Chestionar intrebare: Ce culoare de par aveti (cea actuala) ?
Alegere Voturi Statistici
Blond 12 16%
Saten 29 38%
Roscat 4 5%
Brunet 19 25%
Suvite 9 12%
Altceva 2 2%

Ce mamici avem pe-aici ?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, June 8, 2006 8:43 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Mihaela, ce modesta esti... Cum crezi ca ai putea fi uitata?! Iti sta bine suvitata si cu breton!
AdrianaC
Scris: Friday, June 9, 2006 8:45 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Stiam eu ce stiam cand am deschis subiectul asta ! Avem mamici una si una !

Bravo mamici !

Hai sa le vedem si pe celelalte mamici ! Indrazniti va rog !

Am mai gasit 2 culori de par de ale mele si 2 lungimi de par ras

1. 2001 - 2002

2. Iulie 2002

mihaela75
Scris: Friday, June 9, 2006 9:15 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
pai de ce nu-l mai lasi lung?Iti sta bineflowers
kali
Scris: Friday, June 9, 2006 9:21 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
Da, si mie mi se pare.
Iar culoarea din a doua foto cred ca te ''prinde'' foarte bine, te mai ''indulceste''.
Mihaela, trebuie sa ''forez'' pe aici sa vad cum erai inainte. Oricum asa iti sta foarte bine.
stele_pe_cer
Scris: Friday, June 9, 2006 10:10 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Deh...sa ma bag si eu in seama, ca abia acum am descoperit topiculsic ...

Parul meu natural este saten-roscat, mai precis culoarea castanei.Asa este si acum, dupa ani si ani.Nu ma vopsesc ca inca nu am nevoie, cat despre skimbare, nici de asta nu am nevoiesic ,la mine adevaratele skimbari prielnice sunt cele de decor si de garderobasic ...

In prima poza este nuanta originala de roscat, vizibila la lumina clara.La lumina becului sau inserarii, parul capata nuante inkise, aproape de negru sau saten inkis.

AdrianaC
Scris: Friday, June 9, 2006 10:33 PM

mihaela75 wrote:
pai de ce nu-l mai lasi lung?Iti sta bineflowers

Incerc acum sa il las lung, dar se da o lupta in mine. Nu mai vreau negru, dar nu scap de el decat cu foarfeca (sau cu decolorari la greu - dar nu imi rezista parul la asa ceva), pe de alta parte vreau parul lung, deci nu imi trebuie foarfeca oare
Kiki
Scris: Friday, June 9, 2006 10:43 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
stele_pe_cer wrote:
Deh...sa ma bag si eu in seama, ca abia acum am descoperit topiculsic ...

Parul meu natural este saten-roscat, mai precis culoarea castanei.Asa este si acum, dupa ani si ani.Nu ma vopsesc ca inca nu am nevoie, cat despre skimbare, nici de asta nu am nevoiesic ,la mine adevaratele skimbari prielnice sunt cele de decor si de garderobasic ...

In prima poza este nuanta originala de roscat, vizibila la lumina clara.La lumina becului sau inserarii, parul capata nuante inkise, aproape de negru sau saten inkis.

Mai fata, esti tare frumoasa!!! Si ai un par bestial. pupici
stele_pe_cer
Scris: Friday, June 9, 2006 10:48 PM
Nivel

Kiki wrote:

Mai fata, esti tare frumoasa!!! Si ai un par bestial. pupici

Saru'mana, dar frumusetea nu a fost niciodata atu-ul meusic ...zambetul mai degrabaangelsi da, parul a fost intotdeauna o minunatie inca de cand eram micuta !Si sa nu imi spuna careva la msito ca sunt modesta, ca nici d'asta nu suntsic , ci mai degraba realistahohot ...

Poate fac o poza la poza de cand aveam 1 an si ceva..atunci kiar eram frumusicasic , cu parul cret-cret, si de culoarea castanei...dar din pacate nu am decat cateva poze color de atunci...sa vedem pe unde le am puseuff .....
stele_pe_cer
Scris: Friday, June 9, 2006 10:58 PM
Nivel

AdrianaC wrote:

Incerc acum sa il las lung, dar se da o lupta in mine. Nu mai vreau negru, dar nu scap de el decat cu foarfeca (sau cu decolorari la greu - dar nu imi rezista parul la asa ceva), pe de alta parte vreau parul lung, deci nu imi trebuie foarfeca oare

Eu am o solutie ras : te razi in cap, apoi peste vreo 2 luni te faci ce culoare deskisa vrei, de la galben la verde-albastrui, apoi, poti opta pt.culoarea naturalahohot !Pe bune, niste blugi taiati, si uite ca mamica tanara si nelinistita au Alice si Andreisic ...

Eu am experimentat kestiunea prin faculta, de nu ma mai recunostea nici profa de tehnologie, ca ma luasem in gura cu ea la cursuri si nu voiam sa ma mai recunoasca la examen in sesiune, si nici ca m-a recunoscutyes !

Apoi, am zis ca daca iau licenta din prima, ma fac blonda platinata, deja ma si vedeam cu bucle blonde a la Marilyn Monroe si cu buze ca cireasa...noroc ca mi-am dat seama ca nu e de mine, desi si acum parca imi vine sa fac ceva, radical si socant in acelasi timp.Adica cand vine sotul de la serviciu, sa nu ma recunoasca, dar sa fie o "nerecunoastere" in bine, nu sa fie socat si sa tipe ca vrea alta nevasta urgenthohot nu ...

Si totusi parul meu creste cumplit de greu si tare draga imi e nuanta naturela, ca parca nu ma indur sa imi bat joc de parul meu, care oricum va albi la un moment dat si atunci as putea sa experimentez orice nuanta voi dori, ca oricum firul de par se va deteriora fie ca e culoarea satena, fie ca e verde de papagalsic ...
mihaela75
Scris: Friday, June 9, 2006 11:05 PM
Nivel

kali wrote:
Da, si mie mi se pare.
Iar culoarea din a doua foto cred ca te ''prinde'' foarte bine, te mai ''indulceste''.
Mihaela, trebuie sa ''forez'' pe aici sa vad cum erai inainte. Oricum asa iti sta foarte bine.

nu "fora" ca nu gasesti.Nu am poze din tinerete aici uffChiar asa ca mi-ai dat de lucru, ia sa pun vreo catevaras...toate sunt de asta vara,sa caut si una gravidoasa sic

mihaela75 attached the following image(s):
8b1f (with frame).jpgb548.jpg581a.jpg

TatyKS
Scris: Saturday, June 10, 2006 8:22 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Stele, arati foarte bine si imi pare bine pentru parul tau ca, nu l-ai supus chinurilor, cum am facut noi cu a noastra podoaba!sic

Mihaela, ce mamica supla!pupici
cute_babies_of_mine
Scris: Saturday, June 10, 2006 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Adriana, a doua culoare e putin spre castaniul de care ti-am vorbit! E o culoare calda care te va prinde foarte bine! Intreaba o stilista daca nu exista o solutie pentru uniformizarea culorii in castaniu ( din cate stiu eu, negrul se decoloreeaza in roscat! Doar daca exista o vopsea care sa fie atat de buna incat sa prinda peste negru, gen Wella)
Stelutze, la modul realist, esti frumoasa! Ce zambet, ce par... Esti frumoasa pe de-a-ntregu'!
Mihaela, ce sa mai spun... Esti frumoasa si se vede clar din poze ca stii asta!ras sic
AdrianaC
Scris: Saturday, June 10, 2006 8:42 AM

cute_baby_of_mine wrote:
Adriana, a doua culoare e putin spre castaniul de care ti-am vorbit! E o culoare calda care te va prinde foarte bine! Intreaba o stilista daca nu exista o solutie pentru uniformizarea culorii in castaniu ( din cate stiu eu, negrul se decoloreeaza in roscat! Doar daca exista o vopsea care sa fie atat de buna incat sa prinda peste negru, gen Wella)...

Am fost chiar ieri la coafor sa intreb ce pot face sa scap de negru si sa imi fac ceva in genul culorii lui Alice (care de altfel e si culoarea mea naturala) si din pacate nu pot scapa de negru decat prin tuns sau prin decolorari intense. De tuns nu mai vreau sa ma tund, iar de decolorat nu ma pot decolora ca si asa imi cade parul la greu, asa ca nu imi ramane decat sa astept uff
TatyKS
Scris: Saturday, June 10, 2006 8:56 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2006
Adriana, o prietena buna a fost neagra si acum s-a facut un maroniu foarte cald. A zis ca a depigmentat-o ( un fel de decolorat) dar care nu arde parul. Intreaba si la alte saloane!
mihaela75
Scris: Saturday, June 10, 2006 3:19 PM
Nivel

taty wrote:
[color=red]
Mihaela, ce mamica supla!pupici

...ai fost asta vararas.Stai sa ma vezi gravidoasa in caz ca nu m-am vazut la miss mami de martie sic Rotunda ca o bila,pot sa ma si rostogolescyes

mihaela75 attached the following image(s):
p2260190.jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.