Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Vesna, vrem poze! |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Frumoase sunteti toate! Acum cred ca v-as recunoaste daca va vad din intamplare. Alina, daca te vad prin oras sa stii ca te trag de maneca. Eu, dupa ce am fost vreo 5-6 ani roscata si vreo 3 blonda, acum sunt satena, cu o nuanta mai inchisa decat culoarea mea naturala pentru ca am vrut sa-mi mai las parul sa se regenereze ca era cam prastie. Totusi simt nevoia de schimbare. Poate-mi fac si eu niste suvite?! Mai vad... Cat despre lungime, am avut toata viata parul scurt pana l-am lasat sa creasca pentru nunta. Mi-a placut asa si l-am lasat cam pana la jumatea umerilor, cred. Trebuie sa caut printre fotografii si dupa ce gasesc una ma arat si eu |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| taki wrote:Am fost si eu neagra, dar nu recomand nimani, parerea mea. Eu am impreia ca imbatraneste si, in plus la o fata alba ( ca a mea ), daca nu puneam machiaj aratam ca o stafie. Adriana mai bine du-te la un stilist sa-ti aleaga o culoare, daca nu, eu cred ca ai putea incerca o visina-putreada. Acum fiecare cu parerea lui!
Ai dreptate cu negrul, imbatraneste. Si ce e cel mai trist, scapi de el numai cu foarfeca .
Visina putreda nu prea stiu eu cum arata, dar dau acum o cautare pe google . Iar de stilist, n-am fost niciodata. Am mers de obicei la coaforul de cartier, nu m-am dus la alea cu fitze ca imi era teama ca plec si cu pielea luata si cu te miri ce in cap (pe cap, pardon ). Ar fi interesant de mers, dar poate cand vii tu mergem impreuna. .
Cute_Baby, cum adica "Restul mamicilor sunteti super" ? Adica eu nu sunt ?
Glumeam
Vesna, rosu chiar nu am vrut sa incerc niciodata. Nu stiu de ce, dar nu imi place mie rosu, la mine vorbind, desi am vazut multe poze cu tipe cu ochii albastri si parul roscat sau visiniu si le statea excelent. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Mai mamici,sunteti super dragute si frumoase! Felicitari celor ce au avut curajul sa incerce mai multe nuante(chiar si negru! ),sunteti grozave!
Daca tot m-am incadrat in "clubul blondelor",asta a fost cea mai deschisa nuanta pe care am avut-o vreodata,anul trecut,in vara Miri attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Adriana, visina putreda este grena . Eu am fost aceasta culoare, in timpul liceului si imi statea chiar super ( ma laud singurica ), dar ma enervam ca se ducea repede culoarea...cand faceam baie, apa devenea rosie .
Daca nu vrei/nu poti sa ajungi la un stilist, sunt programe pe calculator care-ti arata cu ce tunosoare/culoare iti sta, sau nu-ti sta bine.
Cand vin in Ro, mergem impreuna, numai ca nu stiu unde ca nu am mai fost de multisor...Era un salon BLONDY, la Romana, este renumit, dar acum cativa ani (2-3 ani ) nu era asa de piperat la pret...dar nici ieftin, ca-i de renume!
Cand vin in Ro, oricum cercetez piata ca vreau un new look ! |
|
| Kiki wrote:Taki, iti sta super cu parul scurt si blond!
Da, poate imi statea bine, dar acum parca nu ma mai vad cu parul scurt...am impresia ca fata mea si trasaturile fetei s-au schimbat dupa nastere.
Pana la nunta imi las parul sa creasca, ca vreau o coafura eleganta si necesita par , dupa care vad eu ce-i fac .
Dar nu numai tunsoarea ma poate schimba, ci si o noua culoare ! |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Eu sunt blonda, cu o nuanta poate spre saten! Dar am fost si decolorata, si roscata si brunteta, am avut par lung, dar l-am si tuns scurt cand m-am plisctisit! Acum sunt blonda cu parul spre lung!
Blonda e ok, restul ...in nici un caz bruneta . Parerea mea.
In prima poza ai chip angelic ! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| Taki imi place culoarea
kiki imi place cum esti tunsa
Adriana ai trecut prin atatea schimbari...fff bine...incearca ceva ff natural...stiu ca satenul e ceva comun,dar pare atat de natural
Taty si pe mine ma batea gandul sa ma fac blonda...o nuanta mai inchisa
Diana si eu vreau parul cret si-mi place natural..razvan seamana perfect cu tine
Cute londul te prinde cel mai bine
Nico-mami arati tare bine
Alinutza foarte simpatica esti
Miri ma bucur pt schimbare poate indraznesc si eu
eu in poza aia nu sunt roscata..cred ca de la lumina se vedea asa eram saten inchis...dar nu ma mai vopsisem de juma de an da, kiki, sunt fara breton...o sa-mi fac sigur unul si ma tund pana la umeri |
|
| Bravo ,Miraa,deci te-ai hotarit ,in sfirsit? |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| AdrianaC wrote:Cute_Baby, cum adica "Restul mamicilor sunteti super" ? Adica eu nu sunt ? Glumeam .
Mai, pe tine te-am luat la bani marunti; detaliat! Si ti-am laudat si fusta mini... si pe tine cu ea... |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Sunteti niste frumoase indiferent de culoarea parului. |
|
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Ateptam poze si cu tine, Gabriela. |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 971
| Nu vreau sa va speriati. Asta este culoarea mea naturala. Nu am avut curajul sa ma vopsesc. solomon gabriela attached the following image(s):
|
|
| De ce esti modesta?Eu te-am vazut in poze si nu m-am speriat,ba dimpotriva,esti o mamica super! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| taty si gabriela imi pareti asa de cunoscute gabriela estio o mami de nota 10 |
|
|