Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| taki wrote:Te prinde bine la ten ca esti alba.
Asa e si mie imi place. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Dupa cum va spuneam...m-am tuns.
Idea mea a fost sa il tund drept ca pana vara viitoare sa-l las frumos sa creasca si apoi sa tund in scari... Ce parere aveti? |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mie-mi place! Sa-ti fie de bineee |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Si mie imi place. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Fdianamaria, te prinde si culoarea si tunsoarea! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| Cam aceasta este si culoarea mea de par.
Mie mi-ar place sa am parul de culoarea coniacului,insa sotului ii place sa ma fac bruneta,dar neavand de gand asa ceva am zis ca macar roscata sa il fac.
Prima data m-am vopsit cand aveam vreo 20 de ani,mi-am facut suvite blanche,apoi mi l-am facut negru,negru-albastrui si aproape toate nuantele de roscat. papusa attached the following image(s):
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Papusa, asa am fost eu eu vopsita cand eram in liceu, eu stiam ca asta e visina putreda.
By the way, cand te speli pe cap, apa devine rosiatica, ca la mine asa era si in timp, culoarea se transforma in morcov. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 7/13/2006 Mesaje: 422
| Oricum,la mine probabil nu mai are timp sa se decoloreze prea tare pentru ca o data pe luna ma vopsesc din cauza parului alb pe care il am. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu inainte sa ma marit prima oara avea parul lung pana la mijloc, saten deschis, vara de la soare se deschideau cateva suvite de deasupra, atunci nu-mi placea, insa acum imi dau seama cat de superb era. Chiar in ziua cand m-am maritat, dupa ce am venit de la primarie, i-am pus florile in brate ex-ului si am intrat in primul coafor sa ma tund imi doream cu disperare sa am parul scurt iar ai mei nu ma lasau, asa ca avand alt nume le-am spus ca fac ce vreau cu pleata mea Am fost si albastra, si verde, si rasa. Apoi am incercat sa il las sa creasca insa nu am mai reusit, din cauza ca merg pe motocicleta. De la casca se ingrasa parul si necesita o atentie mai mare asa ca il tund scurt si ma vopsesc cu o nuanta de blond nu stiu de care katy attached the following image(s):
|
|
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Ce frumoase mamici avem aici |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| mamica andreea cea bruneta...bruneta forever |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Andreea, Esti foarte frumusica si tinerica! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 6/11/2007 Mesaje: 818
| mersi!nu ca as fi singura de pe site...nici cea mai tinerica nu cred...eu am 23 de ani |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Andreea, esti o mamica foarte draguza, cu un bebe super dulce!
Si cred ca esti una dintre cele mai tinere mamici de pe aici! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Bine ai venit Andreea esti tare simpatica. si bebita e o dulce |
|
|