|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Ce lapte praf pentru bebelusi si sugari e mai bun si mai ieftin??? Voi ce lapte praf folositi ? Conteaza pretul atunci cand va hotarati la o marca de lapte praf ? |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Buna Eu i-am dat Bebelac care ne-a priit de minune a luat bine in greutate nu am avut probleme cu el. Cutia este rosie si costa cum 10-12 lei |
Inregistrat: 4/17/2008 Mesaje: 3770
| parerea mea e ca nu ar trebui sa facem economii in ceea ce priveste alimentatia copilului. el trebuie sa primeasca ce e mai bun. noi folosim Aptamil pepti si e 72 lei cutia, pt ca are intoleranta la proteina din lapte. asta e, nu avem ce face. |
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Eu i-am dat Dariei Bebelac,in urma cu 6 ani nu se gaseau atatea sortimente de lapte iar Darius s-a nascut prematur si i-am dat PreNan si am continuat cu urmatoarele formule de la Nan. |
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Noi am dat fetitei noastre de la 2 saptamani Milumil(am pierdut laptele meu).E cam scump.Tin minte eu , acum 4 ani si ceva dadeam cam 30 de lei pe cutie.Dar s-a meritat.A crescut bine si are imunitatea ca orice alt copil zic eu. |
Inregistrat: 4/11/2010 Mesaje: 4221
| Cele mai bune preturi sunt in supermarketuri, acolo unde gasesti si o gama variata de produse. Sa cresteti mari! |
Inregistrat: 11/5/2009 Mesaje: 1537
| noi folosim Humana inca de cand s-a nascut Anastasia. La pret e la fel cu Nan. Am incercat si Nan vreo 2 saptamani, pentru ca nu a luat bine in greutate, dar nici de la Nan nu a luat asa ca am ramas cu Humana. inatredevar e mai scump, decat sa il pui la san, dar copilul merita ce e mai bun. |
| AlexandraBogdan , te rog sa-mi spui si mie unde ai gasit Aptamil pepti la pretul de 72 lei? eu nu am gasit mai ieftin de 84 lei.
|
| pam wrote:AlexandraBogdan , te rog sa-mi spui si mie unde ai gasit Aptamil pepti la pretul de 72 lei? eu nu am gasit mai ieftin de 84 lei.
la noi in arad se gaseste la farmacia Ivona si la Derifarm |
| salut. eu folosesc numai milumil si sunt foarte multumita pt. ca nu se strica repede, ex. nan care intr-o ora e acru si imbranzit,are gust mai placut si pret acceptabil |
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| angy wrote:salut. eu folosesc numai milumil si sunt foarte multumita pt. ca nu se strica repede, ex. nan care intr-o ora e acru si imbranzit,are gust mai placut si pret acceptabil Laptele praf se serveste imediat ce a fost preparat ,iar ce ramane in biberon se arunca.Asta scrie pe orice cutie.Si ma mai mir de ce bietii bebelusi sunt dusi la urgenta cu enterocolite sau cine stie ce infectii la stomacel ca mamicile ca sa faca economie pastreaza laptele si -l da bebelusului peste cateva ore. Mai bine faceti cantitate mai mica si mai des. |
| oanamaria wrote:Laptele praf se serveste imediat ce a fost preparat ,iar ce ramane in biberon se arunca.Asta scrie pe orice cutie.Si ma mai mir de ce bietii bebelusi sunt dusi la urgenta cu enterocolite sau cine stie ce infectii la stomacel ca mamicile ca sa faca economie pastreaza laptele si -l da bebelusului peste cateva ore. Mai bine faceti cantitate mai mica si mai des.
perfect de acord cu tine. chiar nu m-am gandit ca se mai face chestia asta. auzi, sa dai mai tarziu?? |
Nivel: Membru
Inregistrat: 1/11/2012 Mesaje: 54
| am cumparat din profi pentru mine sa beau lapte unguresc sole - tej ital - milk drink de 3,2% grasime dar comtine lapte 51% si restul permeat grasimi vegetale permeatul ete un preparat de origine lactata sarac in proteineprodus pentru filtrarea laptelui deci nu este lapte pasteurizat 100% |
|
Inregistrat: 9/30/2011 Mesaje: 74
| Aici este vorba de bebelus pana intr-un an,nici de cum pentru oameni. |
|
Inregistrat: 6/9/2011 Mesaje: 28
| Noi la inceput am folosit Lactana dar nu era grozav.. acum am trecut Nestle si e OK |
|
|