Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| mihaela75 wrote:...ai fost asta vara  .Stai sa ma vezi gravidoasa in caz ca nu m-am vazut la miss mami de martie  Rotunda ca o bila,pot sa ma si rostogolesc
Mihaela ne luam de mana , tocmai am postat si eu niste poze "rotunda ca o bila" la rubrica Kg in timpul sarcinii .
Am mai gasit si eu niste poze...  |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| le-am vazut mai, ce chestie, parca nici n-am fost noi.Acuma ma mir si eu cum de nu mi-a plesnit pielea pe mine |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Mihaela, stiu ca erai inainte de sarcina, doar te-am tot vazut din octombrie pana acum. Sunt sigura ca o sa revii la kg de altadata, cum de altfel imi doresc si eu. Ce crezi ca eu eram mai breaza!
Taki, esti frumoasa rau! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Taki, mie imi place la nebunie poza in care erai bruneta! Iti scoate in evidenta buzele senzuale! E clar ca Taka e indragostit pana peste ureki! |
|

| cute_baby_of_mine wrote:Taki, mie imi place la nebunie poza in care erai bruneta! Iti scoate in evidenta buzele senzuale!
Daca-mi puneam machiaj era ok, dar daca nu foloseam machiaj... nope, stafie scria pe mine. Asa ca am renuntat repede. I-am tras niste suvite roscate, apoi am fost la coafor, l-am facut roscat si gata...no more black.
Stati ca vin acusi cu alte poze, trebuie sa le iau de la mine din laptop! |
|

| Cam asa aratam cu vreo 2 ani in urma:
si asa, la final mi-am tras si o peruca!!!  |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| taki wrote:Cam asa aratam cu vreo 2 ani in urma:
Imi place foarte mult cum iti sta tunsa scurt!!! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Taki, cum o dai, cum n-o dai, tot bruneta imi place! Si cu breton franjurat... o minune! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Taki, eu zic ca satenul te prinde super bine. |
|

| Si mie-mi place cu parul scurt, dar acum l-am lasat sa creasca special pentru nunta, ca vreau bucle sau ceva sofisticat. |
|

Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Cam asa arata parul meu acum: saten inchis cu ceva suvite. Am mai fost si vopsita negru, culoarea morcovului, roscat, dar din pacate nu am poze sa postez. Dragi mamici: de unde ati venit toate asa frumoase?!? monique attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| A plecat Adriana cu alaiul de mamici de pe ursuleti! Ma gindesc ca te-ai inclus si pe tine pe lista mamicilor frumoase,Monique? |
|

Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| taki esti fffff frumoasa...si ochioasa rau cateva poze cu mine...am o gramada,dar nu gasesc mai nici una miraa attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Miraa,super frumoase pozele si super frumoasa si tu! Dar in poza cu Mi ai o lumina aparte in ochi... |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| eu acuma mi-am last parul la culoarea mea naturala...inainte am fost vopsita in toate culorile..blonda..roscata..bruneta.. Laura&Alfonso attached the following image(s):

|
|
|