Ce jucarii/jocuri le plac la varsta asta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
mikaela
Scris: Tuesday, April 2, 2013 1:37 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Plodul meu s-a orientat acum pe Littlest pet shop, papusi Lalaloopsy si ultima achizitie pt Paste e un YFliker.
Mai iese in parc cu ta-su care o invata sa joace baseball insa nu prea le are (fata nu le are, ca ta-su e antrenor de fotbal,baseball si wrestling), fuge saracutza dupa minge dar nu nimereste mingea cu bata.

Mie mi se pare ca mandra mea e cam baietoaica, as da-o la karate ca vad ca e fascinata de picioare prin aer si pumni, al meu sot zice s-o inscriu la balet sau gimnastica ca deh, e fetita si romancele sunt bune gimnastesic . Voi ce ati face, ati indruma copilul spre ceva ce-i place si pare potrivit sau spre altceva ca sa invete si altceva chiar daca nu i s-ar potrivi? Pe amandoua nu le putem face, ca deja e inscrisa la inot, incercarea moarte n-are, stiu, sa le incercam pe amandoua, insa ma gandesc ca daca incepe una isi pierde interesul in cealalta.

Aveti fetite la karate? Cum se descurca?

kali
Scris: Tuesday, April 2, 2013 9:26 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Si a mea cea mare e mai infipta, asa...

Chiar daca e feminina si cu rochite/fundite/bijuterii, se bate parte-n parte cu baietii ( a se intelege joc agresiv ), prefera compania si jucariile lor.

Tolereaza doar fetele mai mature in gandire/comportament ori care sunt diplomate si echilibreaza balanta intre ele.

Cat despre asta noi am considerat ca nu e potrivita pentru karate. Dar nici balet sau gimnastica. Am ales o solutie de compromis, cumva, intre ceea ce-i place ei si ceea ce ne dorim noi, asadar face inot si pictura - mai nou, acum abia inceput. A cochetat cu tenisul, cu dansul sportiv si cu fotbalulalcool insa ea se plictiseste rapid, nu insista foarte mult intr-o activitate iar eu nu sunt pe principiul ca trebuie sa o fortez...

Doar inotul il face de 3 ani - cu intreruperi de boala, vacante, iarna grea -, restul inca se negociaza. Prefer, insa, activitatile neutre.
shirel
Scris: Tuesday, April 2, 2013 10:02 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eden vrea si ea la karate ,a vrut de fapt si anul acesta dar avea prea multe activitati si de abia i-a mai ramas timp si ptr prieteni.Inot face de la 4 luni si nu vrea sa se lase si nici noi ,pictura la fel de vreo 3 ani dar mai face si dansuri (care cuprind toate dansurile de la balet pana la dansul din buric ).Merge cu placere la toate si progreseaza tare frumos.
Mikaela ,aici cursul de Karate incepe de la 6-7 ani cred totusi ca un curs de dans i-ar place mai mult deocamdata poti sa incerci cred ca este totusi mai bun decat gimnastica (ce varsta are fetitza sorry am uitat alcool ).La dans poti sa fii mai iute si-ti epuizeaza toata energia mai ales daca este baietoasa Hipp-hopp este super misto .Ptr Karate poate mai incolo ar fi bine ,Alice a lui Adriana este parca la Karate ,deci mai las-o sa creasca putin ,se cere multa seriozitate si disciplina atat la karate cat si la GimnaSTICA.
Kali ,ti-am mai spus parca povestesti de Eden ...fix si culmea merg si la aceleasi activitati .Ce mai este si cu zodiiile astea.ras alcool alcool sic
mikaela
Scris: Wednesday, April 3, 2013 12:56 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 8/11/2010
Dans, pictura...hm, la astea chiar nu m-am gandit, dar cu pictura stiu ca nu e momentul potrivit acum, nu are rabdarea necesara si nici varsta cred...
Dansul cred ca i s-ar potrivi, e energica si-i place topaiala, avem timp sa ne gandim si sa decidem, sunt activiti cu care vrem s-o tinem ocupata pe timpul vacantei.
claudia65
Scris: Tuesday, June 10, 2014 12:42 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 6/10/2014
Buna ziua, copilasilor la varsta le plac mult jucariile educative tip lego.

Acestea au un rol educativ si le stimuleaza inteligenta si concentrarea.
copilmic
Scris: Thursday, August 21, 2014 12:34 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 8/21/2014
Buna! Copilul meu, in varsta de ani, ii plac foarte mult mesaj editat de moderator. Sunt diferite site-ri care ofera multe planse de colorat gratis.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.