Ce lapte praf e mai bun si mai ieftin???
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cameliamaria
Scris: Thursday, July 29, 2010 2:10 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Ce lapte praf pentru bebelusi si sugari e mai bun si mai ieftin??? Voi ce lapte praf folositi ? Conteaza pretul atunci cand va hotarati la o marca de lapte praf ?
cristinaflorina
Scris: Thursday, July 29, 2010 3:03 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/12/2008
Buna
Eu i-am dat Bebelac care ne-a priit de minune a luat bine in greutate nu am avut probleme cu el. Cutia este rosie si costa cum 10-12 lei
alexandrabogdan
Scris: Thursday, July 29, 2010 9:05 PM
Nivel

Inregistrat: 4/17/2008
parerea mea e ca nu ar trebui sa facem economii in ceea ce priveste alimentatia copilului. el trebuie sa primeasca ce e mai bun. noi folosim Aptamil pepti si e 72 lei cutia, pt ca are intoleranta la proteina din lapte. asta e, nu avem ce face.
dari
Scris: Thursday, July 29, 2010 11:10 PM
Nivel

Inregistrat: 12/27/2009
Eu i-am dat Dariei Bebelac,in urma cu 6 ani nu se gaseau atatea sortimente de lapte iar Darius s-a nascut prematur si i-am dat PreNan si am continuat cu urmatoarele formule de la Nan.
giulia_mamik
Scris: Thursday, July 29, 2010 11:25 PM
Nivel

Inregistrat: 3/22/2010
Noi am dat fetitei noastre de la 2 saptamani Milumil(am pierdut laptele meu).E cam scump.Tin minte eu , acum 4 ani si ceva dadeam cam 30 de lei pe cutie.Dar s-a meritat.A crescut bine si are imunitatea ca orice alt copil zic eu.
Ange blanc
Scris: Friday, July 30, 2010 12:18 AM
Nivel

Inregistrat: 4/11/2010
Cele mai bune preturi sunt in supermarketuri, acolo unde gasesti si o gama variata de produse.
Sa cresteti mari!
petronela_gav
Scris: Friday, July 30, 2010 9:19 AM
Nivel

Inregistrat: 11/5/2009
noi folosim Humana inca de cand s-a nascut Anastasia. La pret e la fel cu Nan. Am incercat si Nan vreo 2 saptamani, pentru ca nu a luat bine in greutate, dar nici de la Nan nu a luat asa ca am ramas cu Humana. inatredevar e mai scump, decat sa il pui la san, dar copilul merita ce e mai bun.pupici
pam
Scris: Saturday, July 31, 2010 11:50 AM

AlexandraBogdan , te rog sa-mi spui si mie unde ai gasit Aptamil pepti la pretul de 72 lei? eu nu am gasit mai ieftin de 84 lei.
alexandrabogdan
Scris: Saturday, July 31, 2010 3:11 PM
Nivel

pam wrote:
AlexandraBogdan , te rog sa-mi spui si mie unde ai gasit Aptamil pepti la pretul de 72 lei? eu nu am gasit mai ieftin de 84 lei.

la noi in arad se gaseste la farmacia Ivona si la Derifarm
angy
Scris: Sunday, August 1, 2010 5:12 PM

salut.
eu folosesc numai milumil si sunt foarte multumita pt. ca nu se strica repede, ex. nan care intr-o ora e acru si imbranzit,are gust mai placut si pret acceptabil
oanamaria
Scris: Sunday, August 1, 2010 5:54 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
angy wrote:
salut.
eu folosesc numai milumil si sunt foarte multumita pt. ca nu se strica repede, ex. nan care intr-o ora e acru si imbranzit,are gust mai placut si pret acceptabil

Laptele praf se serveste imediat ce a fost preparat ,iar ce ramane in biberon se arunca.Asta scrie pe orice cutie.Si ma mai mir de ce bietii bebelusi sunt dusi la urgenta cu enterocolite sau cine stie ce infectii la stomacel ca mamicile ca sa faca economie pastreaza laptele si -l da bebelusului peste cateva ore.nervi
Mai bine faceti cantitate mai mica si mai des.
alexandrabogdan
Scris: Sunday, August 1, 2010 9:11 PM
Nivel

oanamaria wrote:

Laptele praf se serveste imediat ce a fost preparat ,iar ce ramane in biberon se arunca.Asta scrie pe orice cutie.Si ma mai mir de ce bietii bebelusi sunt dusi la urgenta cu enterocolite sau cine stie ce infectii la stomacel ca mamicile ca sa faca economie pastreaza laptele si -l da bebelusului peste cateva ore.nervi
Mai bine faceti cantitate mai mica si mai des.

perfect de acord cu tine. chiar nu m-am gandit ca se mai face chestia asta. auzi, sa dai mai tarziu??
bebelusa1
Scris: Saturday, January 14, 2012 10:11 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/11/2012
am cumparat din profi pentru mine sa beau lapte unguresc sole - tej ital - milk drink de 3,2% grasime dar comtine lapte 51% si restul permeat grasimi vegetale permeatul ete un preparat de origine lactata sarac in proteineprodus pentru filtrarea laptelui deci nu este lapte pasteurizat 100%
sebita
Scris: Saturday, January 14, 2012 10:32 AM
Nivel

Inregistrat: 9/30/2011
Aici este vorba de bebelus pana intr-un an,nici de cum pentru oameni.
ZebraRoz
Scris: Wednesday, February 1, 2012 9:38 AM
Nivel

Inregistrat: 6/9/2011
Noi la inceput am folosit Lactana dar nu era grozav.. acum am trecut Nestle si e OK hainoroc
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.