Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| La origine mi-s...saten deschis si pe vremuri purtam par luuuuung, fara breton. Pe la 15 ani m-am vopsit blonda si am tuns parul in terpte ptr. volum, caci e cam rar, si cu breton. Si de atunci am trecut prin toata gama de blond, inclusiv suvite. Ba chiar din 2001 pana in 2005 am fost vopsita jumate negru( pe dedesubt), jumate blond (pe deasupra), apoi iar blond polar si acum din aprilie sunt tot 2 culori, dar in loc de negru am folosit ciocolatiu.. |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Sunt saten in original, dar de cativa ani ma vopsesc bruneta.Acum incerc sa revin la culoare naturala pentru ca mama mea mi-a zis ca nu mai am varsta potrivita pentru a fi atat de bruneta .Dar, oricum, simteam nevoia de o schimbare. Parul nu mi-l port nici lung , nici scurt, am breton . |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mi-a placut mult topicul acesta. Pe tot l-am vazut, de la un capat la altul. Numai mamici frumoase sunt pe aici. Eu sunt bruneta de cand m-am nascut. As vrea sa ma fac nisipiu, dar mi s-a spus ca e foarte greu, asa ca mi-am luat gandul. Ma vopsesc cam o data la doua luni, pt ca a inceput sa-mi albeasca rau de tot parul. Am ceva probleme cu tiroida, sunt hipo. In general ma vopsesc saten inchis, dar pe parul meu tot negru se vede. Pana anul acesta am avut parul lung, acum il am pana la umeri. Va pup pe toate. TeosOf attached the following image(s):

|
|
 Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Ia sa vedem. Culoarea mea naturala e saten inchis. Din clasa a XII-a am trecut insa prin tot spectrul de culori: de la negru-albastrui pana la blond-platinat. Cei care m-au cunoscut doar blonda nu-si imaginau cum as arata bruneta . Momentan sunt un roscat inchis cu reflexe ciocolatii. Asa m-a vrut sotzul si i-am cantat in struna, el mi-a ales culoarea. Am noroc ca-mi creste repede parul si imi schimb culoarea si coafura cand am chef . La vara cine stie ce freza voi avea in cap |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Eu m-am revolutionat inainte de Pasti,suvite blonde,rosii si mov!Poze nu sunt ca nu avem cu ce face! |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| am votam satena..ar fi pt prima data cand spun ca sunt satena..pt ca eu pana am ramas gravida am fost blonda..de vopsit nu ma mai vopsesc de 5 ani si 4 luni iar asta e culoarea mea actuala..rezultata in urma unor transformari pe care eu nu le prea inteleg..dar stiu ca sigur sunt legate de bebe..
 |
|
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| Stefania,ce folosesti pentru par de luceste asa?e frumos |
|

Inregistrat: 10/24/2007 Mesaje: 2267
| sami, multumesc folosesc doar gama Garnier..sampon si balsam..oricare dintre ele..nu bag fixativ sau spuma in el..si folosesc fönul doar cand e aproape uscat..si perie cu par..nu piaptan, nici perie de plastic.. de tuns nu l-am mai tuns din iunie 2007..dar nu se vede ros.. |
|
|