Nivel: Membru
Inregistrat: 4/26/2006 Mesaje: 42
| Intr-adevar sunteti frumoasse toate.Felicitari mamelor voastre Eu am fost numai blonda,nu ma incumet la alceva.Am fost si suvite(ciocolatii,roscate,varfuri colorate-tot ce imi tarznea pe moment). mamaluitheo attached the following image(s):

|
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Cute, iti sta foarte bine cu toate nuantele cu care ai fost facuta , dar mie personal imi placi blonda. Kiki, iti vine foarte bine roscatul. Miri, bine ai venit in clubul blondelor. Sa stii ca iti vine bine ! Alina, esti tare frumusica si parca nu te-as vedea altfel decat blonda. Esti blond natural nu? Alinuta la fel, tot in clubul blondelor si tot draguta.
Miraa, tare mi-ar placea sa pot reveni la culoarea mea naturala , dar nu pot , e prea greu.Te prindea roscatul! Taki, cred ca asa o sa ma vopsesc si eu un castaniu , ca sa ma pot apropia de nuanta mea naturala. Iti sta bine!
Si acum eu - am parul natural castaniu inchis, dar de vreo 7-8 ani va vopsesc blonda cu nuante de gri, si momentan alta culoare nu ma prea vad. In prima poza eram insarcinata in 3 luni si in a doua cand avea Karina 4 luni. TatyKS attached the following image(s):
![2[6].jpg](/i.ashx?a=3530) 
|
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Eu cu toate culorile si lungimile pamantului.
20 ani - culoarea naturala - saten deschis

30 ani - 3 nuante in numai 1 an
_ 
31 ani

32 ani
_ _
Oare ce mai urmeaza ? |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| AdrianaC wrote:Taki, mie in poza mi se pare cam blond  , dar oricum ar fi, iti sta bine !
Nu e blond mami, vrei sa ma vezi si blonda??? Uite-ma, insarcinata in luna a III-a! taki attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Eu sunt satena, un saten inchis. Nu m-am mai vopsit de aproape 4 ani, cand mi-am facut suvite si nu prea mi-a placut cum a reactionat parul meu dupa acele suvite...intre timp am ramas gravida de 2 ori si nu m-am mai putut vopsi, asa ca parul meu a ajuns sa aiba culoarea lui initiala, ca si uitasem cum mai arata. Roscatul e singurul pe care l-am incercat, la blond n-am avut curaj sa ma bag, desi sotului meu ii plac blondele Anaida attached the following image(s):

|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Taki, iti sta super cu parul scurt si blond!
Adriana, mie mi se pare ca iti sta cel mai bine cu parul negru-negru...
Taty, iti sta super blonda, nu te pot vedea altfel ca ai pielea foarte alba si cred ca blondul e singura culoare care merge cu pielea alba!
Diana, mama, ce par des ai...Vreau si euuuuu
Mamaluitheo, o poza mai mare nu ai? ca eu sunt cam choara si nu vad....
Elena, indiferent de tunsoare si de culoare, arati suuuper!
Nico, sincer, eu nu vad ca nu esti vopsita de 2 luni. Roscatul te prinde foarte frumos!
Miraa, e faina tunsoarea! Acum parca ai parul tot lungut dar fara breton, nu?
Alinutza, tu ai pielea alba ca si Taty, asa ca nu te vad altfel decat blonda...
Miri, iti sta foarte bine asa, dar si cum erai inainte! felicitari pt schimbare!
Alina, cred ca tu orice culoare ai avea la par ti-ar sta super...ai niste ochi tare frumosi! |
|
| Kiki wrote: Adriana, mie mi se pare ca iti sta cel mai bine cu parul negru-negru...
Multumesc Kiki. Sa nu imi spui de 2 ori ca ma duc iar si iau vopsea negru si nu de alta, dar eu sper sa scap de negru prin tuns si lasand parul sa creasca si sa revin la culoarea mea naturala.
Nu de alta, dar asa poate revin si la dimensiunile de la 20 de ani
VISE TAICA ! VISE !
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Kiki, sa stii ca nu am tenul chiar asa alb, poate o sa ne cunoastem vreodata si o sa ma vezi, dar iti multumesc. Dar sa stii ca nici eu nu ma vad alta culoare , cu toate ca ma apuca si pe mine sa mai incerc alte culori. Aaa... si ca sa stiti eu am parul natural foarte des si ondulat, dar de vreo 3-4 ani mi-l supun chinurilor, il intind destul de des cu peria sau placa. Ma uitam prin poze si nu prea gasesc poze cu parul ondulat...va d-ati seama! Dar mai caut.
Adriana, ai foarte curajoasa sa iti schimbi asa nuantele de par!Sa stii ca si mie imi place cum iti sta cu parul negru.
Sper ca se vede cat de cat in poza cum am parul eu natural - ondulat.Poza e facuta in decembrie la vreo doua saptamani dupa ce am nascut. TatyKS attached the following image(s):

|
|

| AdrianaC wrote:Multumesc Kiki. Sa nu imi spui de 2 ori ca ma duc iar si iau vopsea negru si nu de alta, dar eu sper sa scap de negru prin tuns si lasand parul sa creasca si sa revin la culoarea mea naturala. Nu de alta, dar asa poate revin si la dimensiunile de la 20 de ani VISE TAICA ! VISE !
ba iti mai spun odata: iti sta foarte bine cu parul negru-negru. pe bune! |
|
| Va cred ca imi sta mai bine cu negru, partea cu "VISE TAICA" era pentru slabit ca sa arat ca la 20 de ani |
|

| Am fost si eu neagra, dar nu recomand nimani, parerea mea. Eu am impreia ca imbatraneste si, in plus la o fata alba ( ca a mea ), daca nu puneam machiaj aratam ca o stafie.
Adriana mai bine du-te la un stilist sa-ti aleaga o culoare, daca nu, eu cred ca ai putea incerca o visina-putreada.
Acum fiecare cu parerea lui! |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Adriana, eu zic ca un castaniu te-ar prinde foarte bine. Mama, mama ce mini aveai la 20 de ani! Cand am vazut poza am fluierat... Revenind, satenul e o culoare calda pentru ochii tai albastri... Blondul nu merge cu tenul tau, roscatul afista e spre blond, dar cred ca un castaniu inchis te-ar face ca la 20 de ani din nou!
Restul mamicilor sunt super! Si-au ales foarte bine culoarea parului functie de ochi si ten! Una si una! |
|

| AdrianaC wrote:Va cred ca imi sta mai bine cu negru, partea cu "VISE TAICA" era pentru slabit ca sa arat ca la 20 de ani
Da mai stiu ca era cu 20 de ani partea cu vise...ma refeream sa-ti mai zic o data ca sa te duci sa-ti iei vopsea |
|

| E cam greu...limba romana are mai multe intelesuri! Si eu urmaresc ce scrieti voi si cand vad raspunsurile intru in ceata!
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/27/2006 Mesaje: 1307
| Super-mamici!
Eu nu am avut o paleta prea larga de culori. Natural, sunt bruneta, insa prin facultate mi-a venit o idee sa ma fac blonda. Bine ca nu mi-a iesit, ci doar un aramiu. Apoi, multi ani m-am vopsit ciocolatiu, cum sunt si acum. Este o nuanta foarte apropiata de cea naturala, dar trebuia sa acopar si eu firele albe cu ceva... La nunta m-am vopsit negru, ca sa contrasteze, chipurile, cu rochia. Dar, ca si Taki, am zis ca nu mai fac in viata mea asa!
Adriana, la ochii tai frumosi, eu as vedea pe par o nuanta de rosu cu suvite mai deschise. |
|
|