Ce jucarii/jocuri le plac la varsta asta?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Thursday, August 6, 2009 6:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Sunt curioasa cu ce se joaca si ce le place copiilor cu varste cuprinse intre 4 si 6-7 ani.
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, August 11, 2009 8:44 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Leea e innebunita sa deseneze orice, cu creioane, carioci, cu creta sau acuarele. Desen si iar desen. Uneori ma enerveaza ca refuza orice alt joc.
A mai inceput sa se joace cu papusi si craticioare. De ex aseara facea supa cu legume si ciocolataras ras
TeosOf
Scris: Tuesday, August 11, 2009 8:15 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Tin minte ca Isabellei ii placea mult lego duplo si puzzle, pana in 500 piese.
Cu papusi nu s-a jucat niciodata.
Fluturas
Scris: Tuesday, August 11, 2009 11:52 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
pe timpul scolii,darius zilnic vroia sa scrie,sa deseneze..ii placea mult.decand e in vacanta,traiasca masinutele si karina,ca impreuna se joaca,fug unul dupa celalalt,urla prin casa,sar,de uneori simt ca imi plesneste capul
Rody
Scris: Wednesday, August 12, 2009 12:19 AM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Elo,adora sa se joace dea printetele.Isi inchipuie ca e o printesa,si ca va trebui sa intalneasca un print.Joca teatru,e o nebunie curata pt ea,isi pune imaginatia la contribuitie.Ii mai place sa rasfoaisca carticele, sa joace Domino sau carti de joc.Bineinteles jocuri pe calculator si desene animate!Sa deseneze,ii place dar nu se omoara,asculta muzica ,asta o face mai fericita decat sa deseneze!Cam atata in mare!
monique
Scris: Thursday, August 20, 2009 8:06 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/15/2006
Printre jucariile preferate ale Alexandrei, enumeram: printesele Barbie si sirenele, pe care le zapaceste, asociate cu: bucatarii, castele, dormitoare, trusa de doctor (fiecare cu "instrumentele specifice"). Apoi poneii, pe care ii insira si se joaca cu ei in Poneyville (castel, tobogan, carusel). Asa... Construieste tot felul de minunatii din cuburi (Lego): case, masini, paturi, mese, scaune, dormitoare, scari, garaj, etc. Puzzle-urile se numara printre preferatele ei. Apoi revistele gen: Barbie, Princess, My little poney, cartile de colorat (prefera cariocile).
Nu in ultimul rand sunt jocuri pe CDuri educative, gen: Mica Sirena, Lolek si Bolec (o ajuta sa invete literele), Rapunzel, Frumoasa din padurea adormita.
Ar sta ore in sir la Tom si Jery (dar nu pupa decat cu portia si daca face lucruri bune!).
Ma bucur ca este un copil care se joaca f frumos singur, chiar ore intregi.
bereea
Scris: Monday, August 24, 2009 3:45 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 3/29/2007
In descrierea Alexandrei de mai sus, o recunosc si pe Alessandra mea.e innebunita dupa papusi Barbie pe care tot le imbraca si le dezbraca, le face de mancare in bucataria pesonala.Poseda , de asemenea, castelul printeselor unde da petreceri pentru prietenele sale papusile.
Se joaca cu ponei si casuta lor cu Kitty si cauta lor.
Deseanaza mult, picteaza , face puzzle , ne innebuneste cu revistele preferate.
Nu uitam nici bicicleta si trotineta.
Fluturas
Scris: Tuesday, March 15, 2011 5:59 PM

ce jocuri se mai joaca copii vostrii?cu ce jucarii,mai ales baietii??
darius daca l-as lasa ar sta non stop la calculator,karina se joaca cu papusile mai mult,ii place sa picteze,dar din pacate din cauza lui lukas cam putin o lasam,adora bicicleta si cauta prezenta fratiorilor sau a noastra
delfinasa
Scris: Tuesday, March 15, 2011 8:26 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Si fii-mea ar sta la jocuri pe calculator si la desene toata ziua daca as lasa-o. De curand a vazut Nintendo DS la copii la scoala si a venit acasa cu intrebari cand ii luam si ei. Nici nu stiam exact despre ce vorbeste. Dar ne tinem cat putem de departe de tehnologia care ne acapareaza copilaria ras si ne ocupam timpul liber cu jocurile pe planse- board games (gen Sorry, Connect 4, Candy land si altele), jocurile de carti (Macao, Razboi, Old maid, Crazy 8, Nemo), puzzles, sah si remi, are un set de crafts pe care-l scoate si mai mestereste cate ceva, coloreaza, mai scoate cutiile cu plastilina si modeleaza, mai spanzura un care bear de usa cu ata cica face bungee-jumping, mai citeste si-si pune povesti la pixul magic Tag, isi mai scoate niste covorase cu jocuri care se conecteaza la tv si topaie pe ele, mai imprastie sobolanii Zhuzhu prin bucatarie, mai aduce papusile si le dezbraca, se mai duce si fura oje si-si face singura unghiile. Singura se joaca cu jucariile putin timp. Trebuie sa ne jucam noi cu ea sau sa vina prietenii in vizita si atunci intorc casa pe dos. Pe perioada de iarna cand e frig si ploua trebuie sa gasim mereu jocuri sa nu ne plictisim si sa cerem tv si computer. Vara se joaca in curte, se strang mai multi copii si isi fac de joaca, mergem in parcuri, luam si bicla/scooterul/rolele/creta/zmeul daca e vant si ne facem si pe-acolo de treaba.
Fluturas
Scris: Wednesday, March 16, 2011 9:24 AM

wow,pai are karina activitati,nu gluma.
mie mi se pare acum o perioada mai grea la darius,se satura repede de masinute,nu prea are rabdare sa se joace cu copii mai mici cu el si cel mai greu e cu lukas,cand el e treaz nu putem face nimic ca e calare pe noi si sa nu mai zic cand el vreau un joc,karina altceva.cu karina nu e greu,pe ea imediat o impac
roxinthya
Scris: Monday, May 14, 2012 11:36 AM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Cel mai mult ii plac jocurile educative si cele pe care le inventeaza ea si are diverse roluri.
S-ar uita la desene non-stop dar nu pupa decat cu portia.
Face puzzle iar acum ca a venit caldura trotineta e pe primul loc.
mikaela
Scris: Monday, May 14, 2012 1:36 PM
Nivel

Inregistrat: 8/11/2010
FIi-mea acum e fascinata de dinozauri, are o colectie de dinozauri de toate marimile si culorile, pusi in cutia cu nisip. Ta-su i-a cumparat Ipod cu care isi tine timpul ocupat cand conducem undeva mai departe, are tot felul de jocuri si povesti incarcate, de la jocuri de memorie si puzzle pana la matematica simpla si altele. Si eu il folosesc de multe ori hohot cool
Apoi restul jucariile, papusi Barbie, Zhu-Zhu, tricicleta, zmeu, lada de nisip, carti de colorat, filme Disney si playgroundul in parc, care e vis-a-vis de casa noastra.
roxinthya
Scris: Monday, May 14, 2012 2:22 PM
Nivel

Inregistrat: 11/10/2009
Aaaa!!!Dinozauri avem si noi - ii cumpara sora-mea colectia de la nu stiu ce ziar!
Si mai avem 2 colectii in curs de achizitionare
- corpul uman
- insectele
Ne-a bagat tare la cheltuiala dar n-avem ce face. Ochii vad, inima cere.ras
Si am uitat de spatziile de joaca...
mamadematei
Scris: Thursday, May 24, 2012 4:52 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 5/3/2012
Pentru baieti? Tot ce este collectibles: dinozauri, insecte, bey blades, bakugani, gormiti, figurine din Star Wars si, evident toate jocurile aferente lor pe calculator. (Noroc ca asta se inchide singur dupa o ora si jumatateyes
sweet angel
Scris: Thursday, May 31, 2012 9:14 AM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
edy e innebunit dupa masinute , se joaca si cu altceva numai daca alt copil pune mana pe alte jucari , atunci ii trebuiesc si luiras
afara , ii place sa se dea pe huta, topogan, si pe stadion se joaca cu mingea.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.