|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2008 Mesaje: 3402
| oanalaurisa wrote:M-am cam strans inima cand te-am certat,dar ma durea sufletul cand scriai ca il doare burtica...ma bucur ca sunteti bine...
I-ti sunt sincer recunoscatoare ,te pup dulce si i-ti multumesc.Datorita tie mi-am schimbat si pediatrul. |
 Nivel: Senior
Inregistrat: 1/10/2007 Mesaje: 5597
| mamica23 wrote:I-ti sunt sincer recunoscatoare ,te pup dulce  si i-ti multumesc.Datorita tie mi-am schimbat si pediatrul.
Pupam Ervinutu` dulce si burtica lui
|

Nivel: Membru
Inregistrat: 4/5/2008 Mesaje: 28
| va multumesc pentru sfaturi.citesc mesajele de la voi si parca prnd la curaj,o sa incerc sa-l las sa inflaminzeasca mai bine si apoi voi incerca sa-i mai dau.e adevarat,trebuie sa am multa rabdare!va pupicesc dulce si va tin la curent,sa vad ce succese o sa am |

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Tutsy incearca cu Hero Baby la gust e cel mai apropiat cu cel matern Alfi doar pe acesta l-a acceptat la restul bleah ( nutriben, milupa, nidina , nativa etc) |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| tutsy wrote:Bebe are 8 luni jumate.Crezi ca nu ar mai trbui sa-i dau deloc?ca nu ma ajunge mintea si capul cum sa-l mai fac sa bea laptic. aici la noi se gaseste lapte special pentru copii.nu e praf,e chiar lapte,nu stiu de la ce varsta este indicat,dar oricum pe la 6-8 luni.poti sa incerci si cu asta.cred ca ar tyrebui sa fie si pe la voi eu de la 6 luni le-am dat din comert de 1,8% grasime,si nu am avut probleme,au acceptat foarte usor si acum beau acelasi tip de lapte |

Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Tutsy aceleasi probleme am avut si eu cu Karina .La inceput nu a vrut si asta s-a intamplat pe la 6 luni cand am intrerupt alaptatul.Nu stiam ce sa mai fac ca nu vroia sa pape sub nici o forma Nan-Nestle special pentru varsta ei.Dar in cele din urma l-a acceptat.Karinei i-a mers tare bine cu el ,a luat bine in greutate nu scaune proaste -nimic schimbat. |

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| butterfly wrote: aici la noi se gaseste lapte special pentru copii.nu e praf,e chiar lapte,nu stiu de la ce varsta este indicat,dar oricum pe la 6-8 luni.poti sa incerci si cu asta.cred ca ar tyrebui sa fie si pe la voi eu de la 6 luni le-am dat din comert de 1,8% grasime,si nu am avut probleme,au acceptat foarte usor si acum beau acelasi tip de lapte
cred ca te referi la Puleva Peques 2, Ram 2 , nidina, nativa si mai sunt cateva care is pt bebelusi , astea se gasesc aici in supermarketuri, eu lu Alfi i-am dat Puleva 3 de la 1 an si la 15 luni am inceput cu lapte de vaca |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| Laura&Alfonso wrote: cred ca te referi la Puleva Peques 2, Ram 2 , nidina, nativa si mai sunt cateva care is pt bebelusi , astea se gasesc aici in supermarketuri, eu lu Alfi i-am dat Puleva 3 de la 1 an si la 15 luni am inceput cu lapte de vaca
nu stiu care sunt,am auzit ca exista,si am si vazut,doar ca nu le-am dat la ai mei si nu prea m-am interesat cum se numeste,sau cum sunt |

| Buna mamici!of,ce sa zic,de ieri parca a inceput sa bea cute putin,bea cam cite 50ml,dar multumesc si pentru atit.Dinntre Milupa si nan2,la acceptat pe cel de la nestle,cel de la milupa are parca gust de zahar ars.Nustiu,poate mi se pare mie,dar asa simt.Cind ii prepar laptele ii pun si putin putin zahar ca altfel nu vrea sa puie gura.E asa de mic dar daca simte ca ii dau lapte si nui place,inchide strins gurita si vreo 3 ore nu papa nimic,sau o intredeschide si mai intii gusta cu virfuletul limbii si daca ii place incepe sa manince. In schimb ma bucur ca macar citusi de putin a acceptat laptic,sper pe viitor sa avem rezultate mai bune!Va multumesc pentru sfaturi!!! |
|

| Iata ca avem si rezultate bune Adriano a inceput sa accepte lapticul formula,consuma doar cite 120-150 ml.maxim,dar sunt multumita ca papa si atit,nu stiu de ce nu vrea mai mult,eu cred ca el papa atit cit simte el necesitatea |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 5/12/2006 Mesaje: 12982
| O sa-si mareasca cantitatea pe parcurs.Pofta buna pui mic sa cresti mare. |
|

| multumim!!!!de cind ia iesit si cel de-al doilea dintisor,chiar a inceput sa pape mai bine! |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Imi cam scade cantitatea de laptic de la san si am luat preventiv o cutie de lapte praf de la Topfer Pre Lactana care se da pana la 4 kg ale bebelui. Vreau sa am in casa doar ca si completare . Acum mai decongelez cand nu pot sa scot 110-120 ml cat papa bubu acum. A folosit cineva laptele Topfer? |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Kiki, parca... |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:Kiki, parca...
Mersi Oana ! O sa vorbesc cu ea . |
|
|