ce lapte formula dati bebelusilor?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
sibi_mona
Scris: Monday, September 17, 2007 12:34 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Bebe al meu are 3 luni si jumatate si papa Milumil 1, in curand trecem pe Milumil 2. Nu am avut nicio problema.De la NAN a fost constipat.
mihaela75
Scris: Monday, September 17, 2007 1:45 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
pofta buna ,bebic bottle firstprize
petro
Scris: Thursday, March 27, 2008 7:59 AM
Nivel

Inregistrat: 1/31/2008
A incercat careva Lactogen de la Nestle? Noi suntem pe Milumil 2, dar peste o luna trebuie sa trecem pe Milumil 3 si am auzit ca e foarte aromat si multi bebei refuza mancarea datorita lui. As schimba formula dar cu ceva nu prea aromat. Am luat o cutie de Lactogen si mi se pare la gust asemanator cu laptele de vacuta nefiind cu gust prea puternic de vanilie. Asa ca as schimba pe aceasta formula.
Lilly of the valley
Scris: Thursday, March 27, 2008 8:05 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
petro wrote:
A incercat careva Lactogen de la Nestle? Noi suntem pe Milumil 2, dar peste o luna trebuie sa trecem pe Milumil 3 si am auzit ca e foarte aromat si multi bebei refuza mancarea datorita lui. As schimba formula dar cu ceva nu prea aromat. Am luat o cutie de Lactogen si mi se pare la gust asemanator cu laptele de vacuta nefiind cu gust prea puternic de vanilie. Asa ca as schimba pe aceasta formula.

Cezi a Dyei bea lactogen. dar nu te grabi cu schimbatul laptelui. trecerea la milumil 3 se face atunci cand copilul papa cam de toate ce ar trebui sa manance la 8 luni si tu parca spuneai ca abia ai inceput sa ii inlocuiesti o masa, mai asteapta. Aceeasi poveste e si cu Humana3.
petro
Scris: Thursday, March 27, 2008 8:17 AM
Nivel

Ok, mersi. Chiar nu stiam cand sa fac trecerea la urmatoarea formula. Credeam ca gata, face 8 luni si i-o schimb. Avem de asteptat inca vreo doua luni cred (sau chiar 3) pana o sa manance ca un bebeu de 8 luni. Poate vom trece direct la lapte de vaca hohot daca seamana cu mine. Eu abia pe la 1 an si 2 luni am inceput sa mananc ca un copil normal. Asa ca mai am inca de asteptat.
dya
Scris: Thursday, March 27, 2008 9:32 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Noi la 6 luni trebuie sa trecem la alt tip de lapte si o sa pastram firma asa ca trecem la Lactogen 2 .
Petro trebuie sa incerci sa-i pastrezi acelasi tip de lapte (nu ai de unde sa sti daca ii place sau nu pina nu-i dai)mai ales daca ia priit cu el.Succes la schimbarea lapticului.
Noi il schimbam la 6 luni ca asa este recomandarea pe cutie.
ciocolatzica
Scris: Thursday, March 27, 2008 11:44 AM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/17/2008
NOI PAPAM MILUMIL 2
Darria
Scris: Thursday, March 27, 2008 2:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/20/2006
petro wrote:
Noi suntem pe Milumil 2, dar peste o luna trebuie sa trecem pe Milumil 3 si am auzit ca e foarte aromat si multi bebei refuza mancarea datorita lui. As schimba formula dar cu ceva nu prea aromat.

Ar fi bine sa intrebi si med. de fam. sau pediatrul. Am vazut ca unii copilasi au recomandare sa ramana tot la M2 dupa varsta de 8 luni. Sunt copii care beau milumil 2 si la varsta de 3 anisori.
Humana este mai putin aromat decat Milumil. Gasesti H3 cu aroma de mar, banana sau vanilie.
oanalaurisa
Scris: Thursday, March 27, 2008 3:42 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/10/2007
petro wrote:

Lasa,nu te lua dupa nimeni,n-o sa refuza mancarea pentru ca va fi obisnuit cu mancarea...ia nu mai subestima dragutelul de puiut pe care-l ai...ca iti dau na-na...o sa fie totul bine...ramai pe Milumil,ca eu am incercat destule si tot la Milumil am ajuns. Si iti mai zic ceva: Humana e recomandat cica copiilor care nu prea iau in greutate,i-am studiat compozitia si e mult mai gras...un pediatru zicea ca nu e cazul de Humana decat daca bebe e mititel si nu se ingrasa...ce sa-ti mai zic? Pupam obrajorii scumpicului !pupici
ciocolatzica
Scris: Thursday, March 27, 2008 4:26 PM
Nivel

asa este puiul meu a avut probleme la nastere,diaree si febra cu toate ca l am nascut destul de mare 3,5 kg medicul mia spus sai dau humana.i am dat humana pana la varsta de 4 luni si a luat f bine in greutate,cu toate ca e mai scump decat milumil.Dar noi stim ce e mai bine pt copii nostri
kali
Scris: Thursday, March 27, 2008 4:44 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
oanalaurisa wrote:

Si iti mai zic ceva: Humana e recomandat cica copiilor care nu prea iau in greutate,i-am studiat compozitia si e mult mai gras...un pediatru zicea ca nu e cazul de Humana decat daca bebe e mititel si nu se ingrasa...ce sa-ti mai zic?

Eu chestia asta nu am auzit-o, dar te pot contrazice din propria experienta: Alexia a baut Humana incepand din luna a 7-a pana pe la 1 an si 2-3 luni, dupa care am trecut pe altceva.
Am fost foarte multumita; cat despre ce ziceai tu... Alexia consuma cantitatea recomandata fiecarei etape (chiar mai mult uneori) si a fost mereu stas cu greutatea -nici mai mult, nici mai putin- raportata la kg. de la nastere. Celelalte mese erau normale atat ca si cantitate cat si ca frecventa- bine, apetitul mai varia dar asta e normal la orice copil.

Sincer as fi vrut sa ingrase precum ziceti voi, ca mereu ma temeam ca ramane in urma cu greutatea; nu mai spun ca ideea de boala ma ingrozea... imi si vedeam copilul slab ca scandura.
oanalaurisa
Scris: Thursday, March 27, 2008 5:27 PM
Nivel

kali wrote:

Eu chestia asta nu am auzit-o, dar te pot contrazice din propria experienta: Alexia a baut Humana incepand din luna a 7-a pana pe la 1 an si 2-3 luni, dupa care am trecut pe altceva.
Am fost foarte multumita; cat despre ce ziceai tu... Alexia consuma cantitatea recomandata fiecarei etape (chiar mai mult uneori) si a fost mereu stas cu greutatea -nici mai mult, nici mai putin- raportata la kg. de la nastere. Celelalte mese erau normale atat ca si cantitate cat si ca frecventa- bine, apetitul mai varia dar asta e normal la orice copil.

Sincer as fi vrut sa ingrase precum ziceti voi, ca mereu ma temeam ca ramane in urma cu greutatea; nu mai spun ca ideea de boala ma ingrozea... imi si vedeam copilul slab ca scandura.

Un pediatru a venit si a facut prezentare despre lapte praf si ne-a aratat diferenta dintre compozitia de la Humana 1 si de la alte tipuri de lapte praf,la varianta etapa 1.
Uita-te de curiozitate sa vezi ce consistent si ce concentratii are Humana1 spre deosebire de Nan1 de ex.
Acuma...ce sa zic...nu pe mine ma contrazici , ci pe cel ce a zis-o...pupici ras
ciocolatzica
Scris: Thursday, March 27, 2008 5:45 PM
Nivel

humana are o consistenta mai mare cand puneam in biberon era laptele gros ca si cum l as fi facut cu orez,si nu era chiar asa de dulce.....pe cand milumil e subtirel si este dulceras
oanalaurisa
Scris: Thursday, March 27, 2008 5:46 PM
Nivel

ciocolatzica wrote:
humana are o consistenta mai mare cand puneam in biberon era laptele gros ca si cum l as fi facut cu orez,si nu era chiar asa de dulce.....pe cand milumil e subtirel si este dulceras

Nan1 e si mai subtire...
petro
Scris: Thursday, March 27, 2008 6:12 PM
Nivel

Nu m-am gandit la Humana pentru ca auzisem in spital ca intr-adevar e pentru bebeii mai mititei. Darius a avut 4,200 kg la nastere, dar abia la 7 luni si-a dublat greutatea. Vreau sa trec pe alta formula de lapte pt. ca imi refuza mancarea. Ziceam de Lactogen pt. ca l-am gustat si nu e asa de aromat. De la Nan mi-a facut alergie in a 3-a saptamana de viata si nu mai indraznesc sa ii dau.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.