Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am promis alta fotografie... Asta sunt eu. kali attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Miraa, imi place ce culori aveai la par, dar in cea cu Milan esti fffoarte frumoasa! kali esti tare draguta! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Ce mamicute frumoase ,fiecare e frumoasa in felul ei una mai frumoasa ca cealalta |
|
| Mi-am propus sa-mi fac suvite blonde oare cum o sa-mi stea mereu am fost vopsita negru ,dar acum m-am gandit sa incerc .Pe deasupra nici frezuri multe pentru par nu am avut ,mereu lasat pe spate si dat cu spuma sau gel,doar o singura data l-am avut prins in coc. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Eu m-am vopsit gri peste satenul pe care-l aveam...acum sunt inca uda la par si nu prea se cunoaste, sa vedem dupa ce s-o usca.
M-am facut singurica, acasa si nu am stat prea mult cu vopseaua in cap ca mi-era frica sa nu se trezeasca Sasha si sa inceapa sa planga.
Revin mai tarziu cu poze! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| am venit si eu la prezentare... sunt Dia din Arad...am par saten-aproape brunet...am fost si blonda (sa vad cum e) ...am sa revin cu poze de pe atunci... acum insa arat.......asa....(a se ignora culoarea ca racul a pielii mele de acum ..duminica am fost la tenis)
|
|
| taty wrote:kali esti tare draguta! Multumesc |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Kali, asa cum s-a intrevazut din celelalte poze, esti frumoasa! Taki, asteptam... Dia, iti sta bine bruneta! Nu pot deloc sa mi te inchipui blonda, dar poate ma ajuti tu cu niste poze... |
|
| Multumesc, Cute Diana, ai un zambet fermecator. Cum zicea si Cute, nu te ''vad'' blonda.Cred ca asta e cea mai buna alegere. |
|
| Nu mi-a iesit culoarea , dar am niste suvite gri pe ici, pe colo.
Asa mi-a iesit... , dupa cum se vede, parul meu si acum mai este ud pentru ca l-am avut prins in coada!
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| taki wrote:Revin mai tarziu cu poze![/b] Iti sta super, taki,dar eu nu vad suvitele gri,
kali esti o frumoasa. Diana, nici eu nu te "vad" blonda, iti sta bine asa cum esti acum |
|
|
Nici eu nu prea le vad , dar exista. Am sa incerc sa mai fac o poza maine, cand o sa am parul bine uscat. |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Eu am fost toaaaaaaaaaaata viata creata (ei na, de pe la 18 ani! ) si tot asa am ramas. NU m-am vopsit niciodata si habar nu am daca o s-o fac. Cam asa arat in fiecare zi...bine, mai putin machiajul! leut attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Leut,ce par superb ai!Imi vine sa pling cind il vad,in comparatie cu al meu! |
|
| Taki e super culoarea mie imi place .
Leut ai un par bogat si frumos . |
|
|