Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Miraa. te primim in clubul blondelor !
Gabriela sa stii ca iti sta foarte bine , de ce zici asa!? :
Euuu? Cine stie pe unde ne-am vazut intamplator! Sa stii ca si eu ti-am vazut prima oara poza , mi s-a parut ca te cunosc de undeva , dar cand am vazut ca esti din Iasi,mi-a trecut gandul ( eu nu am fost niciodata in Iasi) Dar...cine stie!
Nico, sorry , sa stii ca nici eu nu m-am dat seama ca nu te-ai mai vopsit,dupa cum spui tu; iti sta foarte bine roscatul care esti! Probabil ca ai parul natural, castaniu si nu se prea cunoaste rau cand creste. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| solomon gabriela wrote:Nu vreau sa va speriati. Asta este culoarea mea naturala. Nu am avut curajul sa ma vopsesc.
Esti foarte dragutza.
Eu cred ca ti-ar sta bine roscata si bruneta. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Multumesc fetelor |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| taty wrote:Miraa. te primim in clubul blondelor ! Euuu? Cine stie pe unde ne-am vazut intamplator! Sa stii ca si eu ti-am vazut prima oara poza , mi s-a parut ca te cunosc de undeva , dar cand am vazut ca esti din Iasi,mi-a trecut gandul ( eu nu am fost niciodata in Iasi) Dar...cine stie! asa am patit si eu nu blonda nu am voie desi m-ar incanta |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| De ce nu ai voie blonda? |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| am contract cu o agentie...si de asta intarzie si tunsoarea mea si asa a fost un soc pt ei ca am ramas insarcinata si nu am lucrat un an de zile |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Uite ca la asta nu m-am gindit
|
|
| Aha, super! Bafta Miraa! Abia asteptam noul look! |
|
Inregistrat: 2/24/2006 Mesaje: 1062
| Eu m-am facut ceva mai blonda cu doua luni in urma si luna trecuta m-am facut si permanent. N-am o poza proaspata, dar cum imi fac una va pun sa va speriati |
|
| Abia astept sa ne speriem ! hai ca nu te-am vazut de mult! |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17840
| Gabi, arati super si ai niste ochi superbi ! Cu tine seamana Roxana la ochi cred ! |
|
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| taty wrote:Vesna, vrem poze! Din pacate, pozele mele sunt prea mari si nu incap si inca nu stiu sa le redimensionez...Dar sper sa reusesc pana la urma, cu ajutoare, si ma arat la fata (sau la par ). |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Vesna wrote:Din pacate, pozele mele sunt prea mari si nu incap si inca nu stiu sa le redimensionez...Dar sper sa reusesc pana la urma, cu ajutoare, si ma arat la fata (sau la par ).
Da-mi-le pe mail si ti le fac eu...sau pe mess. |
|
| Ce aparat foto ai? Eu am sony, si are normal un CD de instalare al programului. E... in programul asta, unde apare sus afisat in bara, File,Edit,View - ,la Tools am optiunea Resize, si de acolo le micsorez(480x480). E simplu. |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Vai de mine ce mamici frumoaseeee. Care mai de care mai cocheta. Bravo! Roxanel attached the following image(s):
|
|
|