undeva un program, nu stiu daca-l stii, ceva gen Cosmopolitan Makeover, unde iti puteai pune ce par vrei si ce machiaj. O sa-l caut sa vad daca-l mai am...si-atunci sa te tii!ras

Leut, daca il mai ai sa mi-l dai si mie sa vad cum mi-ar sta cu diverse culori, coafuri, etc. ras
Kiki
Scris: Thursday, June 22, 2006 10:59 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
AdrianaC wrote:
Diana, foarte frumoasa penultima poza ! Iti statea bine cu blond suvite, dar ia spune-mi te rog, ai facut suvite de blond peste negru ? Si daca da, cum ras ?

Si mie tot poza asta imi place ras
fdianamaria
Scris: Thursday, June 22, 2006 11:08 AM
Nivel

Inregistrat: 2/17/2006
AdrianaC wrote:

la coafor...mi l-a decolorat si dupa cateva ore, l-a spalat si l-a dat cu ceva solutie mov ca sa nu fie glben strident ci blond -saten deschis. Nu e cine stie ce, dar totusi alege cu grija la cine mergi...am prietene care au "patit-o" (daca stai prea mult cu decolorantul sau daca ingredientele nu sunt in cantitati corespunzatoare poate sa se arda sau sa iasa...albbanghead )
oana_nicole
Scris: Thursday, June 22, 2006 11:11 AM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
leut wrote:

Da, e super tare programul. Adriana, eu am dat acum un search pe oDC si l-am gasit. Se numeste Cosmopolitan Virtual Makeover. L-am avut si eu acum cativa ani. Te distrezi de minune cu el... Dupa ce m-am plictisit sa incerc toate coafurile si culorile posibile, l-am luat la rand pe Horia. hohot Imi amintesc si acum ce fata avea cu voal de mireasa. hohot
taki
Scris: Thursday, June 22, 2006 4:12 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
cute_baby_of_mine wrote:

Taki, se intrezareste ceva gri...!

[b]Mah nu prea se vede in poza, dar peste o saptamana il vopsesc din nou si sper sa-mi iasa clar.

Uite, cateva poze cu parul gri, eram insarcinata in 2-3 luni!!! sic De atunci si pana cand am nascut nu l-am mai vopsit deloc!

a_m_a2006
Scris: Wednesday, June 28, 2006 5:13 PM
Nivel: Guest

Culoarea mea naturala este saten si am incercat sa ma intorc la ea intimpul sarcinii desi in ultimii ani am fost numai blonda.Am incercat insa toate nuantele posibile de vopsea si acum abia astept sa-mi fac ceva suvite blonde poate pe saten sau un blond mai inchis,inca nu m-am hotarat .
mihaela75
Scris: Wednesday, June 28, 2006 5:27 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
a_m_a2006 wrote:
Culoarea mea naturala este saten si am incercat sa ma intorc la ea intimpul sarcinii desi in ultimii ani am fost numai blonda.Am incercat insa toate nuantele posibile de vopsea si acum abia astept sa-mi fac ceva suvite blonde poate pe saten sau un blond mai inchis,inca nu m-am hotarat .

Pune pozici,sa vedem si noiras
mihaela75
Scris: Wednesday, July 12, 2006 5:34 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
M-am facut neagraaaaplans plans pe cutie era visiniu...ca visina putreda si cand colo in capul meu e negru cu reflexe visiniiplans plans Cum oi scoate porcaria asta nu stiu.Poate cu foarfecauff In poza sunt zambareata ca eram la plimbarica cu galusca.

mihaela75 attached the following image(s):
picture 265.jpg

leut
Scris: Wednesday, July 12, 2006 7:31 AM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Mihaela, nu stiu de ce nu-ti place! Iti sta foarte bine! Mai uita-te odata in oglinda! Pune doua visine la ureche si gata!sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.