Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Ce culoare de par aveti mamicilor (cea actuala, nu cea naturala)? Dar cea naturala, care ar fi?
Aveti parul lung, mediu, scurt ? Ce tunsoare aveti ?
Hai sa va vedem !
Eu am avut toate culorile posibile si imposibile, acum insa m-am oprit de cca 1 an si jumatate la brunet.
|
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Si eu am fost vopsita toate culorile posibile si am incercat si permanentul spiralat cand eram in clasa a IX-a.
Deocamdata punem o poza recenta, cu culoarea pe care o am in acest moment: casataniu. Este o culoare apropiata parului meu natural, care este casataniu deschis.
Parul il am pana la umeri, bogat...asta pentru ca, in timpul sarcinii nu l-am vopsit deloc si am profitat si i-am bagat tratamente saptamanal.
Cea mai scurta tunsoare avuta: periuta si mi-l faceam cu ceara sa arate ca un arici ( cum e Sasha acum ) .
taki attached the following image(s):
|
|
| taki wrote:Si eu am fost vopsita toate culorile posibile si am incercat si permanentul spiralat cand eram in clasa a IX-a.
Deocamdata punem o poza recenta, cu culoarea pe care o am in acest moment: casataniu. Este o culoare apropiata parului meu natural, care este casataniu deschis.
...
Taki, mie in poza mi se pare cam blond , dar oricum ar fi, iti sta bine ! |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eu acum sunt roscata. Am fost si negru albastrui si castaniu si roscata, cu par scurt sau lung (pana la jumatatea spatelui), am fost si creata si cu parul drept, am avut si suvite blonde....Am facut o gramada de teste cu parul meu
Acum am parul pana la umeri si roscat. Kiki attached the following image(s):
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu sunt blonda, cu o nuanta poate spre saten! Dar am fost si decolorata, si roscata si brunteta, am avut par lung, dar l-am si tuns scurt cand m-am plisctisit! Acum sunt blonda cu parul spre lung! cute_babies_of_mine attached the following image(s):
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Daca era sa pun o poza ieri,eram roscata,dar asa...am intrat in clubul blondelor! Lungimea de par e medie,in general am avut-o asa,iar culorile pe care le-am aplicat peste castaniul natural au fost rosu-roscat-castaniu-blond... Miri attached the following image(s):
|
|
| Mai, mai, ce de mamici frumoase aici |
|
| cute_baby_of_mine wrote:Eu sunt blonda, cu o nuanta poate spre saten! Dar am fost si decolorata, si roscata si brunteta, am avut par lung, dar l-am si tuns scurt cand m-am plisctisit! Acum sunt blonda cu parul spre lung!
Cute_Baby,
Te prinde foarte foarte bine blondul, dar si brunetul. Ce sa mai zic de parul lung ! SUPER !
Miri, si tie iti sta foarte bine blondul ! Roscata nu te-am vazut, asa ca nu imi pot da cu parerea
Kiki, iti sta bine roscata ! Bravo !
Am uitat pe cineva ? |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Si eu am fost destul de "nuantata" la par. Naturala sunt satena, dar mi se pare o culoare prea comuna. Mai mereu am fost suvite blonde, dar am fost si bruneta si roscata. Momentan sunt suvitata blond, cu parul lung, sa zic asa sau mediu spre lung. Caut poze sa va arat, sper sa gasesc. Elena, mie imi place mult cum iti sta blonda. Miri, am mai scris pe undeva, este o super schimbare Kiki, iti sta foarte bine roscata.
tuturor.
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| mamici tare frumoase eu sunt satena natural...asa sunt si acum...cu parul lung...ma gandesc la o schimbare o sa revin cu poze
acum 2 ani...ce imi placea miraa attached the following image(s):
|
|
| Alina, iti multumesc, mai ales ca acum sunt blonda! Miri, te prinde foarte bine noua culoare! Sa-ti fie de bine! Adriana, te-ai uitat pe tine! Si tie iti sta bine tunsa asa si vopsita bruneta! Kiki, mi-e greu sa mi te imaginez cu alta culoare, pentru ca roscatul e in ton cu tenul tau! Alina, Miraa, asteptam poze! |
|
| Alina Kiki attached the following image(s):
|
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Deci.. eu am votat pentru "Altceva" pentru ca sectiunea "nevopsit de 2 luni" nu era Cand v-am vazut ce frumoase sunteti mi-am dat seama ca trebuie sa ajung pe la coafor... Cute baby of mine, am ramas cu gura cascata, esti frumoasa rau de tot! g_nicoleta2000 attached the following image(s):
|
|
| g_nicoleta2000 wrote:Cute baby of mine, am ramas cu gura cascata, esti frumoasa rau de tot!
Nicoleta, multumesc! Mi s-a strans stomacul, serios! Sarut mana! |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Pai, da! Vine vara si , ca atare, trebuie sa ne mai schimbam si noi look-ul, nu?Altfel, ce fel de mamici am fi daca n-am arata bine?! Eu la origini sint un fel de saten deschis-roscat, nu stiu cum sa definesc culoarea. Am optat pentru nuante de blond pentru ca se potrivesc mai bine tenului meu. Despre lungimea parului....l-am avut si scurt si mediu si lung. Dar in clipa de fata am optat pentru un bob scurt, asemanator cu poza asta.Desi ma cam enerveaza ca dimineata arat ca si Ciufuliciul lui Taki.
In rest, doar mamici frumoase pe aici.
alinutza attached the following image(s):
|
|
|