Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Roxanel,poza ta unde e? |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Roxaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! Roxaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Te asteptam si pe tine, Roxanel. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Alina wrote:Te asteptam si pe tine, Roxanel.
Mai fetelor acum arat aiurea rau dar uite o poza de anul trecut dinainte de a ramane insarcinata. Eram roscatica la par. Nu ca acolo as fi mai acatarii dar alta mai recenta nu am. Mancam ca o disperata niste sardine. Roxanel attached the following image(s):

|
|

Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Roxanel,dar nu arati "aiurea rau"deloc! Ne bucuram sa te "vedem" |
|

| Roxanel, ai un ten de invidiat!!! Si nu arati aiurea! |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| miri_haluca wrote:Roxanel,dar nu arati "aiurea rau"deloc! Ne bucuram sa te "vedem"
da, da, de acord cu tine, miri. Roxanel, arati foarte bine. |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am gasit o fotografie in care apar si eu (de obicei lipsesc pentru ca eu le fac) dar nu ma uit la obiectiv. Oricum culoarea parului se vede. Cred ca-l voi pune pe sotul meu sa ma fotografieze in we. sa va lamuriti si voi ce e cu mine. kali attached the following image(s):

|
|

| wow! De-abia astept sa vad pozele facute de sotul tau, cu privirea in obiectiv! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Kali, ce frumusica esti mamica! Da asteptam poze cu privirea in obiectiv. |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| MAi ce de mamici frumusele pe forum!!! Pai acum inteleg de unde atatia bebei frumosi! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Multumesc mult! Am spus-o si o repet, sunteti niste frumoase toate. Hai ca faceti bine la sufletul omului... de cand cu sarcina, respectul fata de mine il cam caut prin papuci. Da' lasa ca-mi revin eu! |
|
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Pai daca nici noi nu ne incurajam una pe alta...atunci cine? ca doar stim toate cat de greu e sa stai acasa cu bebelus(i). Lasa, ca se fac ei mari si ne facem si noi timp pt sufletul si trupul nostru...sper! |
|

Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| taty wrote:Ce aparat foto ai? Eu am sony, si are normal un CD de instalare al programului. E... in programul asta, unde apare sus afisat in bara, File,Edit,View - ,la Tools am optiunea Resize, si de acolo le micsorez(480x480). E simplu. Din pacate, nu am aparat foto. Eu fac pozele cu telefonul. |
|

Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Kali, chiar ca esti miss mami.Imi pun si eu moaca aici nu de alta dar poate m-ati uitat acuma am vreo doua suvite si mi-am tras breton mihaela75 attached the following image(s):

|
|
|